Pozdrav iz Osijeka!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Osijeka!

16.06.2009 | 11:22
DSC00112.JPG
16.06.2009 | 11:36
Ala ti putujes jabucnjak-ov photo blog SUPER!
16.06.2009 | 13:11
Ha, cekaj da ja pocnem....
16.06.2009 | 14:34
Pa zašto da ne? Dapače... Evo i ja sam tek počeo!
16.06.2009 | 16:09
Kada sam prvi (i jedini put) bio u Osijeku, grad me jednostavno odusevio. Prelijep mi je...

Smayoo nije kritika ali stvarno si imao puuuuuuno boljih stvari za fotkati i podijeliti s nama, od ove bare i necega sto lici na brodove

Anyway tnx
16.06.2009 | 18:45
Ako smijem podijeliti s vama najbizarniju sliku koju sam ikad uslikao, skoro pa u dan prije 8 godina, na praznik 22. lipnja - dan antifašističke borbe:

16.06.2009 | 18:52
Hehe, jel ovo jabučnjakova interpretacija "lijepom našom"? Sitnice, ali čovjeka vesele
16.06.2009 | 20:20
@IgorD

LOL! Da nisi napisao datum snimanja, ja bih pomislio da je usliknao na petak 13. hahah super!

Nema nista bolje do sici sa skutera i nacjepati par metara drva i onda nastaviti dalje svojim putem. Mada ni motorna pila nije losa
16.06.2009 | 21:21
Kako znaš da je sjekira za cijepanje drva. Možda je za krčenje puta kroz gradsku gužvu...

Drlovric, nažalost nisam u Osijeku bio rekreativno, niti sam imao vremena za šetnju i fotkanje. Slika je uslikana uz Dravu, tamo gdje sam izašao iz auta koji smo parkirali iza Esseker centra i popili kavu u tih 10 minuta što smo imali fore do sastanka, nakon kojeg smo žurili na drugi, pa na treći, pa na četvrti...

Inače, dijelim tvoje mišljenje, Osijek je lijep grad i vrlo mi je drag. Ali od Osijeka su mi draži moji dragi prijatelji iz Osijeka kojima se, nažalost, ovaj put nisam ni smio javiti kad nisam imao vremena za njih.

Imam ja i puno ljepših fotki Osijeka doma, ali ovo je, eto, bila stvar trenutka.

Inače, kad smo već kod toga, moram reći da mi je i Đakovo u najmanju ruku jednako lijepo. Samo što nema Dravu. Velika rijeka daje svakom gradu koji je uz nju nešto posebno.

Drava Osijeku npr. daje ražnjiće od soma uvijene u slaninu.
17.06.2009 | 00:04
Zaboravljaš i više nego podnošljivo pivo
17.06.2009 | 08:53
Pa, ne pijem pivo. Ali drago mi je da ima više toga...
17.06.2009 | 09:57
IgorD je napisao:

Svidja mi se uredna opravica u kombinaciji sa sjekirom!
17.06.2009 | 16:43
Cijela slika je vrlo uredna. Ja sam tek nakon godinu-dvije skužio retrovizor!

Igor
19.06.2009 | 00:26
smayoo je napisao:
Kako znaš da je sjekira za cijepanje drva. Možda je za krčenje puta kroz gradsku gužvu...

S obzirom na naocare i facu od vozaca mozda si u pravu! Zena svome muzu dragom krci put kroz promet! Ljubav... Sto ima u torbici ne smijem niti pogadjati... ))

Djeluju kao Bonnie and Clyde u nekoj orginalnijoj verziji...
19.06.2009 | 04:55
Eto mene u Osijeku isto, pa kad vec svi stavljate slike...

os.jpg

(slikano iPhoneom u ponoc, bez ikakve obrade, moram priznat da me iznenadila kvaliteta)
19.06.2009 | 23:40
Apsolutno! A i motiv je znatno uspjeliji od mog! Super!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 18 minuta
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO