molim software
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

molim software

25.12.2006 | 00:36
molim software za obradu videa i zvuka za intel mac, na faxu ih koristimo na G5icama no powerPC verzije; vec mjesecima pokusavam doci do universal final cut proa, shakea, i logica.. pa ako bi ne'ko bio voljan udjeliti i pomoci, hvala.
29.12.2006 | 19:36
moli bi ako netko zna za toorent ili npr. neki ruski site na kojem bi se mogao naci software za intel mac poput final cut studia .. logica i shakea.. itd. hvala.
jer da imam 20 000 kn za software ne bih gnjavio
  • User
  • Posjetitelj
29.12.2006 | 20:07
Ne bi ti znao odgovorit al me zanima koji si fax kad se radi s Logicom, FCS i sl.
29.12.2006 | 21:04
novi mediji i animacija na likovnoj akd. (makar imamo nekog novog asistenta koji se divi svojoj kreativnosti i reklamama za algebru s oliverom mlakarom te mrzi macove, doslovce.. pa ce ocito moji pokusaji da obranim mac platformu pljusnut u vodu )
  • User
  • Posjetitelj
30.12.2006 | 00:56
Takvi nisu materijal za asistente lol. Mozda vise za Microsoft Certified tralalala...
30.12.2006 | 02:18
kao svaki student imas pravo na edu verzije
FCP Studio 5.1 EDU u Finderu je 5k kuna s pdv-om, Shake 4.1 EDU 2k kuna.
U Fcp studiu imas visemanje sve za potrebe studiranja novih medija i animacije. S FCP mozes zaraditi i neku pinku dok studiras, pa ga vrlo brzo isplatiti (kak zgleda, maznut poso asistentu o kojem govoris ne bi trebao biti neki problem ne )
a nakon studija vec imas software s kojim mozes sljakat dalje...
Sve u svemu 5k kuna nije 2much...
30.12.2006 | 03:58
Final cut UB imas na Demonoidu.
30.12.2006 | 23:49
shlomo je napisao:
kao svaki student imas pravo na edu verzije
FCP Studio 5.1 EDU u Finderu je 5k kuna s pdv-om, Shake 4.1 EDU 2k kuna.
U Fcp studiu imas visemanje sve za potrebe studiranja novih medija i animacije. S FCP mozes zaraditi i neku pinku dok studiras, pa ga vrlo brzo isplatiti (kak zgleda, maznut poso asistentu o kojem govoris ne bi trebao biti neki problem ne )
a nakon studija vec imas software s kojim mozes sljakat dalje...
Sve u svemu 5k kuna nije 2much...

mozda su se stvari promjenile od prije 3 mj. no
nazalost, ne, na taj mozemo ga nazvati imaginarni popust imaju samo obrazovne ustanove i institucija kao npr. nas ALU; ne i studenti osim studenata studija dizajna koji je potpisao ugovor o suradnji s powercomom.. 10% popusta za njih; - naravno vani je situacija takva da dobis popust na sve, MBpro kupis za 1/2 njegove cijene u hrvatskoj; vec sam pokusavao svasta.. svi se cudom cude sta bi ja htio.. bilo je to nedavno.. raspitivao sam za hardware - u finderu nisam mogao dobit nista EDU edition; najjeftinije nudi galerija samo sto kad od njih nesto kupis cekas 4mj., onda tvoju robu prodaju nekom drugom pa cekas jos 2mj. - izgubis i zivce, i razum ..

istina isplati se.. imam u planu nabavit software te vrste u oroginalu jer dobis + tonu downloadsa..
inace najavljeno krajem 2007 - pocetkom 2008 izlaze potpuno rekonstruirani i novi programi za montzu zvuka i videa (najavljuje se nesto revolucionarno sto ce zamjeniti shake..)

zamolit cu nekog od frendova s dizajna, ali cjena s popustom je fcs 8000, shake 22000..
sto mi je ipak 2mač

tnx svima!
pozdrav!
31.12.2006 | 19:16
i onda se dileri bune sto ljudi koriste torrente

educational software je upravo ono sto mu ime kaze i napravljen je za SVE one koji studiraju ili se skoluju, a ne samo ustanovama. i SVUGDJE je popust od 30 do 50%, sramota! Provox je svojedobno (ako je reklama zabole me jer su ljudi zasluzili) isposlovao od Native Instrumentsa dodatni popust (mislim da je bio oko 30%) za Hrvatsku za OBICNE korisnike kao motiv da se ljudi nauce kupovati alat kojim se sluze. A Apple hr nudi studentima 10%?? Ma dajte uozbiljite se! Ako nama obicnim korisnicima vec prodajete najskuplji hardware i software (i upgrade) na svijetu postedite barem studente i osigurajte SEBI bolju buducnost.
Uf!
01.01.2007 | 01:44
shlomo je napisao:
i onda se dileri bune sto ljudi koriste torrente

educational software je upravo ono sto mu ime kaze i napravljen je za SVE one koji studiraju ili se skoluju, a ne samo ustanovama. i SVUGDJE je popust od 30 do 50%, sramota! Provox je svojedobno (ako je reklama zabole me jer su ljudi zasluzili) isposlovao od Native Instrumentsa dodatni popust (mislim da je bio oko 30%) za Hrvatsku za OBICNE korisnike kao motiv da se ljudi nauce kupovati alat kojim se sluze. A Apple hr nudi studentima 10%?? Ma dajte uozbiljite se! Ako nama obicnim korisnicima vec prodajete najskuplji hardware i software (i upgrade) na svijetu postedite barem studente i osigurajte SEBI bolju buducnost.
Uf!

i kad istreses 30000kn na software, narucuju ga jer ga nemaju na lageru.. i cekas cca mjesec i pol.. na faxu su ih dobili tek nakon 3 mj..
10.01.2007 | 21:13
Nasao sam ti cut pro 5.1 ako je to to, na thepiratebay.org
thepiratebay.org/tor/3513356/Final_Cut_Pro_5.1_Universal
mozda i druge nades na nekom torrentu ak ces imat srece;)
18.01.2007 | 22:45
Ako mi pošalješ adresu (poštansku), poslat ću ti DVD sa svim onim što ti treba.
Možeš me i kontaktirati na 091 205 50 50
Pozdrav Svenibor
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 9 minuta
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO