postoji li takvo sto
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

postoji li takvo sto

• korisnik_maca
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 14:46
jel postoji program za mac koji iz programa koji instaliras cita seriale?
ili se o tome na forumu ne smije pisat, ako ne smije , slobodno izbrisite moju poruku
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 16:00
(ode karma do absolutne nule)

nisam siguran da razumijem tvoje pitanje..

Mogucnost A)

moje ograničene sposobnosti zaključivanja su shvatile da želiš program koji kad instaliraš neki program koji te traži serijski broj automatski pretražuje određenu bazu podataka i upisuje u traženo mjesto valjani serijski broj koji ti omogućuje nesmetano korištenje programa za koji, bez obzira koliko ti dobro došao, nisi spreman izdvojit nekakvu novčanu pripomoć autorima da imaju force stvarat dobre programe i dalje..

Zaista molim da se nitko ne naljuti jer su sve krive odgojne metode i smisao za humor okoline u kojoj obitavam pa tako i stereotipovi nacionalnosti..

Moja obitelj bi te nazvala izrodom crnogorke s korčulaninom čiji je baba bosanac oženjen za gornjogradsku purgerku koja se sasvim dobro slaže sa svekrvom iz Čabra (di su fakat dobri ljudi) koja si je našla tipa iz Gornje Štajerske.. zaguglaj serialbox i dobit ces ono sto ti treba, ali bez automatizacije.. daklem, nije za crnogorce..

pls. fakat molim bez ljutnje jer nam se danas prevrnuo kamion koji smo uspjeli izvuc iz blatnog kraja traktorom i nitko nije stradao, osim mojih živaca..

dakle ja vjerujem u scenario B..

Mogucnost

kupio si neki program u koji si ubacio serijalac i nakon nekog vremena si izgubio papirici i/ili kutiju di ti piše taj serijski, a baš bi ti dobro došao jer si reinstalirao sistem..

moja preporuka je da kontaktiraš proizvođača emailom i poslat će ti serijski.. meni šalju redovito.. čak i oni koji ti moraju generirati novi jer ti je "stroj" "generirao" novi ID kod..

ps. dragi administratore, nema potrebe za brisanjem.. izbrisat cu sam kad se rastrijeznim.. hvala..
  • korisnik_maca
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 16:36
Stvar je u tome da programa nema na hrvatskom trzistu. ah, nema veze
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.04.2008 | 18:55
pa jel barem SB na gugletu pomogao?
13.04.2008 | 13:17
Ja spadam u grupu koja nije točno shvatila što trebaš.

Ako se radi o programu kojeg nema u hrvatskoj, velika je vjerojatnost da imaš opciju download, a samim tim i mogućnost plaćanja kreditnom karticom.
Ako imaš program skinut sa torrent-a i nemaš serijski broj, potraži na serialsima.

Osobno, u zadnje vrijeme, sklon sam kupovina prgramčića koja mi povećavaju produktivnost i funkcionalnost, kao npr, plugin sa iSync koji mi omogućava sync Samsunga sa Address book-om.

Ali ako je u tvom slučaju treća opcija, gdje nema download-a, ne primaju kartice izdane izvan USA, ili nemaš Paypal account, onda ti je jedina opcija da pronađeš nekoga tko putuje u zemlju gdje je kupovina software moguća i legalna.
15.04.2008 | 09:12
Kod dosta programa to možeš pročitati u izborniku - naziv programa - about.
15.04.2008 | 09:41
Da se nadovežem. I ja mislim da bi trebalo per se biti logično da se programi plaćaju. I to je proizvod kao i komp koji imaš pred sobom, a zasigurno nikom nije palo na pamet da ukrade iMac u dućanu ili kdo nekog doma?
Nebih sad moralizirao na tu temu, samo velim da je i soft proizvod.
16.05.2008 | 21:58
Postoji.
iSerial Reader

pozdrav
16.05.2008 | 22:43
Dijete je napisao:

Zaista molim da se nitko ne naljuti jer su sve krive odgojne metode i smisao za humor okoline u kojoj obitavam pa tako i stereotipovi nacionalnosti..

Moja obitelj bi te nazvala izrodom crnogorke s korčulaninom čiji je baba bosanac oženjen za gornjogradsku purgerku koja se sasvim dobro slaže sa svekrvom iz Čabra (di su fakat dobri ljudi) koja si je našla tipa iz Gornje Štajerske.. zaguglaj serialbox i dobit ces ono sto ti treba, ali bez automatizacije.. daklem, nije za crnogorce..

pls. fakat molim bez ljutnje jer nam se danas prevrnuo kamion koji smo uspjeli izvuc iz blatnog kraja traktorom i nitko nije stradao, osim mojih živaca..

Hahahahaha haha haha koja si ti legenda upišao sam se čitajući ovo hahaha
NHF bilo kome al ovo me na prepad uhvatilo ))
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 40 minuta
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!
  • invictus: Ma nema eventa, samo su to sve novo ubacili na svoje stranice..
  • VanjusOS: ima li nekakvo predstavljanje, event? može link
  • invictus: A sutra ima je glavno, predstavljanje jeftinog Macbooka Neo..
  • invictus: @dpasaric - oba monitora su 27"
  • invictus: Bili su 999$, sada je 1099$.
  • invictus: Ali su i digli cijenu za 100$, sada je početni model 1099%
  • invictus: Nisu me sa ničim oduševili, jedino pohvalno koliko vidim da Air počinje sada sa 512GB SSD, ostalo samo blagi refreš..
  • dpasaric: Banana totalna, opet nude samo mali 27" model?!?!
  • ZoPaj: novi monitori, mislio sam;)
  • ZoPaj: evo ih… apple.com
  • smayoo: :D
  • drlovric: Imate valjda neki backup :)
  • Gjuroo: Jel netko zapisao kontakte prije nego je tema izbrisana?
  • smayoo: Hvala. Počišćeno. Account je hackiran, admin će ga blokirati
  • jura22: Imate reklamu za prostitutke u firumu!
  • CoffeePod: 90Hz je premalo
  • rusty: 30" na 120Hz
  • Borisone: Bit će 27-inch 5k XDR za cifru veću od 32-inch 6k. Zašto? 90Hz!
  • dpasaric: Veliki Studio Display, a ne da nude samo hiperskupi XDR
  • rusty: I ja, ali sam rezerviran s očekivanjima. bilo bi lijepo da konačno ATV izdaju novi, ali i novi Studio Display će biti najs :D
  • dpasaric: Danas Apple ima objave novih proizvoda, jedva čekam! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO