Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?

01.12.2018 | 00:38
Poz,

prešao sam na iOS ima nekih mjesec dana, uzeo sam iPhone Xs Max i prezadovoljan sam!

Jedina mana mi je sto službeno ne mogu koristiti Apple Music u HR posto usluga/aplikacija nije dostupna kod nas.

Ovo sam riješio tako sto sam uzeo Revolut prepaid karticu i prebacio na UK app store posto se kartica može koristiti samo na UK app storeu.

Radije bih koristio US app store jer ionako ga trebam za mnoge stvari + je jeftiniji za Apple Music i mnoge druge stvari.

Postoji li način da se Apple Music aktivira na US, neka prepaid kartica ili nešto sto se može nabaviti za ovu svrhu?
01.12.2018 | 01:02
Možeš napraviti US iTunes account i kupiti online iTunes gift card (ja kupujem na carddelivery.com - posalju ti scan kartice mailom). Ja vec neko vrijeme koristim Music jer sam nabavio (dosta jeftino ) HomePod, koji je bez toga polovican proizvod.
01.12.2018 | 11:21
Ja sam mislio da svi koriste US store

Valjda se to podrazumijeva...
01.12.2018 | 12:58
Dosta toga nema, prorijedili su katalog i ubacili neke svoje izmišljene playliste. Sve se fokusira na najnovije instant izvođače, čast iznimkama, ali ova današnja glazba je potpuno neslušljiva. Dosta su slabi sa kvalitetnijim izvođačima, primjerice katalog U2 ili Eagles su sveli na svega desetak naslova, i to ono osnovno. Depeche Mode primjerice ima izdanih preko 50 live albuma, no oni od toga drže jedva par njih, i to onih najpoznatijih. Općenito, ni na jednom od tih glazbenih servisa se ne mogu naći neki raritetniji naslovi ili izvođači, a o bootleg snimkama nema ni riječi. Hvala lijepa!
01.12.2018 | 13:27
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.
01.12.2018 | 20:34
cariblanco kaže:
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.

Ja Deezer koristim i samo preporuke za njega
01.12.2018 | 22:18
Ja sam s Apple Music presao na Spotify, fkt super.
02.12.2018 | 10:51
Sto konkretno zamjerate Apple Music pa ste presli na druge platforme?

Nisam nesto puno istrazivao taj segment niti konkurenciju. Na trial sam na Apple Music.
02.12.2018 | 11:36
Na koji način uneseš gift card code kao način plačanja za us acc?
Imam otvoren us acc i kod aktiviranja pretplate apple music traži da unesem neku karticu ili paypal, ne nudi mi opciju gift carda..
Predpostavljam da naše kartice i nas paypal ne rade?
02.12.2018 | 11:43
Gift card ne unosiš kao sredstvo plaćanja, nego valjda kod plaćanja unosiš coupon code, zar ne?
02.12.2018 | 11:49
Sad sam malo gledao, gift card unosiš u Itunes--accaunt-redeem code, i tamo ga stavlja na aple id s kojim si prijavljen, u ovom slčaju us acc.
Predpostavljam da je to dovoljno da pokrenes free trial za apple music?
EDIT: Uspio sam unjet gift card i aktivirat Apple Music
02.12.2018 | 12:35
@drlovric

Pa nemam pojma, ja sam isprobao Spotify i legao mi je nekako bolje. U segmentu jazza i stvari koje u zadnje vrijeme dosta slusam, po meni nekako ima bolji izbor.
03.07.2019 | 11:49
Ljut ko Ri5, jel može step by step.. tnx
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 7 minuta
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, robee, Anonimci (1222)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO