Pozdrav iz Splita!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Splita!

14.06.2009 | 22:08

DSC00111.JPG
14.06.2009 | 22:21
Haha super! Da li je Kerum kao i Obi osigurao besplatni net na rivi?
14.06.2009 | 23:48
smayoo !
Blizu si mi , mogao bi se i javiti, nisam predaleko.Bilo bi mi drago da uletiš!
15.06.2009 | 01:05
@zmayoo: a zašto nema tvoje njuške na slici?
15.06.2009 | 01:07
Da,Screenshot Or It Never Happened !
15.06.2009 | 02:08
Što će vam moja ružna njuška na slici? Takvo što može samo pokvariti ovu jedinstvenu vizuru.

Nema besplatnog neta. Spojio sam se preko 3G.

Jzelko, hvala na pozivu, bit će prilike, nadam se, drugi put. Stigao sam večeras, imam 4 sastanka, a sutra navečer već trebam biti u Zagrebu...
15.06.2009 | 12:43
zato što, kako breed kaže, "it never happened!"
15.06.2009 | 14:09
Csss..kad će taj godišnji više :DDD
15.06.2009 | 15:12
hal9000 je napisao:
zato što, kako breed kaže, "it never happened!"

Eh, to bi bio argument da je meni bitno da li mi vjerujete ili ne. Ali, kako je meni zapravo samo bilo bitno udahnuti tu lijepu splitsku večer i podijeliti je s vama...
15.06.2009 | 16:41
ipak ti je bitno jer si odgovorio na provokaciju
15.06.2009 | 22:41
Oh my god, it's full of provokacija!
15.06.2009 | 23:33
hal9000 je napisao:
ipak ti je bitno jer si odgovorio na provokaciju

Makar šta...

Odgovorio sam na provokaciju jer volim komunicirati s ljudima općenito, a s ljudima na Jabučnjaku posebno.

Da si napisao nešto o mojim prošlogodišnjim cipelama, isto bi ti nešto odgovorio iako mi nije bitno.
16.06.2009 | 19:49
Smayoo, tvoje prošlogodišnje cipele smrde!
16.06.2009 | 21:13
Ha? Što?

.....

šnjof šnjof

.....

X-(

• User
  • Posjetitelj
25.06.2009 | 00:23
Inace za drugi put - imas besplatan net na rivi...

SSID ti je "HotSpot Split" ili tako nesto (nema veze s T-Comom), samo moras u Safariju otvorit neki sajt koji ti se defaultno pokrene kad se spojis, pratit upute i onlajn si
25.06.2009 | 00:32
Hvala na info. U principu ne koristim besplatne javne mreže s opreme na kojoj imam povjerljive podatke. A moj je mobitel pun takvih podataka...

Fotka koju sam postao tu na Jabučnjak koštala me 0 kn ionako jer imam pretplatni model koji uključuje toliko prometa da sam svaki mjesec između 0.8 i 0.9 tog prometa. Tako da...
25.06.2009 | 17:25
smayoo je napisao:
Hvala na info. U principu ne koristim besplatne javne mreže s opreme na kojoj imam povjerljive podatke. A moj je mobitel pun takvih podataka...

ROLLEYES!!!!!!!!!!!!

neš ti konfidenšl dejta
  • User
  • Posjetitelj
25.06.2009 | 19:05
Ja obicno odem na rivu prošetat ili na kavu da se odmorim od Neta i laptopa tako da je ni ja bas ne koristim al posluzila mi je ipak 2-3 puta, a filesharinzi, ssh, ftp server i slicni rizici su mi iskljuceni pa nemam straha

Inace mislim da i par okolnih kafica isto ima vlastite bezicne mreze...

btw na MacKorisniku su se organizirale vec 3 iKave u ST, pa bi bilo lijepo i da se ekipa s jabučnjaka koja zaluta u grad uključi u te organizacije da nas bude više
26.06.2009 | 10:56
Pokreni temu pa ćemo je staviti sticky na forumu...a i za ostale gradove kad i ako se netko javi.
  • User
  • Posjetitelj
28.06.2009 | 11:37
Moze, samo kako iduca 2 mjeseca nisam u ST onda cemo ostavit to za poslije ljeta, osim ako se netko drugi ukljuci
28.06.2009 | 16:52
Bolje da bude u Rijeci, ipak nas je vecina iz Rijeke i okolice.
28.06.2009 | 17:03
Ne bi nikako valjalo mrdnuti guzicu iz svoje mahale pa vidjeti neka druga mjesta i upoznati neke druge ljude... To bi moglo biti prevelik kulturološki šok.

Da parafraziram tvoj tagline: The people who are crazy enough to think they can travel the world are the ones who do.

Da, da, znam, nemamo novca, nemamo vremena, ne pusti nas bračni drug, pokvaren nam je auto (nepotrebno precrtati, još mnoštvo izgovora pronađite na www.izgovori.com).
28.06.2009 | 17:30
Zapravo je najbolji izgovor istina. Recimo:
P: 'Pa gdje si bio dosad'.
O: 'Pa s ljubavnicom'.
P: 'Ma s kojom nesretnom ljubavnicom.'
M: 'Ma znas, onom Mirjanom.'
P: 'Ti s Mirjanom, bu ah ha ha ha ha. Ma zajebvs.'
  • User
  • Posjetitelj
28.06.2009 | 17:51
Pa ne mora iKava bit samo u jednom gradu, to je vec stara ideja nekolicinu puta i realizirana
28.06.2009 | 21:22
Ha, a nitko ne bi na otok!
Skupi trajekt,u dućanima skuplje, smayoo mi smo u podređenom/zapostavljenom položaju.
Neznam koliko nas živi na otocima, ali bi bilo zanimljivo saznati.Mogli bi se nazvati "otočka skupina"
28.06.2009 | 21:58
Tko kaže da ne bi na otok? Ja bi na Hvar uvijek i bilo kad osim u srpnju i kolovozu.

I na Krk, kad smo već kod otoka.

I na Lošinj.

I na Mljet.

Ma, koji god hoćeš. Jedini uvjet je da gužva ne bude kao u Zagrebu.
28.06.2009 | 22:33
Po tome bi već sutra bio na mojoj destinaciji.
Samo, stvar koči 2 sata trajektom u jednom smjeru, ali jednom kad dođeš, to se gubi na uštrb doživljaja i ljepote.
Da, kad je špica sezone velika je gužva, ali u ostalom razdoblju "Paradise".
29.06.2009 | 01:11
Hvar smo, srećom, izguštali prije invazije ljubitelja Red Carpeta i sličnih emisija.

Ako odlučiš organizirati jednu postsezonsku iKavu na Hvaru (što se mene tiče, može i iPošip ), dat ću sve od sebe da se pojavim!
29.06.2009 | 14:32
Pozdrav smi jabučarkama i jabučarima,

kad se zateknete u Splitu slobodno se javite -
ja sam (između ostaloga)turistički vodič - imate besplatan razgled grada (spomenici, povijest, itd)...
Ok, možete platiti kavu ako baš inzistirate

098 942 8053

nikša siminiati
29.06.2009 | 16:06
@ smayoo
Nikad se nezna.Svakako bi bilo ljepše kada bi nas bio veći broj.
Šteta je to što na Hvaru nema više "jabučara".Ja znam za tri, možda ima još koji neeksponiran, ali tu su prozori znaniji a ljudi se teško odlučuju na čenč,
pogotovo što nema podrške (edukativne), te su sumnjičavi prema nepoznatom.
Ali bit će bolje!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 17 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO