Safari, problem sa smrzavanjem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari, problem sa smrzavanjem

06.02.2017 | 15:17
Ima li safarista kojima se ovo isto dešava?
Dakle, najnormalnije surfam, i odjednom bloka, nebitno koja stranica, nekad zna to biti gotovo svako dan, nekad prođe i tjedan-dva, nema pravila. Jedino miš radi, vidio sam na appleovom forumu dosta se ljudi žali i nema još lijeka za taj bug.
OSX je 10.11.6. Safari 10.0.3. Od dodataka imam samo adblock.
Zna li tko više ?
06.02.2017 | 16:31
Meni skrol ne radi povremeno ali se odblokita nakon par sekundi. Povezano je sa stranicom jer na jabucnjaku radi a na njuskalu blokira.
06.02.2017 | 16:31
Firefox radi dobro ali ga ne koristim.
06.02.2017 | 18:37
Sad koristim operu i s njom nema problema, al sam se navikao na safari
06.02.2017 | 19:21
Meni fali zoom in-out kao dvostruki tap na misa. Ili to isto ali na padu od MBP-a (slicnokaoina iUredjaju.
06.02.2017 | 19:33
Nemam taj problem niti na jednom Macu, a koristim ih 5-6 na dnevnoj bazi, treba u konzoli pogledati što se dogodi u tom trenu, što ga zaustavi. Ne koristim nikakve dodatke, možda je baš AdBlocker.

Provjeri imaš li i zadnji update sistema, onaj bug u grafičkom driveru je ponekad izgledao upravo tako - kao da se Safari blokirao.
06.02.2017 | 20:56
Security Update 2016-003 10.11.6 nemam, a fore je 10.11.6
Safari je zadnji dostupni 10.0.3
To se meni i prije događalo ali samo na njuškalu i samo s mišem. Na jabučnjaku nikad bez obzika sa čime skrolao.
Moguće da je i do baterija jer uvijek koristim punjive, a miš ih baš i ne voli previše.
06.02.2017 | 21:33
izbrisao sam adblock ( al sam instalirao adguard )
Za sada radi, do kada? Javim
08.02.2017 | 19:50
Evo ponovno se desilo.
09.02.2017 | 11:28
Izgleda da nije do adblocka, jer mi se ponovno smrzno, navodno je do samog OSX-a (El Capitan)
link
09.02.2017 | 12:01
Zašto koristiš go*no od Safarija?
09.02.2017 | 12:06
Navika. Sviđa mi se minimalizam, sync preko iPhone, reader...
09.02.2017 | 13:49
safari rula!!
09.02.2017 | 13:52
Ha, dobro... Uživaj onda...
09.02.2017 | 16:11
Ja zbog sado-mazo uzitka koristim Safari kao i Mail. Jedino se na Apple Office paket nisam nikako uspio priviknuti.
09.02.2017 | 19:31
smayoo kaže:

Neznaš ti koji je gušt, kad nešto napišem u vikalici na forumu, pa se to pokaže tri puta
09.02.2017 | 20:17
cariblanco kaže:
smayoo kaže:

Neznaš ti koji je gušt, kad nešto napišem u vikalici na forumu, pa se to pokaže tri puta

Ovo ipak nije do browsera, ali nikad nisam otkrio uzrok.
10.02.2017 | 01:05
Radi posla imam instalirano sve poznatije browsere i često koristim više njih kada nešto testiramo. Zanimljivo da nikada s niti jednom nisam imao problem da mi se blokira ili smrzava, a koristim: Safari (primarni i najdraži), Firefox (moj idući izbor i često ga koristim radi drugog seta cookija koji mi nekada trebaju), Chrome (ponekad), Opera (ponekad) i Sunrise (kada moram raditi screenshote dugačkih webova).
10.02.2017 | 05:17
dpasaric kaže:
Chrome (ponekad), Opera (ponekad) i Sunrise (kada moram raditi screenshote dugačkih webova).

Ako ti je ta mogućnost zanimljiva, baci oko na Vivaldi:

vivaldiscreencapture.png
10.02.2017 | 11:50
Oho! Nikad čuo, ali nisam niti sumnjao da imaš nekog egzotičnog asa u rukavu!
20.02.2017 | 19:32
Koje je njuškalo govno od stranice!

Skrol jedva radi. Kao kad su u mišu slabe betarije, ali isto je i s trackpadom na kompu (što me navodi kako nisu baterije u pitanju).
Ima dana kad malo zapinje, a ima dana kad ne ide niti na guranje.
16.03.2017 | 08:42
Da ne otvaram novu temu.. zna li netko ima li naznaka da će Apple uskoro popraviti bug u Safariju glede nemogućnosti gledanja 4k videa na YouTubeu. Zbog prirode posla mi je to prilično iritantno. Mrsko mi je za svaki task koristiti drugi browser, a u slučaju YouTubea to često radim.

www.macrumors.com/2017/01/13/safari-unab...ay-4k-video-youtube/

Hvala
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 1 sat
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa