spotify
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

spotify

09.09.2019 | 09:02
Pozdrav raja, zanima me nacin kako da koristim spotify na iphone-u u drzavi u kojoj nije dopusteno (BiH)? Znaci ako neko zna da napise sve korake? Cul sam da se IP lazira, pa mi trebaju i upute i za to
09.09.2019 | 10:28
"zakupi" neki od VPN servisa, odabereš da se spoji preko servera iz zemlje koju spotify podržava (možeš i USA), i koristiš.

Ja recimo imam ExpressVPN. Jako jednostavno je za složiti;

Odeš na ExpressVPN web stranicu, registriraš se i platiš.
Skineš sa appstorea njihovu aplikaciju, pokreneš ju, ulogiraš se u nju, odabereš server, i to je to.

Tao "fingiraš" svoju lažnu IP adresu i Spotify će ti raditi, kao i ostali servisi koji zahtijevaju određenu geolokaciju.

EDIT;
Ima i jeftinijih VPN servisa, malo googlaj recenzije, ali ih uzmi sa dozom rezerve, jer neki od servisa plačaju recenzentima.
thebestvpn.com/
09.09.2019 | 10:33
Zdravac kaže:
"zakupi" neki od VPN servisa, odabereš da se spoji preko servera iz zemlje koju spotify podržava (možeš i USA), i koristiš.

Ja recimo imam ExpressVPN. Jako jednostavno je za složiti;

Odeš na ExpressVPN web stranicu, registriraš se i platiš.
Skineš sa appstorea njihovu aplikaciju, pokreneš ju, ulogiraš se u nju, odabereš server, i to je to.

Tao "fingiraš" svoju lažnu IP adresu i Spotify će ti raditi, kao i ostali servisi koji zahtijevaju određenu geolokaciju.

EDIT;
Ima i jeftinijih VPN servisa, malo googlaj recenzije, ali ih uzmi sa dozom rezerve, jer neki od servisa plačaju recenzentima.
thebestvpn.com/

Evo “naletih” na aplikaciju 1.1.1.1 pa bum pokusal s njom...
09.09.2019 | 11:19
1.1.1.1 nije aplikacija nego IP adresa od DNS servera. No, večina servisa prepoznaje takvu izmjenu DNS postavke na uređaju, i ne dopuštaju spajanje.
Tako ni meni nije bilo dovoljno promjeniti DNS na Apple TV-u, nego sam baš morao spojiti internet koji dolazi preko nekog VPN servera.
09.09.2019 | 11:21
Zdravac kaže:
1.1.1.1 nije aplikacija nego IP adresa od DNS servera. No, večina servisa prepoznaje takvu izmjenu DNS postavke na uređaju, i ne dopuštaju spajanje.
Tako ni meni nije bilo dovoljno promjeniti DNS na Apple TV-u, nego sam baš morao spojiti internet koji dolazi preko nekog VPN servera.

Ma meni treba samo za iphone i slusanje mjuze tako da uspjelo je s 1.1.1.1
09.09.2019 | 12:16
Zdravac kaže:

mobile verzija cloudflare servisa ima i WARP uslugu u sklopu aplikacije 1.1.1.1, a warp je njihov free vpn servis (trenutno samo na mobile OSu)
09.09.2019 | 14:36
Na koju se državu spajate preko VPN-a? Jeli istina ako si prijavljen u Indiji, da je debelo jeftinije nego kod nas ili u SAD ili gdje već?
09.09.2019 | 15:03
Hmh, evo ja da javim da ipak ne moze Spotify s aplikacijom 1.1.1.1, ne znam kako ali mi prokuzi i kaze da nije dozvoljen u mojoj drzavi, a npr. s Tidal i Soundcloud aplikacijama je uspjelo :/ Ne kontam
09.09.2019 | 15:12
Ja ovo sve ne razumijem... Kad je vec u pitanju iPhone.

Na racunalu mogu razumijeti jer sve moze preko browsera, ali na iPhone-u bi trebalo imati Spotify App koji ne postoji na HR App Storu (ne znam za BiH, ali brijem takoder ne postoji jer Spotify-a takoder nema u BiH)

Tak da eto jedno pitanje... kaj na iPhone-u slusate Spotify prek browsera, ili...? Ako vec imas otvoren Apple racun u nekoj zemlji koja ima Spotify, onda sa tog store-a i skines app, pa ga sa tog racuna i placas... a slusati ga mozes gdje god hoces, ne treba VPN. Tako je barem meni sa Deezer-om. Imam fino u HR racun, skinuo app sa HR store-a, i bez VPN-a ga mogu slusati gdje god da jesam (momentalno, eto bas u ovom trenu slusam Deezer sa iPhone-a bez VPN-a u Somaliji). Dakle ne razumijem kakve veze VPN ima sa svime na iPhone-u (za racunalo i slusanje preko browsera ima smisla, naravno)?
09.09.2019 | 15:21
To je istina, ja imam spotify i zivim u Austriji. Radi mi u bilo kojoj drzavi u svijetu - pa isto tako kad dodjem u hr mi radi - isto tako radi ako promjenim AT-karticu s HR-karticom. On se veze za store sa kojeg je skinut. Tako da mislim da bi trebao raditi ako se npr. registriras na bilo koji apple-store koji nije hr i skines ga. Kazem nisam probao, ali trebalo bi raditi...
09.09.2019 | 15:39
Moonlike kaže:
Ja ovo sve ne razumijem... Kad je vec u pitanju iPhone.

Na racunalu mogu razumijeti jer sve moze preko browsera, ali na iPhone-u bi trebalo imati Spotify App koji ne postoji na HR App Storu (ne znam za BiH, ali brijem takoder ne postoji jer Spotify-a takoder nema u BiH)

Tak da eto jedno pitanje... kaj na iPhone-u slusate Spotify prek browsera, ili...? Ako vec imas otvoren Apple racun u nekoj zemlji koja ima Spotify, onda sa tog store-a i skines app, pa ga sa tog racuna i placas... a slusati ga mozes gdje god hoces, ne treba VPN. Tako je barem meni sa Deezer-om. Imam fino u HR racun, skinuo app sa HR store-a, i bez VPN-a ga mogu slusati gdje god da jesam (momentalno, eto bas u ovom trenu slusam Deezer sa iPhone-a bez VPN-a u Somaliji). Dakle ne razumijem kakve veze VPN ima sa svime na iPhone-u (za racunalo i slusanje preko browsera ima smisla, naravno)?

Eh too, nisam znal da je povezan s app storeom, vidi kak ja to odradih - skinem app s americkog racuna i vratim se odmah na hr racun posto mi je to neki osnovni s kojeg kupujem i sl. pa se onda pokusah registrovati, i zaaato mi nece OMG hahah, btw ak se ulogujem na spotify dok sam na americkom racunu i pocne raditi, da li ce nastaviti i na hr?
09.09.2019 | 15:55
Ne znam... probaj pa javi
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 36 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO