Glazbeni streaming servisi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Glazbeni streaming servisi

16.11.2018 | 08:30
Ima li možda netko iskustva sa glazbenim streaming servisima, a koji su podržani kod nas, zanima me prvenstveno besplatno slušanje glazbe, reklame mi ne smetaju te mi ne treba download glazbe i offline reprodukcija.
16.11.2018 | 10:50
U Hrvatskoj su podržani: Deezer, Google Play (s vremenom će se promijeniti u YouTube music), ostali su u najavi dolaska. Od toga je jedino Deezer besplatan, ali s ograničenjima kroz reklame, ne možeš sam birati iduću pjesmu i možeš samo slušati dok si online. Naravno tu je i YouTube, ali njega bi preporučio samo ako si nagluh.
Od ostalih stvari moja preporuka je JAZZRADIO.com ( https://www.jazzradio.com ). Prije nego pomisliš kako sam lud, jer to nije klasični streaming glazbe pročitaj do kraja. Sastoje se od više tipova glazbe, znači konkretno oni imaju 44 podvrste (žanrova) Jazza ili glazbe bliske Jazzu, ali najbolji dio je što je njihovo vlasništvo i RadioTunes ( https://www.radiotunes.com ) koji ima 102 radio stanice s različitim žanrovima, pa tu im je još i CllasicalRadio ( https://www.classicalradio.com ) s klasičnom glazbom 50 radio stanica, pa RockRadio ( https://www.rockradio.com ) s raznim vrstama rocka i metala i na kraju DI.FM ( https://www.di.fm ) s elektronskom i klupskom glazbom. Drugim riječima nema čega nema i to sve radi besplatno. Naravno uz ograničenja poput streamanja u MP3: 64 kbits/sec ili AAC-HE: 40 kbits/sec kvaliteti, isključivo preko web sučelja i uz reklame. Osobno koristim premium i glazbu slušam 90% preko njihovih servisa. Naravno podaci za bilo koji od ovih servisa su isti, pa ne moraš kreirati za svaki radio poseban login.
16.11.2018 | 11:17
Ja slušam jazz24.org
Funkcioniraju na donacije. Ne moraš platiti ništa, ali svejedno nema reklama, samo povremeno njihovi pozivi na doniranje. Ja plaćam $5 mjesečno i slušam ih preko FStream aplikacije
16.11.2018 | 12:40
Osobno sam slušao iTunes radio uglavnom kada sam htio nešto na random... s vremenom se to promijenilo i sada slušam isključivo svoj content preko plex aplikacija neovisno o lokaciji i OS na kojem sam. Na ovaj način imam isključivo svoje playliste i muziku koju volim i naravno bez reklama.

Interesira me ova tema u svakom slučaj da vidim da li se što interesantno pojavilo u zadnje vrijeme.
16.11.2018 | 17:52
Nisi baš specificirao vrstu glazbe. Meni se nedavno svidjeo SomaFM, ima desktop i mobile aplikacija pa isprobaj.
  • Daddo
  • Posjetitelj
16.11.2018 | 17:53
Još jedan glas od mene ide za jazzradio.com sa svim njegovim sadržajima. Kolega i ja se izmjenjujemo u puštanju kanala, jedan dan on bira žanr drugi ja.
  • Dijete
  • Posjetitelj
17.11.2018 | 00:29
moj radio izbor jer

www.fip.fr
Svaki dan me iznenadi sa po nekolko odlicnih stvari koje nisam prije cuo... Vijesti imaju jako rijetko i kratke su (ako su uopce vijesti jer su spikeri na francuskom i vecinom seksi glasa)... Reklama mi se cini nemaju... Jako jako jako sirok raspon mjuze..

Slusam ga prek njihove aplikacije ili cesce doma prek Onkyo receivera koji streama internet radio.... tu i tamo prebacim na Yammat da cujem Šveca kak trkelja..

Streaming servis Spotify Premium imam uz pretplatu mobitela za "on demand"...
17.11.2018 | 19:54
Ajd da vam malo vadim mast

Muziku slušam preko daphile ( aplikacija na linux_u ), gdje osim što imam brdo svoje mjuze na serveru imam i brdo radio stanica. Evo kako to izgleda u slikama.

Znači na prve dvije slike su žanrovi muzike radio stanica.

Onda otvorite npr. jazz i dobijete ovo

forum image host

Pa onda su unutra radio postaje za jazz

Ili za klasiku...neću vas više zamarati...uglavnom tako je za sve pojedine podvrste muzike...čudo jedno

screen shot pc
17.11.2018 | 21:01
Ima toliko toga da bi trebao živjeti 300g. da sve poslušam. Primjera radi odaberete npr. classic rock, onda možete birati stanice po lokaciji kontinenata, pa onda pojedihin država. Isto vrijedi i za ostalih tridesetak žanrnova muzike. Čak je i kvalitet strima dosta dobar.

17.11.2018 | 22:57
Ja koristim Spotify. Skorz ok radi.
20.11.2018 | 00:26
ponovo radi stari dobro Grooveshark..
groovemp3.com/top-albums
ipak nije to to...izvinjavam se....
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 52 minuta
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!
  • invictus: Ma nema eventa, samo su to sve novo ubacili na svoje stranice..
  • VanjusOS: ima li nekakvo predstavljanje, event? može link
  • invictus: A sutra ima je glavno, predstavljanje jeftinog Macbooka Neo..
  • invictus: @dpasaric - oba monitora su 27"
  • invictus: Bili su 999$, sada je 1099$.
  • invictus: Ali su i digli cijenu za 100$, sada je početni model 1099%
  • invictus: Nisu me sa ničim oduševili, jedino pohvalno koliko vidim da Air počinje sada sa 512GB SSD, ostalo samo blagi refreš..
  • dpasaric: Banana totalna, opet nude samo mali 27" model?!?!
  • ZoPaj: novi monitori, mislio sam;)
  • ZoPaj: evo ih… apple.com
  • smayoo: :D
  • drlovric: Imate valjda neki backup :)
  • Gjuroo: Jel netko zapisao kontakte prije nego je tema izbrisana?
  • smayoo: Hvala. Počišćeno. Account je hackiran, admin će ga blokirati
  • jura22: Imate reklamu za prostitutke u firumu!
  • CoffeePod: 90Hz je premalo
  • rusty: 30" na 120Hz
  • Borisone: Bit će 27-inch 5k XDR za cifru veću od 32-inch 6k. Zašto? 90Hz!
  • dpasaric: Veliki Studio Display, a ne da nude samo hiperskupi XDR
  • rusty: I ja, ali sam rezerviran s očekivanjima. bilo bi lijepo da konačno ATV izdaju novi, ali i novi Studio Display će biti najs :D
  • dpasaric: Danas Apple ima objave novih proizvoda, jedva čekam! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO