Ekosustav vašeg maca...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ekosustav vašeg maca...

• Dijete
  • Posjetitelj
07.09.2008 | 10:20
Evo mog ateljea.. tj. četvrtina istog..

atelje.jpg
07.09.2008 | 12:12
Dijete je napisao:
Evo mog ateljea.. tj. četvrtina istog..

Predobar prostor "atelje" ... i ti si iznad standarda sa 3 pro stroja ... ali malo veci monitor ... negdje 19" ... ipak imas proa dolje
Super mi je ovo ... za pola vas neznam cime se bavite pa je ovo informativno
07.09.2008 | 12:17
Davore, nešto si pobrkao. Top spec PC s monitorom nije NIKAD koštao 500 DEM. Čak ni danas ne košta toliko (recimo da toliko košta low-end PC s low-low-end monitorom). Ali dobro, nije bitno to...

Glede japanaca i talijana, možda Djuro ima što za reći?
07.09.2008 | 16:22
Dijete !
Bar da si ja mogu priuštiti takav kutak,jer imam sam kut.Samo vidim da i ti kuburiš s prostorom !
07.09.2008 | 23:42
Evo i moj skromni kutak..

Sicam se prije par godina dok sam skuplja za prvi mac da sam visija po netu i pregledava tudje setupove po forumima prije spavanja da mogu lakse vizualizirat ono sto bi ja tija i kako bi ja uredija svoj kutak
Tad je zelja bila kockica, ona koju Riba ima al dok sam ja skupio novce plastiku je zaminija alumini

<p>Sad radim i redovito od place odvajam u mac fond (koji je usput i zlu ne tribalo fond) pa si prijustim prosjecno svake dvi godine novi mac.. tata me naucia da triba znat stedit i uvik mi govorija "u radise svega bise, u stedise jos i vise"

Trenutno imam MacbookPro 15" 2.33 Ghz, 23" Cinema Display, Ipod touch 16 Gb i bolje spavam

IMG_6176___Version_2.jpg
  • Dijete
  • Posjetitelj
08.09.2008 | 08:28
ecvis17 je napisao:
i ti si iznad standarda sa 3 pro stroja ... ali malo veci monitor ...

onaj treći desni čeka šerafe pa da se vrati originalnom vlasniku.. i da, monitori.. sljedeći poslić je za monitore.. jer nema smisla naprezat oči..
  • User
  • Posjetitelj
08.09.2008 | 09:56
Riba je napisao:
Ono lijevo je IIfx sa 80MB RAMa (!!) kojeg sam koristio kao glavni stroj od 1999-2000 godine, a desno je PowerComputing PowerBase 240 implantiran u ADI PC kucste!
Ovaj prvi je u Peek&Poke sada, a ovaj drugi je zavrsio u nekoj firmi u ZG kao RIP.

Uffffff PowerComputing... doba klonova... Sjecam se kad ga je bratic davno uzeo novog novcatog pa sam slinio nad njime... I dan danas na njemu obavlja vecinu poslova, a komp ima vec preko 10god...
08.09.2008 | 14:49
Evo i moja kreativna zona, daleko od zene i djece!
zona.jpg
08.09.2008 | 15:56
Sale ajde pliz ako imaš ovaj background, pošalji, ili daj liMk

Unaprijed Hvala!
08.09.2008 | 15:59
Ajd posalji mail na PM!
09.09.2008 | 14:27
Evo i mog skromnog kutka. Nisam ga spremao zato da se vidi kako to izgeda za stvarno...
IMG_0002_2.JPG
10.04.2009 | 19:22
evo prinova

Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch
10.04.2009 | 21:17
Evo i moj "radni" stol
Inace nije bas ovako uredan i sad imam alu tastaturu ali to je to dok ne napravim novi stol jer nisam ni izvadio ni printer ni scanner od kad smo se preselili.

Click for full size - Uploaded with plasq's Skitch
10.04.2009 | 22:04
Ajmo redom, vidim da je bilo pitanje japanaca i talijana. Za talijane,a ko isključimo egzotiku tipa Ferrari, Maserati, Lambo i slično, ostajemo na Fiatu, Alfi i Lanciji. Fiat je dostupan, a ne žuđen pa mislim da o tome nema smilsa raspravljati. Lancia je do prije 15 godina bila predivan brand (ah, da mi je jedna delta integrale....), ali onda je očito bila tema nečijeg diplomskog rada na temu 'Kako totalno sjebati brend u deset godina'. Sad se pokazuju neki znakovi namjere oporavka,a li to je još uvijek daleko od ozbiljne firme. Tako nam ostaje Alfa. Za nju mogu reći jedno: ona je ko super cura koja je famozna u krevetu, ali je inače totalno neurotična i nepouzdana. Veli da bude nekaj obavila, ali zaspi, ili ne dođe itd.. Dakle, za nju treba imati živaca i novaca...
A Japanci? Tu ima svega. Od kuruze kojoj je jedina kvaliteta pouzdanost, a sve ostalo je ubi Bože pa do dragulja koji su po mnogočemu najbolji auti na svijetu.Micek evo? neko ga je psomenul. Predivan stroj, ali ti treba ugovor s INA-om, ako se malo popeljaš. Ispod 18 l/100 km nema razgovora. Znam, tko ima za miceka, ima za bengu, ali problemu pristupam praktično: uz toliki potrošnju ima radijus kretanja od 300-najk km kaj mene osobno raspi..i. Impreza STI? Malo preuglađena, auto se uopće ne čuje, ali ovjes, motor.... Bremze bi mogle biti bolje.
A nissan? OK, možda je Xtrail otišel rahmetli na cesti, ali ista firma radi i GT-R, po mnogočemu najbolji auto koji sam ikad vozil... Kakvog li auta!
A sad natrag na temu: bi bilo uvredljivo da sad krknem sliku i druge lampe koju sam dobil za badava kao neispravnu, a doma ju spojil, zaštekal i vooooing! Radi! 800 MHz, 256 MB, 60 Gb, superdrive! Na njoj je panther, ok, treba rama, ali radi i nije koštala niš! Evo da se jednom i meni nekaj lijepo dogodi u životu....
10.04.2009 | 22:27
Malo pocekaj s veseljem. Kad prdne neki elektrolit na ploci naoko sve fino radi i odjednom se smrzne samo od sebe.
Tak sam se ja veselil za par macova. Kaj je najveci bed, kondichi su svi SMD a ne klasicni elektroliti tak da se ne vidi da se napuhnu i tesko ih je locirati ai zamjeniti ak nemas potrebnu tehniku.
10.04.2009 | 22:36
evo i mog malog kutka
10.04.2009 | 22:38
Nadam se da cu sad uspijeti
ac1.jpg
10.04.2009 | 22:44
Sviđa mi se screensaver lijevo!
10.04.2009 | 22:48
Ima dubinu zar ne lool, Hvala
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.04.2009 | 11:08
Klap! Klap!

Ja ne smijem imat ribice jer bi bio pokolj doma..
11.04.2009 | 12:57
Ribeki su jos iz doba Pc-a, da mogu nesto radit dok se reboota ili skida update
11.04.2009 | 13:06
hehe, evo i moj kutak u atelieru
ekosus1.jpg
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, m@xym, Riba, rusty, VanjusOS, Anonimci (436)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO