Tražimo Mac za dijete s posebnim potrebama
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tražimo Mac za dijete s posebnim potrebama

26.01.2009 | 16:50
Dakle tražimo Mac kojeg će kupiti mama od jednog djeteta s posebnim potrebama.
Program za njega je pisan u OS 9 tako da to može biti neki iMac G3 ili tako nešto.
Molim vas za ponude da pomognemo ovoj mami i tom djetetu.

Dakle cijena bi trebala biti simbolična, da pomognemo tom djetetu...

Čekam vaše ponude
26.01.2009 | 19:09
Mislim da imamo u P&P jedan beige G3 kojeg cemo rado dati ako se ne nadje nesto prakticnije.
26.01.2009 | 21:21
vidjet cu ja sto ima kod mene...makar mislim da nema vise tako starih strojeva ...ali svakako cu pogledati da li ima nesto
26.01.2009 | 21:48
imam ja 2 Yosemite-a.....hmm.mozda i PM G4 Sawtooth...

trzni me na iChat
26.01.2009 | 22:40
Ako se ne nadje netko da donira neki stari stroj, jer mu ne treba, mozemo skupiti neku lovu i kupiti neki rabljeni koji je vlasniku recimo previse vrijedan da bi ga poklonio.

Toliko nas ima ovdje da bez problema u par sati mozemo skupiti za neku Lampu recimo.

Mogli bi otvoriti neki bankovni racun i neka uplati koliko ko hoce.

Ja cu ucestvovati ako netko organizira takvu akciju.
26.01.2009 | 23:16
ja sam za!
27.01.2009 | 00:51
@riba: jel' to onaj za kojeg sam te mjesecima molio bilo kakav OS?
27.01.2009 | 00:55
Ja sam se vodio za onom "Ako dovoljno dugo cekam, problem ce se sam rijesiti", i upalilo je!
27.01.2009 | 10:04
Beti, kod mene na zalost nista
27.01.2009 | 11:05
Imam jedan Beige G3, ali jedini monitor koji imam je 14". Za tipkovnicu i miš još moram pogledati.

Hoćeš? Gdje da odnesem?

Naravno, prvo ću instalirati sve kaj treba gore, nije problem.

Ulovi me na chat.
27.01.2009 | 11:37
drlovric je napisao:

Mogli bi otvoriti neki bankovni racun i neka uplati koliko ko hoce.

Podrzavam! Ako ne upali nista slobodno otvorite neki racun, siguran sam da mozemo prikupiti dovoljno za rabljeni stroj.
27.01.2009 | 13:39
Da ne ostanem samo poznat po kurenju vatre, imam za donirati (za ovu potrebu) ovo:

iMac_333.png
27.01.2009 | 13:46
evo ga:

.
iMac_333_na_stolu.jpg
27.01.2009 | 13:57
Mac PowerPC 8500/120, dogradjivan
Mac.jpg
27.01.2009 | 19:20
Ljudi stvarno ste divni!!! Šaljem link ovoga mami od tog djeteta. Mislim da je ipak najbolja ponuda ovaj Tomekov iMac. Svima puno HVALA!!!
28.01.2009 | 09:07
Performita je napisao:
Ljudi stvarno ste divni!!! Šaljem link ovoga mami od tog djeteta. Mislim da je ipak najbolja ponuda ovaj Tomekov iMac. Svima puno HVALA!!!

Performita, samo m javi sve na vrijeme i kaj treba instalirati. Mislim da imam za njega i orginalne CDove. Stavim gore 9.X.X ili nekaj drugo??
28.01.2009 | 17:05
Poslala sam ti PM, čekam da se javiš :)
30.01.2009 | 18:56
Žao mi je što kasnim.
Nisam davno bio na jabučnjaku.
Ako nije kasno, mogu dati G4 Sawtooth.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 22 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO