Podcast - problem snimanja .mp3 file-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Podcast - problem snimanja .mp3 file-a

26.06.2007 | 19:44
na siteu www.themacattack.us otvorio sam stranicu sa podcastom emisije. Nakon sto se ucitala cijela emisija (vrlo zivahna 56 k internet veza, usput receno ), pokusam snimiti istu.

Medjutim firefox mi snimi samo uvod, tj prvih 10-tak sec, dok emisija traje puno vise. vjerujem da je to namjerno tako postavljeno od strane ljudi iz macattaca, ali da li postoji nacin da snimim i SPREMIM na KOMP taj file emisije i da ga u hladu neke tresnje slusam na svom iPod nanu?
26.06.2007 | 21:02
Daklem,skini ovi dodatak za firefox i skidaj do mile volje
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
Firefox rulz
27.06.2007 | 23:43
Hvala Uzzy na odgovoru, ali NE RADI! skinuo sam dodatak; kada se ucita file (emisija) do kraja u firefoxu, ona ikonica od dodatka se aktivira i daje mi mogucnost da skinem taj .mp3 file. To je sve OK, ali problem je sto ga i taj dodatak snimi samo kao prvih 12 sec.
izgleda da su decki iz macattaca dobro zastitili svoju emisiju. ne vidim logiku ako se radi o internet emisiji - podcastu!!!!!????

Druga rjesenja?
da li postoji mogucnost da se odradi download tog filea (podcasta) direktno iz iTunesa npr? neke druge aplikacije?
28.06.2007 | 07:18
Evo ja prova i meni radi
30.06.2007 | 00:52
Moj propust, nisam tocno vidio o cemu se radi... Problem ipak postoji....

radi se o sljedecem: naime, prvo nekih pol sata vremena (56 k veza ) treba firefoxu da ucita dati mp3 file, a onda klikanjem na ikonu download helpera - download tog mp3 filea (spomenute emisije) pocinje ... OK za sada... ali...
download ide jako sporo (sporije nego sto je to ucitavanje emisije preko firefoxa) i sa brojnim puazama, prekidima... ostavio sam jucer tako da skida emisiju (iako je ona vec uredno ucitana u firefox) i nije je skinuo niti za vise od dva sata!

Pitanje: ako je vec ta emisija ucitana u kes firefoxa zasto taj download helper istu mora ponovo skidati sa neta (i to neuspjesno, na kraju ) kada je ona vec na mom stroju? nesto ne stima...

Koristim firefox 2.0.0.4 i taj download helper je 2.3.1
radim na OSX 10.3.9
Mozda je problem u ovim verzijama...
30.06.2007 | 06:40
Hm..........nemoj opce ucitvat u firefox,vec zapocni skidat u download helperu i pribaci se na na neku drugu stranicu pa bi tribalo sljakat
01.07.2007 | 21:50
YES radi! da da u pravu si, samo otvorim stranicu u firefoxu i odmah na download helper preko koga nastavim download dok odmah zatvorim stranicu u firefoxu! i to je to! emisija skinuta, problemi ZERO! thanks!

hvala puno uzzy na odgovoru! firefox rulez!
01.07.2007 | 22:28
Da,download helper je jedan od razloga zasto je firefox najbolji
Evo jos jedan dodatak bez kojeg ne mogu zamislit svakodnevno surfanje
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
02.07.2007 | 22:04
Wow korisno jako korisno!
hvala i na ovoj sugestiji!
svakako zanimljiv i koristan dodatak (pogotovo meni koji sam dobar dio svog radnog vremena na 56k)! za sada evo kratko ga isprobavam i dobro se snalazi sa blokiranjem, vidjecemo u nekoj daljoj praksi...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 58 minuta
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, icolada, IgorD, mkulis, Riba, Yonkis, zoranowsky, Anonimci (2051)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO