Mac Office 2008, Beta testing
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac Office 2008, Beta testing

15.10.2007 | 02:17
Ovo nisu linkovi za download piratske već tzv. Private Beta verzije MS Office 2008 for Mac, a čije se objavljivanje očekuje uoči Božića:
www.macoffice2008.com/

RS Download 1:
rapidshare.com/files/62262849/office_2008.part1.rar
rapidshare.com/files/62272763/office_2008.part2.rar
rapidshare.com/files/62280982/office_2008.part3.rar
rapidshare.com/files/62291148/office_2008.part4.rar
rapidshare.com/files/62297482/office_2008.part5.rar
Password:
office4you

Mirrors:

RS Download 2:
rapidshare.com/files/62457494/office_200...a_mac_os_x.part1.rar
rapidshare.com/files/62457300/office_200...a_mac_os_x.part2.rar
rapidshare.com/files/62457544/office_200...a_mac_os_x.part3.rar
rapidshare.com/files/62457599/office_200...a_mac_os_x.part4.rar
rapidshare.com/files/62456016/office_200...a_mac_os_x.part5.rar

MediaFire 1:
www.mediafire.com/?2juw24xemez
www.mediafire.com/?0yzz99bjzfb
www.mediafire.com/?2cmsi4oycav
www.mediafire.com/?0s2a1zmmxu3
www.mediafire.com/?9ssqmthyjxm
www.mediafire.com/?81klj9xyztz

Divshare:
www.divshare.com/download/2322393-fcf
www.divshare.com/download/2324335-179
www.divshare.com/download/2323314-bc3

MediaFire 2:
www.mediafire.com/download.php?2mxhdxtywyz
www.mediafire.com/download.php?0f5jmm5ctty
www.mediafire.com/download.php?2unjyisleym
www.mediafire.com/download.php?0mlyhmztxug
www.mediafire.com/download.php?9evmezxv5cg
www.mediafire.com/download.php?8mwe05hmnn4

Više informacija:
news.zdnet.com/2100-9593_22-6172097.html
www.appleinsider.com/articles/07/01/10/q...ce_2008_for_mac.html
Prilozi:
15.10.2007 | 02:51
Proooofesore, bogiplatijoooo
17.10.2007 | 23:37
molim vas pomoc

ja sam skinuo sa divshare i dobio 3 fajla koja su
.dmg.001, .dmg.002 ....

i saad ih ne mogu otvoriti
probao sam split ^ concat , stuffit deluxe i mac par deluxe ali nista nece ni diku utility ni image mounter u osxu

molim pomoc
18.10.2007 | 20:48
Ne znam šta bi moglo izazvati nemogućnost otvaranja arhiva, pod pretpostavkom da opisani problem nije nastao kao rezultat nepotpunog downloada nekog od segmenata. Predlažem da odeš na macupdate.com/info.php/id/19590 i preuzmeš free utility AJoiner. Njega sam bez problema koristio u istu svrhu. Pokušaj da otvoriš samo prvi segment sa njim, a on bi potom morao automatski pozvati druga dva segmenta i sastaviti DMG od 465MB. Za ovu svrhu osim AJoiner preporučujem BetterZip. Oba su provereno pouzdana što se ne bi moglo reći za ostale koje si pomenuo.
BTW: Ova Beta ističe za nešto malo više od dva meseca...
19.10.2007 | 07:31
evo ja skinuo i dobio taj dmg od 465B no pri instalaciji trazi product key.
19.10.2007 | 12:03
Evo još jednog linka, za one koji bi mogli zapesti na jednom problemčiću s kojim sam se ja sreo... (post above moga) my.opera.com/aironclear/blog/microsoft-o...mac-universal-binary
19.10.2007 | 12:27
PS
kao što je Noah Wyle reko u \"Pirates of the sillicon Vally\"... \"They have no taste...\". Barem moj prvi dojam.. sad sam mišljenja da ću ga koristiti samo za to da prebacim dokumente iz docx i ppsx formata u normalni doc/pps. Možda se s vremenom priučim.. jedini nice touch je da toolbar mjenja boju zavino od programa (plavo word, zeleno excel itd), al ostalo.. powerpoint će biti VELIKI problem za nove koriskine kompjutora.. moja predpostavka da nitko ko je na Vi s kompjutorom ga neće koristiti, al to je neka moja predpostavka.. najme donekle je logično da se samo klikne i to je već primjenjeno (kod template-a ili transitiona), ali... chart nisam uspio staviti unutra, dobio sam neku čudnu poruku koja je totalno nejasna, valjda bilo kome.. probajte pa vidite.. možda uspiete ugurati chart u prezentaciju.. a o 3d effektima ne želim ni spominjati (kof kof ripp kof off, naravno sve je lošje (TM) po običaju...)
14.11.2007 | 16:22
Patch za neograničeni produžetak trial perioda; uklanja tzv. time limit iz Microsoft Office 2008 Mac Beta ( 200KB ):
www.mediafire.com/?8mffj1ms1g1
mihd.net/0xunfv
rapidshare.com/files/69570752/wise_Krack_words.zip.html
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 4 sati
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO