27.01. - Apple - ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

27.01. - Apple - ?

26.01.2010 | 09:48
Bok!

Sutra bi Apple trebao objaviti novi hardver!!

Ima li više info o tome?
26.01.2010 | 10:49
Ima i previše, ako mene pitaš...
26.01.2010 | 11:23
Bome, Smayoo je u pravu. Oko tog uređaja, navodno će se ipak zvati iPad, je već toliko strke kao da je riječ o uređaju koji proizvodi naftu iz CO2 koji posrče iz zraka te tako smanjuje efekat staklenika.....
Ja još uvijek ne znam kaj bi s njim uopće delal i čemu to ima služiti, ali dopuštam da me možda Štef iznenadi. Mislim, iPhone nisam popušil, bumo vidli kaj bu s ovim:silly:
26.01.2010 | 12:43
Djuro dijelim tvoje misljenje.I ja ne kontam sta bih sa tim iPad-om (ako se tako bude zvao).Za sve sto on nudi imam iPhone kojeg je lakse nositi sa sobom.Ljeti posebno.Ja od novosti ocekujem iPhone cetvrte generacije i Magic Mouse sa usb prikljuckom.
Upravo citam da MediaMarkt u Njemackoj ce ponuditi Ipad za 500€ uz t-mobile pretplatu a bez pretplate ce biti 900€.
26.01.2010 | 12:57
Djuro genijalac je napisao:
Bome, Smayoo je u pravu. Oko tog uređaja, navodno će se ipak zvati iPad, je već toliko strke kao da je riječ o uređaju koji proizvodi naftu iz CO2 koji posrče iz zraka te tako smanjuje efekat staklenika.....
Ja još uvijek ne znam kaj bi s njim uopće delal i čemu to ima služiti, ali dopuštam da me možda Štef iznenadi. Mislim, iPhone nisam popušil, bumo vidli kaj bu s ovim:silly:

@gjuro pa nije iPhone pusiona da ga trebas popusiti. iPhone je odlican proizvod, kad ga jednom pocnes koristiti shvatis da ti vise ne treba niti jedan drugi mobitel.
Sto se tice iPada ja bi pricekao pa vidio o cemu se radi, pa onda pljuvao. Ali mislim da ce apple tesko napraviti nesto sto je totalni promasaj.
26.01.2010 | 13:59
Tito je napisao:

Sto se tice iPada ja bi pricekao pa vidio o cemu se radi, pa onda pljuvao. Ali mislim da ce apple tesko napraviti nesto sto je totalni promasaj.

Slazem se! Svi vec pisu kupujem ili ne treba mi to a jos nitko nema pojma niti o cemu se radi niti sto taj uredjaj moze.
Ove sve spekulacije meni zvuce jako zanimljivo i mislim da bi taj uredjaj mogao zamijeniti laptope kod mnogih korisnika kojima oni sluze i tako samo za mailanje, surfanje, tu i tamo nesto natipkat i takve sitnice. Prodaja stolnih racunala je u stalnom padu, ljudi sve vise i vise kupuju prijenosnike prvenstveno zbog njihove velicine, mobilnosti i snage koja vise ne zaostaje toliko za stolnim tako da bi ovo stvarno mogla biti bomba. U svakom slucaju mislim da je najbolje da pricekamo jos tih 30tak sati pa cemo svi biti pametniji i vjerujem da Apple nece razocarati.
26.01.2010 | 14:36
Onda sam ja iznimka.Ja vise volim stolni nego prenosni racunar.Do sada nisam imao potrebu za stolnim racunarom,ni poslovno a ni privatno.Nije uopste pitanje hoce li ili nece razocarati ,pitanje je kome je on potreban ili ne.Muku mucim sa brisanjem ekrana od iPhonea od otisaka prsta a kako li ce tek biti sa Ipad-om.A znam da ce ipak biti kupaca i za njega.Mada sumnjam da je ikom potreba da ima takvo sto.Cak sta vise mislim da ce biti sminka i da ce ga ljudi vise kupovati za pokazivanje.
26.01.2010 | 17:06
sad kad vas čitam i s obzirom da je apple napravio čuda sa novim mišom i iPhoneom
sve me upućuje da su napravili touch screen laptop.

To bi bilo izvanredno, a i pojeftinio bi Wacom Cintiq :O).

Veselim se sutra!!
27.01.2010 | 01:32
Više jabučara je kazalo da ne zna što bi s Tabletom - i ne vidi da bi ikome to moglo poslužiti.

Kažu da je svojevremeno izvjesni Bill rekao da ne vidi da bi ikome trebalo više od parsto kb memorije za rad

Ima jedna lijepa izreka - svaka roba nađe svog kupca.

Ako se radi o uvećanoj verziji iPhone-a (što se tiče ekrana, bilo bi fino da se i aplikacije sa iPhonea mogu rekompajlirati bez nekih problema), vjerujem da će se prodavati odlično.

U svakom slučaju sam nestrpljiv saznati o čemu je riječ
27.01.2010 | 02:19
Ja sam isto za varijantu touch screen laptop. Da se rijesimo malo midi kontrolera ......
27.01.2010 | 03:57
mozda cu ja ispast hejter al wtf???? jesu li popravili nove imacove? jeben hajp:pinch:
28.01.2010 | 00:17
ma hejtaj koliko hoćeš

meni je iPad vrhunski. Oduševljenje!!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 42 minuta
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!
  • invictus: Ma nema eventa, samo su to sve novo ubacili na svoje stranice..
  • VanjusOS: ima li nekakvo predstavljanje, event? može link

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO