27.01. - Apple - ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

27.01. - Apple - ?

26.01.2010 | 09:48
Bok!

Sutra bi Apple trebao objaviti novi hardver!!

Ima li više info o tome?
26.01.2010 | 10:49
Ima i previše, ako mene pitaš...
26.01.2010 | 11:23
Bome, Smayoo je u pravu. Oko tog uređaja, navodno će se ipak zvati iPad, je već toliko strke kao da je riječ o uređaju koji proizvodi naftu iz CO2 koji posrče iz zraka te tako smanjuje efekat staklenika.....
Ja još uvijek ne znam kaj bi s njim uopće delal i čemu to ima služiti, ali dopuštam da me možda Štef iznenadi. Mislim, iPhone nisam popušil, bumo vidli kaj bu s ovim:silly:
26.01.2010 | 12:43
Djuro dijelim tvoje misljenje.I ja ne kontam sta bih sa tim iPad-om (ako se tako bude zvao).Za sve sto on nudi imam iPhone kojeg je lakse nositi sa sobom.Ljeti posebno.Ja od novosti ocekujem iPhone cetvrte generacije i Magic Mouse sa usb prikljuckom.
Upravo citam da MediaMarkt u Njemackoj ce ponuditi Ipad za 500€ uz t-mobile pretplatu a bez pretplate ce biti 900€.
26.01.2010 | 12:57
Djuro genijalac je napisao:
Bome, Smayoo je u pravu. Oko tog uređaja, navodno će se ipak zvati iPad, je već toliko strke kao da je riječ o uređaju koji proizvodi naftu iz CO2 koji posrče iz zraka te tako smanjuje efekat staklenika.....
Ja još uvijek ne znam kaj bi s njim uopće delal i čemu to ima služiti, ali dopuštam da me možda Štef iznenadi. Mislim, iPhone nisam popušil, bumo vidli kaj bu s ovim:silly:

@gjuro pa nije iPhone pusiona da ga trebas popusiti. iPhone je odlican proizvod, kad ga jednom pocnes koristiti shvatis da ti vise ne treba niti jedan drugi mobitel.
Sto se tice iPada ja bi pricekao pa vidio o cemu se radi, pa onda pljuvao. Ali mislim da ce apple tesko napraviti nesto sto je totalni promasaj.
26.01.2010 | 13:59
Tito je napisao:

Sto se tice iPada ja bi pricekao pa vidio o cemu se radi, pa onda pljuvao. Ali mislim da ce apple tesko napraviti nesto sto je totalni promasaj.

Slazem se! Svi vec pisu kupujem ili ne treba mi to a jos nitko nema pojma niti o cemu se radi niti sto taj uredjaj moze.
Ove sve spekulacije meni zvuce jako zanimljivo i mislim da bi taj uredjaj mogao zamijeniti laptope kod mnogih korisnika kojima oni sluze i tako samo za mailanje, surfanje, tu i tamo nesto natipkat i takve sitnice. Prodaja stolnih racunala je u stalnom padu, ljudi sve vise i vise kupuju prijenosnike prvenstveno zbog njihove velicine, mobilnosti i snage koja vise ne zaostaje toliko za stolnim tako da bi ovo stvarno mogla biti bomba. U svakom slucaju mislim da je najbolje da pricekamo jos tih 30tak sati pa cemo svi biti pametniji i vjerujem da Apple nece razocarati.
26.01.2010 | 14:36
Onda sam ja iznimka.Ja vise volim stolni nego prenosni racunar.Do sada nisam imao potrebu za stolnim racunarom,ni poslovno a ni privatno.Nije uopste pitanje hoce li ili nece razocarati ,pitanje je kome je on potreban ili ne.Muku mucim sa brisanjem ekrana od iPhonea od otisaka prsta a kako li ce tek biti sa Ipad-om.A znam da ce ipak biti kupaca i za njega.Mada sumnjam da je ikom potreba da ima takvo sto.Cak sta vise mislim da ce biti sminka i da ce ga ljudi vise kupovati za pokazivanje.
26.01.2010 | 17:06
sad kad vas čitam i s obzirom da je apple napravio čuda sa novim mišom i iPhoneom
sve me upućuje da su napravili touch screen laptop.

To bi bilo izvanredno, a i pojeftinio bi Wacom Cintiq :O).

Veselim se sutra!!
27.01.2010 | 01:32
Više jabučara je kazalo da ne zna što bi s Tabletom - i ne vidi da bi ikome to moglo poslužiti.

Kažu da je svojevremeno izvjesni Bill rekao da ne vidi da bi ikome trebalo više od parsto kb memorije za rad

Ima jedna lijepa izreka - svaka roba nađe svog kupca.

Ako se radi o uvećanoj verziji iPhone-a (što se tiče ekrana, bilo bi fino da se i aplikacije sa iPhonea mogu rekompajlirati bez nekih problema), vjerujem da će se prodavati odlično.

U svakom slučaju sam nestrpljiv saznati o čemu je riječ
27.01.2010 | 02:19
Ja sam isto za varijantu touch screen laptop. Da se rijesimo malo midi kontrolera ......
27.01.2010 | 03:57
mozda cu ja ispast hejter al wtf???? jesu li popravili nove imacove? jeben hajp:pinch:
28.01.2010 | 00:17
ma hejtaj koliko hoćeš

meni je iPad vrhunski. Oduševljenje!!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 14 minuta
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, jura22, Riba, tino1, Anonimci (730)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO