21.08.2024 | 14:08
Možemo se u ovoj temi svi praviti mutavi, ali svi znamo gdje je problem. Problem je NH, koji sad prejak da itko krene na njega , pa da se promjeni upravljačka struktura. Većinski vlasnik Split, čitaj Puljak ne želi da mu se narkomani skupljaju pod prozorom i pere ruke od Kluba. Taman su uhvatili kakve pozitivne pomake pod Lukšom, koji je bio normalan čovjek i koji je težio da se spuste tenzije između Hajduka i Dinama, da budu pravi sportski rivali, te tenzije prema HNS.
Šta se je desilo, nakon propale sezone, bez trojeja, nakon kup utakmice, desi se vandalizam. Drugo jutro Lukša drži presicu pored onih stolaca i ispričava se svima i govori da ovo nije Hajduk...tada sam znao da je bivši
Nakon toga poteze koje vuče NH ne želim uopće komentirati...dovođenje novog predsjednika, novog sp. direktora i na kraju trenera.
Zašto se nitko nije zapitao, zašto ih je Jurić odbio, a bio je slobodan ? Nakon tog fijaska s Ivanom, trebalo je naći zvučno ime ( koji za sad još nije dokazani trener ) i dobro ga platiti, i sad imamo što imamo, Hajduk bez ikakve igre i ideje. Nakon toga Rakitić se odrekne brojnih miliona i dođe na nagovor kuma, mada Rakitić nije Hajdukovac. Njegova cijela obitelj je navijalaza Dinamo. Sad ode Perišić !!!
To stvarno tuđi čovik ne more razumit. Imam nekakav osjećaj, da kad se god Hajduk na neki način približi, da se desi neko sranje namjerno. Sjetite se otkaza Kosu, zbog toga što je bio na nekoj večeri s nekim ? Jedino je bitan nekakav kodeks i broj navijača, te koerografije. To već polako zahvaća i navijače Hajduka. Nedavno sam s jednim pričao i kažem kad će biti bolje, a on mi priča pa jesi li vidio protiv Belupa 23 000 ljudi, gdje to ima...mislim si wtf.
Boro Primorac, šef akademije, s juniorima igra finale LP, a prvi potez predsjednika je da njega smjeni i dovede Gorana Sablića ???
Čovjek je bio godinama pomoćnik Arsenu Wengeru u Arsenalu i sad ne valja, pa koga vi pravite ludoga !!