iphoto problem pri exportu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphoto problem pri exportu

06.04.2006 | 03:06
i tako krenem ja sprziti na dvd 2000 fotografija iz virtualnih albuma u iphoto-u. svaka cast, mislim ja, sto postoje ti virtualni albumi, lijepo ih slozis kako hoces i onda przi...
medjutim,ubrzo shvatih da sam ili a)neiskusni korisnik ili b)neke stvari u tom programu ne valjaju

problem 1
naredba \"burn disc\" - bez veze, przi slike tako da se samo mogu otvarati u iphoto-u

problem 2
naredba export - kada exportiram cijeli folder sa 15 albuma s namjerom da ga onda sprzim onda on sve fotke zajedno stavi u jedan jedini folder, tj. uopce ne uzme u obzir da su te fotke raspodijeljene u 15 albuma

i sada vi meni recite je li postoji elegantni nacin da covjek iz iphotoa sprzi na cd/dvd albume koje je tako marljivo slagao u onom obliku kako ih je slozio?
puno hvala!

v.
06.04.2006 | 03:56
nabavi toast titanium 7 ima integriran u sebi pristup svim lybrarayma.. ja sam imao slican problem kad kod bi odnio slike na razvijanje,kokoske u photo studiu se ne bi znale snac s folderima iz iphota pa bi redovito razvijale thumbsove.. toast 7 titanium takodjer rjesava i ovaj problem!!
15.04.2006 | 20:39
kajman je napisao:
problem 1
naredba \"burn disc\" - bez veze, przi slike tako da se samo mogu otvarati u iphoto-u

Nisam siguran, no mislim da iPhoto prži slike po nekom standardu, jer se sječam da sam te iste slike gledao na DVD playerima bez ikakvog problema. A te iste slike siguran sam možeš i gledati na bilo kojem kompu bez iPhota, samo moraš browsati do datuma kada si slikao i otvoriti ono iznutra.

problem 2
naredba export - kada exportiram cijeli folder sa 15 albuma s namjerom da ga onda sprzim onda on sve fotke zajedno stavi u jedan jedini folder, tj. uopce ne uzme u obzir da su te fotke raspodijeljene u 15 albuma

Bez gledanja u helpu da vidiš koje su sve mogućnosti, bubnut ću onako napamet - idi 15 puta svaki virtualni album za sebe u svoju mapu eksportat, ne bi ti trebalo uzeti puno vremena.

No, kako sam rekao, u helpu mora biti nešto sa dobrim prijedlogom za što još ne znamo, ako nađeš - javi ovdje.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 49 minuta
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, damir1, Ender, Riba, zedonija, Anonimci (543)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO