Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?

01.12.2018 | 00:38
Poz,

prešao sam na iOS ima nekih mjesec dana, uzeo sam iPhone Xs Max i prezadovoljan sam!

Jedina mana mi je sto službeno ne mogu koristiti Apple Music u HR posto usluga/aplikacija nije dostupna kod nas.

Ovo sam riješio tako sto sam uzeo Revolut prepaid karticu i prebacio na UK app store posto se kartica može koristiti samo na UK app storeu.

Radije bih koristio US app store jer ionako ga trebam za mnoge stvari + je jeftiniji za Apple Music i mnoge druge stvari.

Postoji li način da se Apple Music aktivira na US, neka prepaid kartica ili nešto sto se može nabaviti za ovu svrhu?
01.12.2018 | 01:02
Možeš napraviti US iTunes account i kupiti online iTunes gift card (ja kupujem na carddelivery.com - posalju ti scan kartice mailom). Ja vec neko vrijeme koristim Music jer sam nabavio (dosta jeftino ) HomePod, koji je bez toga polovican proizvod.
01.12.2018 | 11:21
Ja sam mislio da svi koriste US store

Valjda se to podrazumijeva...
01.12.2018 | 12:58
Dosta toga nema, prorijedili su katalog i ubacili neke svoje izmišljene playliste. Sve se fokusira na najnovije instant izvođače, čast iznimkama, ali ova današnja glazba je potpuno neslušljiva. Dosta su slabi sa kvalitetnijim izvođačima, primjerice katalog U2 ili Eagles su sveli na svega desetak naslova, i to ono osnovno. Depeche Mode primjerice ima izdanih preko 50 live albuma, no oni od toga drže jedva par njih, i to onih najpoznatijih. Općenito, ni na jednom od tih glazbenih servisa se ne mogu naći neki raritetniji naslovi ili izvođači, a o bootleg snimkama nema ni riječi. Hvala lijepa!
01.12.2018 | 13:27
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.
01.12.2018 | 20:34
cariblanco kaže:
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.

Ja Deezer koristim i samo preporuke za njega
01.12.2018 | 22:18
Ja sam s Apple Music presao na Spotify, fkt super.
02.12.2018 | 10:51
Sto konkretno zamjerate Apple Music pa ste presli na druge platforme?

Nisam nesto puno istrazivao taj segment niti konkurenciju. Na trial sam na Apple Music.
02.12.2018 | 11:36
Na koji način uneseš gift card code kao način plačanja za us acc?
Imam otvoren us acc i kod aktiviranja pretplate apple music traži da unesem neku karticu ili paypal, ne nudi mi opciju gift carda..
Predpostavljam da naše kartice i nas paypal ne rade?
02.12.2018 | 11:43
Gift card ne unosiš kao sredstvo plaćanja, nego valjda kod plaćanja unosiš coupon code, zar ne?
02.12.2018 | 11:49
Sad sam malo gledao, gift card unosiš u Itunes--accaunt-redeem code, i tamo ga stavlja na aple id s kojim si prijavljen, u ovom slčaju us acc.
Predpostavljam da je to dovoljno da pokrenes free trial za apple music?
EDIT: Uspio sam unjet gift card i aktivirat Apple Music
02.12.2018 | 12:35
@drlovric

Pa nemam pojma, ja sam isprobao Spotify i legao mi je nekako bolje. U segmentu jazza i stvari koje u zadnje vrijeme dosta slusam, po meni nekako ima bolji izbor.
03.07.2019 | 11:49
Ljut ko Ri5, jel može step by step.. tnx
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 6 minuta
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.35 Seconds

Provided by iJoomla SEO