peek & poke
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

peek & poke

02.02.2009 | 00:50
Evo upravo je na red carpetu bila reportaza let 3 u peek & pokeu pored svojeg robota
02.02.2009 | 01:13
He-he, seks sa vocem.
02.02.2009 | 10:47
Da i ja sam vidio
Moram samo primjetiti da mi Let3 sve vise i vise ide na onu stvar sa tim svojim jadnim forama i privlacenjem paznje. Ne znaju vise napraviti pristojnu stvar pa se ponasaju ko mala djeca kad otkriju proste rijeci.

Lollcina! Mislim da mi je netko skinuo karmu zbogo ovog gore
02.02.2009 | 13:19
MoschuS je napisao:

Evo i ja ću !
02.02.2009 | 14:06
Breed je napisao:
MoschuS je napisao:

Evo i ja ću !
lol
02.02.2009 | 14:10
Eto i tebi onda
BTW Davno smo na jednom forumu na kojem sam moderirao pokusali uvesti te rejtinge/karme i odustali od toga nakon par mjeseci jer su si to ljudi djelili i oduzimali bezveze po kriteriju tko je kome simpatican. Bilo je fora jer se je morao upisati razlog za dizanje ili spustanje rejtinga i onda kad bi pogledali log 90% komentara je bilo "evo tebi + jer si i ti meni dao"
02.02.2009 | 15:16
MoschuS je napisao:
Eto i tebi onda
BTW Davno smo na jednom forumu na kojem sam moderirao pokusali uvesti te rejtinge/karme i odustali od toga nakon par mjeseci jer su si to ljudi djelili i oduzimali bezveze po kriteriju tko je kome simpatican. Bilo je fora jer se je morao upisati razlog za dizanje ili spustanje rejtinga i onda kad bi pogledali log 90% komentara je bilo "evo tebi + jer si i ti meni dao"
02.02.2009 | 17:36
MoschuS je napisao:
Eto i tebi onda

Zanimljivo, ali ja sam tebi zbog Let3, a ne zato što si ti meni
02.02.2009 | 19:21
Breed je napisao:
MoschuS je napisao:
Eto i tebi onda

Cekaj kad prode jos 5 sati pa cu ja tebi skinut karmu jer mi se ne svida tvoj avatar lol
  • Dijete
  • Posjetitelj
02.02.2009 | 19:34
Riba je napisao:
He-he, seks sa vocem.

Mislim da mi je ostao jedan karfiol pa razmisljam da ga pokenem ili nepokenem..
02.02.2009 | 20:01
Znaci ne volis kad pece?
02.02.2009 | 21:44
Breed je napisao:

Nisam ni ja tebi zbog tebe nego zato sto si ti meni zbog Let3. Omađijaj me!
02.02.2009 | 23:17
Meni se ipak čini da se Let 3 jednostavno pomakao dalje od "samo" glazbe (oni zapravo nikad nisu ni radili "samo" glazbu). Ljudi jednostavno provociraju reakciju. Ja osobno nisam neki ludi fan, ali mora se priznati da su na vrlo domišljat način radikalni nonkonformisti. Zanimljivo je da kad razgovaram s bilo kim tko je žestoko protiv njih, i dovoljno daleko ustrajem u pronalaženju suštine (Zašto ti se ne sviđaju? Zato što pokazuju guzice. Zašto ti smetaju njihove guzice? Zato što su ružne? Znači ne smeta ti pokazivanje guzice općenito, nego baš posebno njihove? Pa da, ovaj ne. Da li bi ti smetalo da Mila Horvat pokaže guzicu? Pa ne. Pa čuj, možda se nekom više sviđa njihova guzica od guzice Mile Horvat... itd.) ljudi više nisu sigurni zašto ne vole LET 3.

Meni su osobno ipak bili najbolji kad su u ruševnom francuskom paviljonu (iza SC-a) u &TD-ovoj postavi Fedre svirali na stropofonu izazivajući rezonanciju cijele konstrukcije.
  • Dijete
  • Posjetitelj
02.02.2009 | 23:36
Riba je napisao:
Znaci ne volis kad pece?

Kolko sam shvatio, agrum pece, a nemam ni jedan doma tak da ne znam.. Ne znam da li volim da me pece ili ne volim..
Al volim kad me grebucka, zato mi se svidja ideja karfiola..
02.02.2009 | 23:41
Dijete je napisao:
Riba je napisao:
Znaci ne volis kad pece?

Kolko sam shvatio, agrum pece, a nemam ni jedan doma tak da ne znam.. Ne znam da li volim da me pece ili ne volim..
Al volim kad me grebucka, zato mi se svidja ideja karfiola..
03.02.2009 | 00:35
smayoo je napisao:
...ljudi više nisu sigurni zašto ne vole LET 3. :

Eh smayoo kad ti tako upiliš tko če znat što oli a što ne
03.02.2009 | 01:01
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Gjuroo, iAnte, Riba, VanjusOS, zedonija, Anonimci (231)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO