Podcast - problem snimanja .mp3 file-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Podcast - problem snimanja .mp3 file-a

26.06.2007 | 19:44
na siteu www.themacattack.us otvorio sam stranicu sa podcastom emisije. Nakon sto se ucitala cijela emisija (vrlo zivahna 56 k internet veza, usput receno ), pokusam snimiti istu.

Medjutim firefox mi snimi samo uvod, tj prvih 10-tak sec, dok emisija traje puno vise. vjerujem da je to namjerno tako postavljeno od strane ljudi iz macattaca, ali da li postoji nacin da snimim i SPREMIM na KOMP taj file emisije i da ga u hladu neke tresnje slusam na svom iPod nanu?
26.06.2007 | 21:02
Daklem,skini ovi dodatak za firefox i skidaj do mile volje
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
Firefox rulz
27.06.2007 | 23:43
Hvala Uzzy na odgovoru, ali NE RADI! skinuo sam dodatak; kada se ucita file (emisija) do kraja u firefoxu, ona ikonica od dodatka se aktivira i daje mi mogucnost da skinem taj .mp3 file. To je sve OK, ali problem je sto ga i taj dodatak snimi samo kao prvih 12 sec.
izgleda da su decki iz macattaca dobro zastitili svoju emisiju. ne vidim logiku ako se radi o internet emisiji - podcastu!!!!!????

Druga rjesenja?
da li postoji mogucnost da se odradi download tog filea (podcasta) direktno iz iTunesa npr? neke druge aplikacije?
28.06.2007 | 07:18
Evo ja prova i meni radi
30.06.2007 | 00:52
Moj propust, nisam tocno vidio o cemu se radi... Problem ipak postoji....

radi se o sljedecem: naime, prvo nekih pol sata vremena (56 k veza ) treba firefoxu da ucita dati mp3 file, a onda klikanjem na ikonu download helpera - download tog mp3 filea (spomenute emisije) pocinje ... OK za sada... ali...
download ide jako sporo (sporije nego sto je to ucitavanje emisije preko firefoxa) i sa brojnim puazama, prekidima... ostavio sam jucer tako da skida emisiju (iako je ona vec uredno ucitana u firefox) i nije je skinuo niti za vise od dva sata!

Pitanje: ako je vec ta emisija ucitana u kes firefoxa zasto taj download helper istu mora ponovo skidati sa neta (i to neuspjesno, na kraju ) kada je ona vec na mom stroju? nesto ne stima...

Koristim firefox 2.0.0.4 i taj download helper je 2.3.1
radim na OSX 10.3.9
Mozda je problem u ovim verzijama...
30.06.2007 | 06:40
Hm..........nemoj opce ucitvat u firefox,vec zapocni skidat u download helperu i pribaci se na na neku drugu stranicu pa bi tribalo sljakat
01.07.2007 | 21:50
YES radi! da da u pravu si, samo otvorim stranicu u firefoxu i odmah na download helper preko koga nastavim download dok odmah zatvorim stranicu u firefoxu! i to je to! emisija skinuta, problemi ZERO! thanks!

hvala puno uzzy na odgovoru! firefox rulez!
01.07.2007 | 22:28
Da,download helper je jedan od razloga zasto je firefox najbolji
Evo jos jedan dodatak bez kojeg ne mogu zamislit svakodnevno surfanje
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
02.07.2007 | 22:04
Wow korisno jako korisno!
hvala i na ovoj sugestiji!
svakako zanimljiv i koristan dodatak (pogotovo meni koji sam dobar dio svog radnog vremena na 56k)! za sada evo kratko ga isprobavam i dobro se snalazi sa blokiranjem, vidjecemo u nekoj daljoj praksi...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 16 minuta
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Riba, Tomek, Anonimci (543)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO