Apple urota...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple urota...

03.10.2008 | 15:08
Moja Zivotna Prica, ili?

Otkrio sam da postoji neka crna sila u Applovim proizvodima.

Naime, od nedavno sam postao zaljubljenik u tu krasnu zabranjenu vocku i poceo s kupnjom: iPod mini (ako ga se jos sijecate) pa iPod nano (1. generaija), onda Macbook 2.4, Mighty Mouse wireless, time capsule i na kraju iPhone 3G. Sve u svemu moram priznati da sam jako zadovoljan i da sam se preporodio. Ali prosli tjedan, nekome sam se gadno zamjerio i prvo mi je riknuo mis. Rekao sam si da nema veze, ali nakon 3 dana napustio me i Time capsule (nije vise reagirao na nista) i kao secer na kraju, prosli petak, i iPhone (star niti mjesec dana) je odlucio preminuti. iPod sam bio izgubio prije 2 tjedna, ali tome sam si sam kriv. U svakom slucaju, problemi nikad ne dolaze sami. Nisam se usudio ni upalit Macbook da se i njemu nesto ne dogodi.

I odjednom sam ostao sam, bez muzike, filmova, telefona, onih slatkih porgramcica iz App stora i moram priznati da mi je bilo tesko. Nisam iz price u kojoj tehnologija dirigira mojim zivotom, ali svejedno, bila je dobar prijatelj. I jos uvijek je.

Nakon sto sam se obratio raznim sektama koje se bave crnom magijom i postavivsi nekoliko pitanja na OVOM DIVNOM FORUMU, stvari su se pocele rijesavati. Mis je sam od sebe proradio. Time Capsule je restartan i ponovo radi kao pcelica, a i dobio sam danas novi iPhone...

Sve u svemu, stvari se polako vracaju na svoje mijesto, a ja jos uvijek vjerujem u Jabuku.

Pozdraf svima....
03.10.2008 | 18:12
Bas zanimljivo, sam da se to meni nedogodi (imam 7 jabuka).
03.10.2008 | 21:51
Nije to urota, to što ti se dogodilo je slatka muka.. moram se "pohvaliti" da ono što ja proživljavam, to je teška muka.
Naime odlučio sam kupiti iMac 24", no općenito appleove kompove ganjam već 3 godine ali uvijek nešto iskrsne.
I sada kad sam tome odlučio stati na kraj i bez obzira na sve kupiti iMac, ljudi (poglavarstvo) koji mi duguju novce nikako da uplate na karticu. Već 2 mjeseca svaki dan odlaziti na bankomat da vidim stanje i razočarano se vratiti kući znajući da i taj dan neću naručiti iMac, to je za ubit se.

Kažem vam, Tantalove muke, a ima bit da je voće poviše Tantalove glave bilo jabuka.
Jednoga dana možda će i meni bit problema s iMacom pa ću ovdje na ovom forumu naći rješenje. U kakvom sam stanju, čak bih i pristao sada na to samo da ga sutra mogu naručiti.

Valjda će stići, do 2010. I valjda će dolar biti ispod 6 kuna.
  • Dijete
  • Posjetitelj
03.10.2008 | 22:46
elektro je napisao:
Već 2 mjeseca svaki dan odlaziti na bankomat da vidim stanje i razočarano se vratiti kući

Super je stvar kod Maca, da ćeš moć preko net bankinga provjeravat stanje pa nećeš hodat do bankomata
11.10.2008 | 00:13
Dijete je napisao:
Super je stvar kod Maca, da ćeš moć preko net bankinga provjeravat stanje pa nećeš hodat do bankomata

Ma bolje da s lovom koju ima kupi neki rabljeni.... iPhone Pa ce i tak moci provjeravati stanje!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO