Photoshop bug?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Photoshop bug?

20.02.2008 | 14:22
Pozdrav,
imao sam problem koji sam nekim cudom rjesio. Kupio sam nedavno macbook pro i cinema display. i krenem ja radit u photoshopu. Alate stavim na lcd macbooka, a fotka na cinema. Sve se smrzne, ne mogu nista, ni force quit, nista. Kad radim na macbook-u sve je ok, cim prebacim fotku na vanjski ekran i krenem radit smrzne. Sve druge aplikacije rade. Reinstalirao sam photoshop 7 puta, os 3 puta i stalno isto..
Prebacio sam fotku na ekran mbp-a, a alate na veliki-sve se smrzne.
Sistemom eliminacije sam dosao do zakljucka da na onom ekranu na kojem je fotka mora biti i ona osnovna alatna traka i tada sve radi bez problema.
Pitanje, jeli tko imao slicnu situaciju?
Radi se o PS CS3 extended i Macbook pro 15.4\" 2.4GHZ
20.02.2008 | 14:36
Da li si napravio update CS-a? Naime, ima gomila poznatih bugova i update za paket je velik skoro 500 mega. Ako to nemaš, nije čudo da imaš probleme.
20.02.2008 | 14:37
Napravljen update i sistema i cs3, to me i cudi.
20.02.2008 | 14:38
Nemam bas takav problem, ali sam primjetio da CS3 ne voli bas multi-desktop okruzenja. Npr ako koristis spaces i na nekom drugom desktopu si i oces command-tab na PS, doci ce ti ekran na kojem je PS i pojavit ti se otvoreni fileovi, al od toolbara nista dok se ne prebacis na neki drugi program na tom desktopu pa opet na PS. To vrijedi opcenito za CS3, ne samo za PS.
20.02.2008 | 14:47
dpasaric je napisao:
Da li si napravio update CS-a? Naime, ima gomila poznatih bugova i update za paket je velik skoro 500 mega. Ako to nemaš, nije čudo da imaš probleme.

Pokrenem Adobe updater, on skenira i na kraju kaze \"there are no updates available at this time.\" Naravno nakon same instalacije kad sam prvi put pokrenuo Updater bilo je toga hrpu i sve je instalirano.

Sad sve radi, ako je alatna traka na velikom monitoru sa fotkom, tako da mogu radit. Cisto me zanima dal je to normalno, da neko ko ima PS CS3 i ima dva monitora proba pa kaze kakva je situacija...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 47 minuta
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO