Ponuda
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ponuda

06.11.2007 | 06:39
Pozdrav svima!

S obzirom da ima zaista dosta interesa oko nase ponude, zelim dati par informacija koje ce vam olaksati kupovinu u nasem shop-u. Specijaliziramo se na prodaji RABLJENIH apple racunala i organiziramo izlozbeni prostor u ZG gdje cete u skoro vrijeme moci isprobati i kupiti nasa racunala. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da nam posalju upit putem E-mail-a (u mail ukljuciti ime, telefon i zeljeni nacin placanja; otici prstiju i boja ociju nisu potrebni . SVI E-mailovi ce biti odgovoreni po redoslijedu kako su zaprimljeni. Ispricavamo se na malom kasnjenju u ponudama proteklih par dana, nije nam namjera stvarati nekakav hype, nadoknadit cemo vam cekanje povoljnim cijenama.

Hvala!
Audion.hr
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
06.11.2007 | 19:47
Prosli tjedan iMac Core 2 Duo/2.0GHz/20\" je bio 8000kn, u nedjelju 9100kn, danas je 10001.10kn ...
To je ta nadoknada povoljnijih cijena
07.11.2007 | 03:13
Rast cijena od skoro 1000 kn dnevno.
  • manuel
  • Posjetitelj
07.11.2007 | 05:44
Ne samo to.
Cijena 24\" je sa 11 234 na 13 315 a sada je 14257.00kn.
Audion svaka cast na trudu ali mislim da nas pokusavate preveslati.
OK, dodali ste pdv na NEKE proizvode. Zato jer je u pocetku nekim proizvodima cijena povecana za 22% a nekima za niti 15%. Dakle netko tu nesto mulja. Sad su cijene jako slicne onima u apple hrvatska nakon sto ste po drugi put povecali cijene. Naslucujem da ste primjetili da veliki broj ljudi je zainteresiran i sad ste digli cijene da bi profitirali malo vise...
Molim audion.hr da mi odgovori o cemu se tu radi.
07.11.2007 | 06:17
Gospodo iz Audiona, pa čemu ovo?

Mislim da ste si ovim postupcima nanijeli više štete nego koristi.
Sumnjam da će bilo kakav odgovor i obrazloženje ovakvog povećanja cijena povratiti povjerenje Vaših potencijalnih kupaca. Činjenica je da je u Hrvatskoj tržište Apple/Mac računala relativno malo i da veeeeelika većina tih kupaca redovito posjećuje Jabučnjak ili MacKorisnik raspituje se o trgovinama. Bojim se da nakon ove Vaše igre s cijenama mnogi neće ni pomisliti na suradnju s Vama.

Nemojte ovo shvatiti kao nekakav napad, već kao konstruktivnu kritiku.

Evo dokažite mi da sam u krivu, potrudite se da na ovim stranicama osvanu postovi pohvale o Audionu.

Dobre cijene, brza isporuka, odličan servis, podrška, brz odgovor na upit,...

To je ono što mi svi želimo, i ako to postignete vjerujem da ćete privući kupce.

Toliko, potez je na Vama.

Pozdrav!
07.11.2007 | 19:04
Pozdrav svima!

Kao sto smo objavili i prije, mi smo prvenstveno glazbeni ducan cija je primarna djelatnost glazbena oprema a u skorije vrijeme smo poceli sa prodajom i apple racunala. Nasa je zelja da svima omogucimo pristup pogodnostima i prednostima koje Apple racunala pruzaju pa makar to bilo i putem rabljenih racunala. Cijene za nova Apple racunala koje su bile na situ vecinom nisu bile ispravne zbog tehnickih problema, to smo u velikom broju ispravili i jos uvijek smo najpovoljniji u RH. Cijene za rabljena racunala ce biti slicna kao sto ste i vidjeli, mijenjaju od modela do modela u ovisnosti za cijenu za koju ih mi nabavljamo. Nismo podigli cijene da bi nekoga pokrali, te cijene su trebale biti takve od pocetka. Na njih dajemo dodatne rabate u ovisnosti od nacina placanja i kolicine.

Sto se tice garancije, nasi mnogobrojni kupci nikada do sada nisu imali problema oko servisa, popravili smo/zamjenili sve sto je trebalo u rekordnom roku. Isto se odnosi i na Apple racunala. Nudimo istu garanciju na nova Apple racunala kao i sve druge nove prozvode koje nudimo. Dajemo garanciju i na rabljene apple proizvode, na odreden vremenski rok, zavisno o proizvodu. Mi imamo veliku listu klijenata do sada, koji su svi zadovoljni nasim radom, to nije tajna i lako se moze provjeriti.

Ne zelimo raditi stetu sa losim prvim iskustvom, na kraju svega, mi smo i sami poceli topic \"o nama\" - gdje smo objasnili da smo u procesu preseljenja i da ce ponude malo kasniti - no kao sto post kaze - to cemo nadoknaditi povoljnim cijenama. Zao nam je da je ova prica na jabucnjaku krenula u malo lose vrijeme za nas, no sve sto zelimo od vas je MALO STRPLJENJA dok se ne smjestimo u Zagrebu. Narudzbe i dalje primamo.

Kolega u postu ima pravo, dobre cijene, brza isporuka, odličan servis, podrška, brz odgovor na upit. To je ono sto cemo vam i pruziti jer samo tako mozemo opravdati vase strpljenje.

Audion.hr team
  • Option
  • Posjetitelj
08.11.2007 | 00:34
Dosadni ste sa copy/paste postovima raznoraznih opravdanja i samohvale bez pokrića... yawn...
08.11.2007 | 21:23
morate imati stabilne cjene , bez obzira na povoljne cjene u odnosu na ostale apple ducane, ovakvo ponasanje ne uljeva povjerenje kod kupaca, a mislim da je osobito vazno ako ste \"specijalizirani za rabljena racunala\".
Nece vam ici ako postupate ovako, ako rekli da proizvod kosta odredjenu svotu toga se drzite ... a nije samo rijec o tehnickoj gresci na sajtu slicno se desilo i izmedju dva telefonska razgovora jednom je bila jedna cjena ... drugi puta druga?!
barem upamtite sto ste rekli zadnji put kako vas sew nebi uhvatilo na djelu!
Zanimljivo kako vam je greska na sajtu bila bas ona koja privlaci interes!?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 22 minuta
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...
  • drlovric: Ja nekako vjerujem da ovo nije bilo jos uvijek ni planirano, vec su to sfusali na brzinu da izadje prije vremena. Cisto da malo zamaskiraju AI blazamu. Da se pise o necemu drugome. NIkakvu konkretnu vrijednost korisnici nisu dobili ovom promjenom.
  • CoffeePod: @drlovric Malo je reć da su se za*ebali. Prezentacija na WWDC je izgledalja lijepo, ali to su bili cherry pickani trenutci, i sve je bilo uvećano. Liquid Glass ne funkcionira dobro na našim malim ekranima.
  • CoffeePod: @hal9000 Probao ga na M2 Airu od djevojke, jer se njoj svidio dizajn sučelja. Ukratko, laptop je vidno usporio sa animacijama, performanse su zagušene. Stvarno je istina da treba pričekati tek idući release kada se ovako velike promjene naprave. Što se mene tiče, svi xOS26 su i dalje Beta.
  • hal9000: @Yonkis: :D :D :D
  • drlovric: .1 bete vec doziraju transparentnost. Skontali su da su na puno mjesta pretjerali, pa se to sada mijenja sa frosty staklom :)
  • Yonkis: hal9000: pretvorio sam se u uho
  • hal9000: Novi dizajn novog MacOS-a je TRAGEDIJA!
  • CoffeePod: Samo se sjetim njegove izjave "We don't ship junk!"
  • CoffeePod: Mene iskreno zanima reakcija Jobs na Tahoe26 i novi iOS26. Znam da je samo volio "lickable" user interface ali ovo izgleda toliko cartoony i bloated da se izgubio premium look.
  • hal9000: Ako ne revolucionaran (a siguran sam da bi ih bilo), što god da je, bilo bi bez kompromisa i jednostavno radilo bez je*emti.
  • VanjusOS: sve nas zanima što bi bilo da je još poživio... da li bismo imali još koji revolucionarni proizvod? ja sam uvjeren da bismo imali i više od jednog..
  • hal9000: @VanjusOS: Ah, kad se sjetim Jobs-a i kako je dobro vodio Apple, dođe mi da sada zaplačem. Kako u zezanciji znam reći: "Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno!"
  • VanjusOS: jučer bila godišnjica Jobsove smrti - zar nitko nije se sjetio toga?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Maxxy, Riba, rusty, Anonimci (603)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.46 Seconds

Provided by iJoomla SEO