Kompatibilan software mobitela
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kompatibilan software mobitela

• mmariom
  • Posjetitelj
05.01.2006 | 21:01
Zna li netko kako mogu provjeriti koji je software mobitela kompatibilan s Macom. Recimo, Nokia 8800 je, s njom dolazi i Nokia Collector a Motorola v3i nije, makar ima podršku za iTunes. Na njenom cd je samo software za PC.
06.01.2006 | 11:27
Samo tako da pitaš proizvođaća ili da pregledaš njihove strane - ako ima šta za mac-a ond skineš
06.01.2006 | 12:46
Kakav software te tocno zanima? Motorolu radi preko iSynca sigurno a moguce i 8800 ako ista ima MLSync.
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 20:37
8800 mi radi preko Nokia Collector i to je ok, a Motorola ne radi nikako. Ne radi mi ni preko iSync. Kaze mi da iSync can not connect to this device. Govorim o Motoroli v3i, dakle ne v3 nego v3i. Trazim program preko kojega mogu prebacivati slike i melodije s mobitela na komp. Inace, za Nokiju ni ne treba program, jer sve ide preko bluetootha.
06.01.2006 | 20:47
Pomoc!
Imam iMac (450/G3), na koji, naravno ne mogu instalirati software svog novog mobilnog telefona SonyEricsson w800i, jer je isti radjen za PC, of course. Na SE stranicama nema rjesenja.
Help!
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 21:12
odi na versiontracker.com i upisi tamo mobile ili gsm, mislim da sam vidio software za SE.
06.01.2006 | 22:13
Instalirao neke stvari sa vtrackera...uzalud...ne sljaka...jedina reakcija na mobitelu nakon spajanja na comp = \"punjenje\"...
Hvala, u svakom slucaju...ako ima jos kakvih savjeta...
06.01.2006 | 22:35
\"Punjenje\"? Pretpostavljam da se spajas Bluetoothom a ne USB kabelom.
06.01.2006 | 22:36
V3 radi pa sam pretpostavljao da bi i V3i trebao raditi, mozda sam u krivu...nisu li razlike minorne?
06.01.2006 | 23:00
preko USBa
06.01.2006 | 23:07
Zaboravi USB, w800i radi sasvim fino preko Bluetootha naravno. Evo ti i jedna zanimljiva stranica:
mobile.feisar.com/
Dopuna: da bi w800 radio trebas imati iSync 2.1 dakle OS X 10.4 najmanje. I bluetooth sto mozda nemas jer vidim da imas G3 Mac, ali i to se da rijesiti kupovinom USB Bluetooth donglea za 100njak kuna.
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 23:20
Pa razlika je u memoriskoj kartici, 1.3 mpx kameri, bojama oba ekrana i mp3 playeru...bar koliko sam ja skuzio, ne razumijem zasto ne radi... nije mi jesano.
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 23:21
Uspio sam ju spojiti s usb kablom. Pojavi se ona ikona \"no name\" i tamo se sve može prebacivati. Nije bas bežično al ide....
  • mmariom
  • Posjetitelj
06.01.2006 | 23:23
ova stranica je odlicna za SE, znas li moza postoji li neka takva stranica za motorolu ili nokiu?
07.01.2006 | 01:34
Sto se V3i tice, vjerojatno je u pitanju neka banalnost poput dodavanja koda uredjaja koji se promijenio u neki konfiguracijski file...moralo bi biti negdje po netu. Sto se tice stranica na netu ne bih znao, na ovo sam slucajno naletio.
08.01.2006 | 00:48
...ovo stvarno postaje frustrirajuce...kupih usb bluetooth adapter...kako insatalirat software na cijem quick instalation guide-u pise: this product works with the following operating system: Windows XP, Me, 2000, 98 Second Edition...kupljeno u Apple-ovom shopu u maksimirskoj btw.
dodje mi da se prebacim na glupi pc
08.01.2006 | 00:57
uguraj ga za pocetak u USB port
Meni MSI radi
08.01.2006 | 01:18
yeaaaaaaaaaaahhhhhhh!!!!!
r-a-a-a-a-a-d-i!!!!
tnx mr.riba i ostali!!!!!!
ovo je odsada moj houm pejdz!!!!

teeeeenkjuuuuuuuuuuuuu
08.01.2006 | 01:20
Za mac ti nisu potrebni driveri za bluetooth. That's way Mac OSX realy is plug & play.
08.01.2006 | 01:24
jesjesjes
mac rulzzz!!!
08.01.2006 | 02:03
I couldn't agree more...

Samo me ljuti šta microsoft kopira od apple-a. Pogledajte windows vista. Čista kopija exposé-a. I kopiraju aqua gui(pogledajte kako izgledaju folderi). Kopiraju widgeta koje oni zovu gadgeti. Dobro moje rješavanje sa frustracijama nije za ovaj topic. Damn you microsoft!!!!!!!!!!!!!!!!

Al windowsi nikad neće biti mac os, pc nikad neće biti macintosh,pc nikad neće biti plug & play, microsoft nikad neće biti apple.

Da nema apple-a mi dan danas možda nebi znali za usb,firewire i nikad nebi znali za uživanje u radu sa računalom, nikad ne bi mislili da kompjutor može biti ljep i nikad nebi živjeli u crashles wourldu.
Dadonino nemoj više nikad reći tu zabranjenu rećenicu: \"dodje mi da se prebacim na glupi pc \" . I rest my case.
08.01.2006 | 15:51
A philosopher once wrote: \"You need three things to have a good life; one, a meaningful relationship; two a decent job of work; and three, to make a difference.\" (\"The Office\"/Christmas Special)

mac&w800i make it!
08.01.2006 | 16:14
To make a difference you have to : Think different.
:-D
18.01.2006 | 12:54
Na macosxhints se u međuvremenu pojavilo rješenje za V3i preko USB kabela koje prenosim u cijelosti:
iSync does not officially support the Motorola V3i yet -- however, you can make it work. I've not been able to coax Bluetooth into working on my Vodaphone-modified version just yet, but it is certainly possible to get iSync going via USB.
First open /Applications -> iSync.app -> (Control-click and choose Show Package Contents) -> Contents -> Plugins -> ApplePhoneConduit.syncdevice -> Contents -> Plugins -> PhoneModelsSync.phoneplugin -> Contents -> Resources -> MetaClasses.plist and find the entry for the RAZR V3. Duplicate this section and modify all instances of V3 to read V3i (except in the icon name).
Now plug your phone into the USB cable, open iSync and select Add Device; you should see the RAZR V3i pop-up. Double-click to add, and you are sorted.
You may receive the message \"service cannot be started,\" especially if you've been playing with Bluetooth prior to testing the USB cable. If you restart the phone, this will go away.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 45 minuta
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi