Apple urota...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple urota...

03.10.2008 | 15:08
Moja Zivotna Prica, ili?

Otkrio sam da postoji neka crna sila u Applovim proizvodima.

Naime, od nedavno sam postao zaljubljenik u tu krasnu zabranjenu vocku i poceo s kupnjom: iPod mini (ako ga se jos sijecate) pa iPod nano (1. generaija), onda Macbook 2.4, Mighty Mouse wireless, time capsule i na kraju iPhone 3G. Sve u svemu moram priznati da sam jako zadovoljan i da sam se preporodio. Ali prosli tjedan, nekome sam se gadno zamjerio i prvo mi je riknuo mis. Rekao sam si da nema veze, ali nakon 3 dana napustio me i Time capsule (nije vise reagirao na nista) i kao secer na kraju, prosli petak, i iPhone (star niti mjesec dana) je odlucio preminuti. iPod sam bio izgubio prije 2 tjedna, ali tome sam si sam kriv. U svakom slucaju, problemi nikad ne dolaze sami. Nisam se usudio ni upalit Macbook da se i njemu nesto ne dogodi.

I odjednom sam ostao sam, bez muzike, filmova, telefona, onih slatkih porgramcica iz App stora i moram priznati da mi je bilo tesko. Nisam iz price u kojoj tehnologija dirigira mojim zivotom, ali svejedno, bila je dobar prijatelj. I jos uvijek je.

Nakon sto sam se obratio raznim sektama koje se bave crnom magijom i postavivsi nekoliko pitanja na OVOM DIVNOM FORUMU, stvari su se pocele rijesavati. Mis je sam od sebe proradio. Time Capsule je restartan i ponovo radi kao pcelica, a i dobio sam danas novi iPhone...

Sve u svemu, stvari se polako vracaju na svoje mijesto, a ja jos uvijek vjerujem u Jabuku.

Pozdraf svima....
03.10.2008 | 18:12
Bas zanimljivo, sam da se to meni nedogodi (imam 7 jabuka).
03.10.2008 | 21:51
Nije to urota, to što ti se dogodilo je slatka muka.. moram se "pohvaliti" da ono što ja proživljavam, to je teška muka.
Naime odlučio sam kupiti iMac 24", no općenito appleove kompove ganjam već 3 godine ali uvijek nešto iskrsne.
I sada kad sam tome odlučio stati na kraj i bez obzira na sve kupiti iMac, ljudi (poglavarstvo) koji mi duguju novce nikako da uplate na karticu. Već 2 mjeseca svaki dan odlaziti na bankomat da vidim stanje i razočarano se vratiti kući znajući da i taj dan neću naručiti iMac, to je za ubit se.

Kažem vam, Tantalove muke, a ima bit da je voće poviše Tantalove glave bilo jabuka.
Jednoga dana možda će i meni bit problema s iMacom pa ću ovdje na ovom forumu naći rješenje. U kakvom sam stanju, čak bih i pristao sada na to samo da ga sutra mogu naručiti.

Valjda će stići, do 2010. I valjda će dolar biti ispod 6 kuna.
  • Dijete
  • Posjetitelj
03.10.2008 | 22:46
elektro je napisao:
Već 2 mjeseca svaki dan odlaziti na bankomat da vidim stanje i razočarano se vratiti kući

Super je stvar kod Maca, da ćeš moć preko net bankinga provjeravat stanje pa nećeš hodat do bankomata
11.10.2008 | 00:13
Dijete je napisao:
Super je stvar kod Maca, da ćeš moć preko net bankinga provjeravat stanje pa nećeš hodat do bankomata

Ma bolje da s lovom koju ima kupi neki rabljeni.... iPhone Pa ce i tak moci provjeravati stanje!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 17 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO