najjeftiniji mac store?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

najjeftiniji mac store?

• Option
  • Posjetitelj
10.11.2007 | 06:08
manuel je napisao:
ako uzmemo u obzir da dobivaju racunala iz europe/usa nemaju hrvatsku tipkovnicu, a ako hoces aluminijsku imac onda jos 400kn takodjer u tu razliku od recimo 1000 kn uracunate nekih 200kn dostave koje moras platit kurirskoj sluzbi jer ne zivimo svi u istom gradu ta razlika u cijeni se svede na nekoliko stotina kuna.

Radi ovakvih cijena stvarno nemam šta pričati. Osim toga, još nisam dobio odgovor na mail a dani idu i idu, baš me zanima kada ću doći na red

manuel je napisao:

Nikad nisam imao ikakvih problema s Powercomom i sto je najvaznije, odogovre mi na vrijeme

Oni su prvi put na mene ostavili preloš dojam. Javi mi se zaposlenica na telefon i na pitanje: \"Imate li koji iBook na lageru?\" ona odgovara \"Da, Mac mini je stigao danas.\"

Ja joj pokušavam objasniti da to nije ista stvar a one me uvjerava da \"taj buk oni nemaju\" i da nije čula za takav proizvod. Par minuta prepirke kasnije na telefon dolazi netko drugi ko ju je čuo i govori mi da imaju iBook. Toliko o profesionalnosti
  • manuel
  • Posjetitelj
10.11.2007 | 06:32
To se odnosilo na audion. Transakcije sa Powercomom vrsim preko apple.hr i odlicni su sto se tice usluge. Barem moje iskustvo. Imas sve crno na bijelo i do sad bi mi poslali mail \"za tjedan dana stize proizvod\" ili \"proizvod smo poslali danas trebao bi vam stici u cetvrtak\", dodje na adresu, platim, svi happy. Da postarina je besplatna, ukljucena je hr tipkovnica u cijenu i nude 5% edukacijski off
Nije apple.com ali zadovoljan sam
  • manuel
  • Posjetitelj
15.11.2007 | 06:26
I kakva su iskustva sa Audionom?
Jel imamo provog vlasnika novog maca? Macak?
15.11.2007 | 17:38
\"Audion afera\"-aside, htio bih komentirati cijene, npr. iMac modela.
Uzmimo najjeftiniji, iMac 20\" (2,0 GHz), koji u Apple Store (U.S.) košta 1199 $, odnosno isto toliko Eura u Njemačkoj, Austriji ili Italiji.
Cijena tog iMac-a u Powercom-u je 10339 Kn (PDV uključen), dakle bez PDV-a iznosi 8474,59 Kn.
Koliko sam informiran, Powercom ima komerc. banku RBA. Tečaj EUR-a je 7,3 (kupovni), odnosno 7,4 (prodajni) kuna.
Što bi iznosilo 1199 EUR x 7,3 = 8758,70 Kn ( bez PDV-a)
Taj iznos najjeftinijeg EU iMac-a je za 284,11 Kn veći od Powercom-ovog bez PDV-a.

Pa i nisu tako skupi u okolici Samobora. Ili je moja računica po vama možda pogrešna.
21.11.2007 | 07:02
manuel je napisao:
I kakva su iskustva sa Audionom?
Jel imamo provog vlasnika novog maca? Macak?

Evo Mac je konacno stigao:woohoo: ! Posto sam uzeo stroj na obrt preko nekog investicijskog kredita Erste banke, stvar se prilicno oduzila zbog raznih papirusa koje je banka trazila, a mac me cekao svo to vrijeme. Svaka cast Audion teamu koji su imali strpljenja samnom i sa bankom. Naime MacPro je dosao nakon samo 7 dana, sa svim papirima, garancijom i osiguranim servisom u Rijeci. Summa summarum: zbog određenih olakotnih okolnosti MacPro Quad-Core Intel Xeon 2.66GHz sa 2GB memorije platio sam 18.498,86 Kn (PDV uključen u cijeni)! Opet ponavljam, ovako nisam zamisljao kupovinu svog prvog Mac-a, ali za taj iznos ipak se mogu odreci blagodati kupovine koju pruza, recimo Regent Street! Jos jednom, mislim da Audion polako zauzima svoje mjestu na apple hr trzistu (mislim da uskoro otvaraju trgovinu na kvatricu, off-the-record)
  • baba
  • Posjetitelj
21.11.2007 | 08:32
Dakle razlika je 3 201 kunu:)??

Jel pao neki popust? Ili je sve bilo regularno? Ako je stvarno tako...onda su decki vishe nego konkuretni.
I dalje sumnjam. Ovo je predobro.
21.11.2007 | 19:02
Ocito se gospoda iz Audiona ne ponasaju prema svima jednako, jer meni nisu u stanju 14 dana odgovoriti na mail. Toliko o poslovnosti! Zato je Mac Pro stigo iz Mac Galerije.
  • manuel
  • Posjetitelj
21.11.2007 | 23:28
macak je u povlastenom polozaju tako da se taj popust ne odnosi na nas. Svejedno mi je drago da si dobio popust ali svejedno cu ipak na apple.hr. Svi su mi kazali, plati pa se rugaj. Ako mi bude trebao servis barem cu znati kome saljem i gdje i barem imaju fiksne cijene
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 54 minuta
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO