illustrator CS i Intel
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

illustrator CS i Intel

16.02.2007 | 08:00
Proučavao sam essential trening za adobe-ov Illustrator CS i imao sam ga namjeru instalirat na Maca ali pročitao sam negdje da ne radi na intelovim procesorima???

Može mi netko pojasnit malo, nov sam u ovome

Hvala!!
16.02.2007 | 12:51
bassland je napisao:
Proučavao sam essential trening za adobe-ov Illustrator CS i imao sam ga namjeru instalirat na Maca ali pročitao sam negdje da ne radi na intelovim procesorima???

Može mi netko pojasnit malo, nov sam u ovome

Hvala!!

evo bas ga zatvorio, bio mi cijeli dan dignut.
mozda si krivo razumio, mozda se netko zalio da radi sporo na Intelovim proc.
iako pitas za cs verziju, ja koristim cs2 paket. i radi, volio bi da radi brze, no radi

d
16.02.2007 | 18:15
Evo, ne budi lijen, malo sam se informirao i saznao da Adobe priprema novi Universal paket specijalno za Macove sa intel procesorima. A za pokretanje postojećih Apple je izgradio Rosettu.
Objašnjeno je i da radi toga adobe-ovi proizvodi rade malo sporije.
Znači, mogu instalirat Illustrator CS2.
Pošto vidim da si exspert u tome, kakve su razlike između Illustratora CS i CS2?
Tj, može li mi video trening za CS pomoći i kod CS2 ili je to kompletno redizajnirani program?

I jedno kratko: što sadrži paket CS2?

Hvala
16.02.2007 | 19:32
2 Bassland: Radi ti sve normalno pod emulacijom, Photoshop CS3 betu vec mozes skinuti i radi puuuuno brze. Ako se ne varam cijeli CS3 paket je najavljen pred kraj ljeta i jedva cekam da to optimiziraju jer recimo After Effectsi rade uzasno sporo
CS paket ti sadrzi Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat Pro, GoLive, Bridge plus jos extrase i nekakve tutoriale.
16.02.2007 | 22:45
bassland je napisao:
Evo, ne budi lijen, malo sam se informirao i saznao da Adobe priprema novi Universal paket specijalno za Macove sa intel procesorima. A za pokretanje postojećih Apple je izgradio Rosettu.
Pošto vidim da si exspert u tome, kakve su razlike između Illustratora CS i CS2?
Tj, može li mi video trening za CS pomoći i kod CS2 ili je to kompletno redizajnirani program?

Hvala

ej papak, nemoj ti meni 'da sam ja ljen', to sto si napisao svatko zna, ja sam ti samo odgovorio na tvoje pitanje, a da ti jos nebi i trazio po internetu stvari.
posto nisi nikada koristio adobe paket, raditi ce ti vi vise nego dobro. kada se malo uhodas, trazit ces vise brzine, no za sada, sve ce ti raditi kako treba.

a universal paket? oo svi ga cekamo

za sve ostalo ti je mochus odgovorio
d
16.02.2007 | 22:47
bassland je napisao:

Hvala

naravno da mozes, mozda neke sitnice neces naci na mjestu gdje su bile prije, no uglavnom, baza je ista
17.02.2007 | 02:54
dadopg je napisao:
bassland je napisao:

Hvala

ej papak, nemoj ti meni 'da sam ja ljen', to sto si napisao svatko zna, ja sam ti samo odgovorio na tvoje pitanje, a da ti jos nebi i trazio po internetu stvari.
posto nisi nikada koristio adobe paket, raditi ce ti vi vise nego dobro. kada se malo uhodas, trazit ces vise brzine, no za sada, sve ce ti raditi kako treba.

d

Pod ono ne budi lijen, to sam mislio na sebe u smislu da se i ja malo potrudim nešto naći na netu a ne da samo pitam po forumu. Nikako ne na tebe. Sorry ako si me krivo shvatio.
Hvala na odgovorima.
17.02.2007 | 02:56
MoschuS je napisao:
2 Bassland: Radi ti sve normalno pod emulacijom, Photoshop CS3 betu vec mozes skinuti i radi puuuuno brze. Ako se ne varam cijeli CS3 paket je najavljen pred kraj ljeta i jedva cekam da to optimiziraju jer recimo After Effectsi rade uzasno sporo
CS paket ti sadrzi Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat Pro, GoLive, Bridge plus jos extrase i nekakve tutoriale.

Hvala na odgovoru..
17.02.2007 | 02:57
bassland je napisao:
dadopg je napisao:
bassland je napisao:

Hvala

d

Pod ono ne budi lijen, to sam mislio na sebe u smislu da se i ja malo potrudim nešto naći na netu a ne da samo pitam po forumu. Nikako ne na tebe. Sorry ako si me krivo shvatio.
Hvala na odgovorima.

u redu, oprosteno ti je, drugi put procitaj sto si napisao prije nego kliknes 'send' jer dosta ljudi ne moze citati misli drugima.

mozes pitati tu na forumu, no prije toga probaj vidjet ako mozes sam naci odgovor, ili potraziti forum da nije vec pitano. to su opcenita pravila na svim forumima.

sretno sa ilustratorom
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 21 minuta
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Maxxy, Riba, robee, Anonimci (527)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO