Ima li neko ko bi mi mogao konvertirati nešto iz Sketchupa u stl. Trebam samo jednu datoteku a izgleda da bi morao imati Sketchup pro da mogu pokrenuti extension za to.
Probo sam, ali kad se trebalo otvoriti pojavio mi se problem da mi je .skp napravljen na novijoj verziji i da noviju vreziju moram skinuti e ta košta. Po gotovo konverter extension se da samo instalirati na pro verziju (možda postoji još neki work around koji još nisam dokučio).
Iskreno, ne kužim otkud SKP? To je smećence od alata, za domaćice da si malo klikaju kuhinje i tako to. A i tu ima barem 3-4 online alata bolja od Sketchupa.
Što ti je to točno? Jesi siguran da je file kao takav ispravan uopće?
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala