Mail problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail problem

18.05.2008 | 10:17
imam jedan problem sto se tice mail-a, pokusavam tamo vec 50-ti put napraviti da mi dolaze mailovi sa yahoo-a, idem onak kak pise, file~add acount... ali jendnostavno uvijek kaze da ima neki problem sa yahoo-om, ljudi pomagajte, osim toga, od silnoh pokusavanja ostali su mi par tih sanducica koji ne rade, ali ih nemogu obrisati, ja probam desni klik i delete, ali on kaze kao upozorenje da ako obrisem da ce biti obrisani mailovi koji su bili u njemau i stisnem ja ok, i nista se ne dogada.
18.05.2008 | 10:41
Što prilikom pokušaja brisanja kaže Console.app koji pokreneš iz /Applications?
18.05.2008 | 10:42
neznam kako da namjestim yahoo account na mailu, a uopce ne reagira kad kazem da zelim obrisati mailbox.
18.05.2008 | 15:07
Jesi ti siguran da Yahoo opce ima besplatan pop? Ako se ne varam to se placa
18.05.2008 | 22:46
To se i meni cini...
19.05.2008 | 23:25
ljudi, vec 7 godina imam yahoo account, dajte odgovorite na pitanje, probo sam i hotmail, isto nece(I HOTMAIL JE BESPLATAN). Jel ima na jabucnjaku neko ko stvarno nesto zna o macintosh software-u?
19.05.2008 | 23:51
Što si nervozan, čovječe? Uzmi malo čokolade, da ti se popravi razina serotonina.

Ako želiš da ti netko pomogne, moraš dati malo više informacija.

Prvo, otvori Network Utility (naći ćeš ga u Applications pa onda Utilities), odaberi tab Traceroute, pa u rubriku "please enter netwrk address..." upiši adresu pop servera koji koristiš (npr. ja koristim pop.t-com.hr pa kod mene to izgleda ovako kao u nastavku):

Traceroute has started ...

traceroute: Warning: pop.t-com.hr has multiple addresses; using 195.29.150.2
traceroute to pop.t-com.hr (195.29.150.2), 64 hops max, 40 byte packets
 1  start (192.168.1.1)  1.583 ms  0.719 ms  3.291 ms
 2  212.91.120.254 (212.91.120.254)  126.822 ms  107.412 ms  119.961 ms
 3  10.243.178.14 (10.243.178.14)  100.071 ms  97.866 ms  119.827 ms
 4  10.243.169.105 (10.243.169.105)  120.049 ms  107.447 ms  109.982 ms
 5  212.91.97.17 (212.91.97.17)  99.973 ms  88.489 ms  110.009 ms
 6  212.91.97.73 (212.91.97.73)  99.006 ms  96.478 ms  109.951 ms
 7  194.152.223.209 (194.152.223.209)  130.043 ms  279.081 ms  279.994 ms
 8  GUT04-GTR02.ip.t-com.hr (195.29.249.90)  625.935 ms  107.646 ms  100.013 ms
 9  * * *
10  * * *
11  * * *
12  * * *
13  * * *
14  * * *
15  * * *
16  * * *
17  * * *
18  * * *
19  * * *
20  * * *
21  * * *
22  * * *

Dakle, napravi to pa onda copy paste tekst koji ti ispadne van natrag ovamo.

Drugo, otvori Terminal (isto u Applications pa Utilities) i utipkaj komandu

telnet pop.t-com.hr 110 (na kraju lupi RETURN, oliti ENTER, to je ona tipka desno od Đ i Ž)

(umjesto pop.t-com.hr stavi adresu svog servera)

trebaš dobiti ovakav odgovor:

Trying 195.29.150.5...
Connected to pop.t-com.hr.
Escape character is '^]'.
+OK Hello there.

onda tipkaj
quit i opet RETURN

pa dobiješ odgovor nešto kao

+OK Better luck next time.
Connection closed by foreign host.

Ako nisi dobio takve odgovore, isto copy paste što ti je napisalo ovamo.

Ajde sad lijepo to probaj i samo budi cool. Sjeti se što je napisao veliki Učitelj Sun Tzu: "Tko ide bijesan u bitku, već je izgubio."
20.05.2008 | 00:16
Eto, nije mi vrag dao mira pa sam probao u Mail.app ubaciti svoj yahoo account (koji koristim kad se registriram na sumnjive stranice) i, naravno, nije mi uspjelo. I Mail.app ne kaže pri tom da "ima neki problem s yahoo-om", nego vrlo jasno (in plain english) kaže "Možda ne mogu pristupiti zato što se ova usluga mora dodatno platiti, za više informacija obratite se na Yahoo!Help".

Pa sam i tamo malo prosurfao i našao ovaj tekst na ovoj stranici:

Yahoo! Mail Plus is like regular Yahoo! Mail with a ton of enhancements that give you more control. Or wait, that's not what it's like—that's what it is! Check out these features:
POP access - Access Yahoo! Mail via a POP3 email client (such as Outlook or Outlook Express).
Email Forwarding - Send your email to another address that you provide.
(...)
And Yahoo! Mail Plus is just $19.99 a year—a bit less than $2 per month.

Dakle, hvala ti što sam izgubio vrijeme na tebe umjesto da idem spavati i oprosti što si bio arogantni ignorant i onako se zemljački istresao na ne jednog, nego dvojicu ljudi koji su ti dobronamjerno dali točnu informaciju.

Normalan čovjek bi se na tvom mjestu ispričao. I to jako. I to dvaput.
20.05.2008 | 01:06
smayoo !
Svaka čast.
30.05.2008 | 20:05
dobro, uspio sam sam.A kako da izbrisem ostale maiboxe koji ne rade a tamo stoje, ja odem na delete maibox i on kaze da ako obrisem da ce biti obrisani mailovi unutar maiboxa i pise cancel i delete ja stisnem delete i nist se ne dogodi.
30.05.2008 | 22:02
Ako si vec uspio mogao bi podijeliti s drugima kako si to napravio jer kao sto smo zakljucili to nije moguce ako ne platis Mail Plus uslugu!
I ima na Jabucnjaku puno ljudi koje se razumiju u Macove ali se vecini neda odgovarati kad se netko postavi kao da je ovo support forum i samo postavlja pitanja bez hvala i molim
30.05.2008 | 22:22
Možda nije čuo za bon-ton.
31.05.2008 | 13:59
Vjerojatno nije. Na brdu s kojeg je on sišao toga nema.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 28 minuta
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.
  • damir1: pozzz svima , da li ima netko problema s iOS 18.6 ? hvala
  • mbp2009: Odlično za PBZ, ali vidim sad da je baterija katastrofa pa onda ću preskočiti dok to ne srede
  • Damirst: Koristim aplikaciju PBZ, istalirao sam public verziju 26 i sve uredno radi
  • Borisone: Čak i da sada radi, možda ju slijedeća public beta skrši
  • Borisone: Prevelika kocka. Ako na iPhonu imaš internet bankarstvo i/ili ostale bitne aplikacije ne savjetujem prelazak na novu slijedeću veliku verziju dok nije na prvoj reviziji (npr. iOS 26.1)
  • mbp2009: Ekipa, itko na ios PB? Zanima me par stvari ali brine me samo pbz aplikacija
  • Yonkis: Ozzy se pridružio legendama :(

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Gjuroo, marioart, Riba, rusty, VanjusOS, Anonimci (976)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO