postoji li takvo sto
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

postoji li takvo sto

• korisnik_maca
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 14:46
jel postoji program za mac koji iz programa koji instaliras cita seriale?
ili se o tome na forumu ne smije pisat, ako ne smije , slobodno izbrisite moju poruku
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 16:00
(ode karma do absolutne nule)

nisam siguran da razumijem tvoje pitanje..

Mogucnost A)

moje ograničene sposobnosti zaključivanja su shvatile da želiš program koji kad instaliraš neki program koji te traži serijski broj automatski pretražuje određenu bazu podataka i upisuje u traženo mjesto valjani serijski broj koji ti omogućuje nesmetano korištenje programa za koji, bez obzira koliko ti dobro došao, nisi spreman izdvojit nekakvu novčanu pripomoć autorima da imaju force stvarat dobre programe i dalje..

Zaista molim da se nitko ne naljuti jer su sve krive odgojne metode i smisao za humor okoline u kojoj obitavam pa tako i stereotipovi nacionalnosti..

Moja obitelj bi te nazvala izrodom crnogorke s korčulaninom čiji je baba bosanac oženjen za gornjogradsku purgerku koja se sasvim dobro slaže sa svekrvom iz Čabra (di su fakat dobri ljudi) koja si je našla tipa iz Gornje Štajerske.. zaguglaj serialbox i dobit ces ono sto ti treba, ali bez automatizacije.. daklem, nije za crnogorce..

pls. fakat molim bez ljutnje jer nam se danas prevrnuo kamion koji smo uspjeli izvuc iz blatnog kraja traktorom i nitko nije stradao, osim mojih živaca..

dakle ja vjerujem u scenario B..

Mogucnost

kupio si neki program u koji si ubacio serijalac i nakon nekog vremena si izgubio papirici i/ili kutiju di ti piše taj serijski, a baš bi ti dobro došao jer si reinstalirao sistem..

moja preporuka je da kontaktiraš proizvođača emailom i poslat će ti serijski.. meni šalju redovito.. čak i oni koji ti moraju generirati novi jer ti je "stroj" "generirao" novi ID kod..

ps. dragi administratore, nema potrebe za brisanjem.. izbrisat cu sam kad se rastrijeznim.. hvala..
  • korisnik_maca
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 16:36
Stvar je u tome da programa nema na hrvatskom trzistu. ah, nema veze
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 18:55
pa jel barem SB na gugletu pomogao?
13.04.2008 | 13:17
Ja spadam u grupu koja nije točno shvatila što trebaš.

Ako se radi o programu kojeg nema u hrvatskoj, velika je vjerojatnost da imaš opciju download, a samim tim i mogućnost plaćanja kreditnom karticom.
Ako imaš program skinut sa torrent-a i nemaš serijski broj, potraži na serialsima.

Osobno, u zadnje vrijeme, sklon sam kupovina prgramčića koja mi povećavaju produktivnost i funkcionalnost, kao npr, plugin sa iSync koji mi omogućava sync Samsunga sa Address book-om.

Ali ako je u tvom slučaju treća opcija, gdje nema download-a, ne primaju kartice izdane izvan USA, ili nemaš Paypal account, onda ti je jedina opcija da pronađeš nekoga tko putuje u zemlju gdje je kupovina software moguća i legalna.
15.04.2008 | 09:12
Kod dosta programa to možeš pročitati u izborniku - naziv programa - about.
15.04.2008 | 09:41
Da se nadovežem. I ja mislim da bi trebalo per se biti logično da se programi plaćaju. I to je proizvod kao i komp koji imaš pred sobom, a zasigurno nikom nije palo na pamet da ukrade iMac u dućanu ili kdo nekog doma?
Nebih sad moralizirao na tu temu, samo velim da je i soft proizvod.
16.05.2008 | 21:58
Postoji.
iSerial Reader

pozdrav
16.05.2008 | 22:43
Dijete je napisao:

Zaista molim da se nitko ne naljuti jer su sve krive odgojne metode i smisao za humor okoline u kojoj obitavam pa tako i stereotipovi nacionalnosti..

Moja obitelj bi te nazvala izrodom crnogorke s korčulaninom čiji je baba bosanac oženjen za gornjogradsku purgerku koja se sasvim dobro slaže sa svekrvom iz Čabra (di su fakat dobri ljudi) koja si je našla tipa iz Gornje Štajerske.. zaguglaj serialbox i dobit ces ono sto ti treba, ali bez automatizacije.. daklem, nije za crnogorce..

pls. fakat molim bez ljutnje jer nam se danas prevrnuo kamion koji smo uspjeli izvuc iz blatnog kraja traktorom i nitko nije stradao, osim mojih živaca..

Hahahahaha haha haha koja si ti legenda upišao sam se čitajući ovo hahaha
NHF bilo kome al ovo me na prepad uhvatilo ))
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 47 minuta
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, dpasaric, icolada, Piko, Riba, zoranowsky, Anonimci (480)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO