iWork & iLife '06
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iWork & iLife '06

15.01.2006 | 23:58
Vidio sam na TorrentSpy da ima nekoliko primjeraka za skinuti pa me zanimalo dal je to vec netko napravio ili moram sam

--x
16.01.2006 | 10:24
Pojavio se na IRC !
Veličina 6267.2 MB !!!!!!!!!!
Rasječen u 4 .dmg-a
17.01.2006 | 22:38
Evo, ja sam upravo skinuo obje aplikacije.
iWork jos nisam stigao isprobati.
iLife sam samo dio instalirao.
Jedina aplikacija s kojom sam se poigrao je iWeb -- dosta me podsjeca na RapidWeaver -- ne po sucelju nego po nacinu rada.
Sutra detaljnije izvjesce o oba paketa.
18.01.2006 | 19:11
Pa ovako...
iPhoto:
Brzi je -- ali ne puno. To je najaca nova karakteristika -- ostalo se manje-vise sve odnosi na usluge koje nisu dostupne kod nas.
iMovie -- meni izgleda isto (onak iskreno), nisam nist revolucionarno primjetio.
iTunes -- isti onaj koj ide preko software updatea
iWeb -- sad sam jos vise pod dojmom da je to \"kopija\" RapidWeavera, ali usudio bi se reci slabija \"kopija\". Za amaterski web site jos je ok. Za polu-profije ni blizu -- nisam nigdje nasao ni da mi samo pokaze kod, a kamoli da ga editira.
GarageBand -- cini mi se da malo brze radi. Ima novih stvarcica. Podcast Studio i slicno. Ak se netko bavi s tim bit ce mu zabavno. Snimanje razgovora u iChat-u -- moze biti i korisno.
iDVD -- nisam ga ni instalirao.
Sve u svemu OK.

iWork -- nisam ga (jos uvijek) isprobao.

Ako je netko iz okolice Varazdina, ili tu dolazi, nek se javi pa mu sprzim i jedno i drugo. Nije problem.
18.01.2006 | 19:15
Eh da, iWeb stalno gnjavi da se registriram za .Mac.
Ne podrzava FTP protokol tak da automatski publishing radi samo za .Mac. Tako da se mora koristiti funkcija Publish to folder i onda to ftp-om prenijeti na site.
18.01.2006 | 21:23
Daveži, to će ispraviti za jedno 3-4 verzije kada ih ljudi dovoljno udave... slično kao kada su iDVD ograničili na interne pržilice.
19.01.2006 | 10:41
Ako je netko iz okolice Varazdina, ili tu dolazi, nek se javi pa mu sprzim i jedno i drugo. Nije problem.

Jel bi ti se dalo snimiti iLife pa ja pošaljem CityExpress po to? javi!
Tnx,
S.
21.01.2006 | 11:54
alex je napisao:
Vidio sam na TorrentSpy da ima nekoliko primjeraka za skinuti pa me zanimalo dal je to vec netko napravio ili moram sam

--x

ja prvi put skidam nesto sa torrent spya, pa neznam kako ubrzati download???
21.01.2006 | 14:10
TorrentSpy je samo tracker, dakle ne mozes skidati preko njega, vec skidas preko nekog torrent programa. Brzina downloada ti ovisi o broju seedova i peerova (seed je onaj koji ima cijeli file i uploada ga, a peer onaj koji dio skida a dio uploada), naravno ovisi i o tvojoj brzini spajanja, a i o uploadu s tvoje strane. Dakle, sto je omjer download/upload izjednacenjiji brze ces skidati pojedini file... Nadam se da sam pomogao...

--x
21.01.2006 | 14:42
da, znam...
torrent program koji sam skinuo je transmission, al ne kuzima kaj dalje treba..........
21.01.2006 | 22:52
Skines torrent file odredjene stvari koju elis skinut. To ti je mali file od par kB i kad se skinuo 'ubacis' ga u neku torrent aplikaciju (Transmission u tvom slucaju) i to je to. Cekas da se skine

--x
22.01.2006 | 01:17
to i radim, al mi za 500mb, treba cijeli dan.... jel to normalno???
22.01.2006 | 02:20
je... i nekoliko tjedana u nekim slučajevima...
22.01.2006 | 10:49
Zato je IRC (Snak) bolji al boot-ovi su tolko prebukirani da se moraš načekat da bi došao na red
24.01.2006 | 19:45
da li za taj iWork sa torrentspy-a treba serial number? upravo ga downloadiram, ali sam skužio da postoji i neki serial number za downloadirati. pa pitam trebam li i njega downloadirati. thanx
24.01.2006 | 20:42
neznam za iwork treba, al meni za iweb nije trebalo nista... normalno radi...
25.01.2006 | 02:29
skini i serial jer treba.
za iLife ne treba, ali za iWork treba.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 52 minuta
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, damir1, Ender, Riba, zedonija, Anonimci (547)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO