Google account - Drzava
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Google account - Drzava

04.03.2021 | 21:21
Veci poprilicno dugo koristim indijsku pretplatu na YT. I to radi stvarno odlicno, skida mi novac sa bosanske kartice i sve je ok.

Sada sam nadogradio taj paket na Family i zelim dodati suprugu i kcerku, medjutim javlja mi da bas i nismo iz iste zemlje pa da to nece moci

Pozivnicu uredno dobiju ali ne prolazi dodavanje u moj paket. Znate li gdje se za gmail racune moze tocno provjeriti kojoj drzavi pripadaju, jer ja nikada nisam unio svoju adresu stanovanja.

U momentu kada sam otvorio svoj prvi gmail (tada je trebala pozivnica za to) sam zivio u Splitu.

Hvala puno
04.03.2021 | 22:10
Ajoj...ja sam napravio isto sto i ti, i nisam nikako uspio dodati family accounte, pokusao svasta, VPN, mijenjao billing adrese, svakakvih savjeta i rjesenja se naslusao i isprobao.... na kraju zakljucio da sam pre star da gubim toliko energije ne bih li ustedio par dinara i otkantao tu foru sa Indijom i odrijesio kesu.

Doduse ni nakon toga ih nisam mogao dodati ali nisam imao vise zivaca za to pa sam ostavio samo svoj individual account a njih tko sisa.

Sretno.
05.03.2021 | 10:15
Pozdrav,
Imam youtube premium family paket na isti način i dodana 4 člana obitelji. Svima nam je lokacija HR. Kada sam to radio, VPN-om sam se spojio na Indiju i otišao na youtube India, ulogirao se i automatski mi je ponudilo njihovu valutu i cijenu. Linkao revolut karticu i to je to. Nakon toga poslao pozivnice, oni prihvatili i sve radi.
Lokaciju se može provjeriti na YT stranici, desno na račun i pod location.
Ovako to izgleda kod mene: LINK
05.03.2021 | 13:03
Ovdje je par pojašnjenja procedure i problema koji se javljaju i kako ih otkloniti.. možda ti pomogne..

LINK
05.03.2021 | 14:28
Aha, dakle trebao sam prvo poslati pozivnice a onda akrivirati family plan... nema veze, sto je tu je, prezivjet cu.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 6 minuta
  • Zdravac: To je za pratiti internet traffic za pojedinu lokalnu IP adresu
  • Zdravac: :)
  • Zdravac: Hvala @Riba, sam bog pa ima milijun tutorijala za Mikrotik. Snašao sam se (IP->Firewall->Mangle pa passthrough rule
  • Riba: Zdravac, imam ja nekoga, ali nije na Jabucnjaku. Tj. je ali nije redovan. :)
  • Zdravac: jel ima ovdje neki IT Admin, da se kuži u Mikrotik (RouterOS)?
  • Ender: Ovde je meni najinteresantniji ovaj deo na kraju: "The team is also in charge of a project to develop a noninvasive blood sugar sensor." Ovo ako uspeju i ugrade u Apple Watch, za duig niz godina ce biti naj-najveca kompanija na svetu.
  • Yonkis: [link] Apple executive not leaving but retiring
  • dpasaric: Projektirano na Macu! :) [link]
  • drlovric: Rijeseni win. Ignore :)
  • drlovric: Ma ljudi imaju stara racunala koja otpisu. Na home serveru mi je prosao Win 7 serial na virtualnoj masini, bez problema.
  • smayoo: Što će ti serial za Windows 11? Gotovo sve radi i bez seriala, i bez registracije
  • smayoo: Je, da, stara licenca za win 11 koju više ne koristimo jer smo odavno već prešli na windows 31.4 :D
  • drlovric: Ako imate neku staru licencu koju vise ne koristite...
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa kaakv WIN serial number? Instalirao sam Parallels i Win 11 na Mac, nisam ne znam zasto :)
  • cariblanco: Da, i meni je taj najomiljeniji.
  • smayoo: Ja jedino priznajem Čipi čips, obični, s okusom krumpira, iz čipsare u Hercegovcu. :)
  • Bertone: Ma nije, samo nema čipsa, ni slanog, ni od paprike, ni špekec,... samo pričaju o elektronici.
  • JOHN: Jel to neki click bait?:)
  • Bertone: Proćitao sam što si napsao pa kliknuo na link da vidim taj Apple Čips kad ono,... nema čipsa :D
  • Yonkis: Kako Apple radi svoj vlastiti chips [link]
  • smayoo: Spavaj mirno, Shane... :(
  • zoranowsky: R.I.P. Shane McGowan
  • Bertone: Probudili ste se,... aaaa? :D
  • Djuro genijalac: [link]
  • smayoo: [link] ;)
  • Djuro genijalac: Nego, sretan Dan republike/kolinja..!
  • JOHN: Kad se svi razbacuju…..Electrolux perilica rublja, 5-6 godina stara, radi ali se malo žale ležajevi. Cijena je takva da pojede sve skupa što se nudilo za črni petek! :)
  • Bertone: Što je slijedeće,... svinjske polovice (jednom rastrančirane) i grabova drva jednom kalana? :D
  • damir0408: iMac 24, jednom upaljen s 2g jamstva hitno i povoljno prodajem
  • QKYMON: PRodajem miš jednom korišten, kupljen prije 30 dana... .[link]
  • zoranowsky: THX Yonkis!
  • Yonkis: Malo zanimljivog štiva: [link]
  • stefanjos: hahaha, ma uzas koiko ganjaju tu cijenu. sram ih moze biti
  • kupus: kupujem magsafe2 punjač, može i zamjenski. kontakt porukom
  • smayoo: trebalo je pisati "1548 plus PDV"
  • smayoo: 1548 PDV za godinu dana. Ako si mislio da bi mogao biti neki spektakularan popust, kao za normalan softver, nemam ti što drugo reći, nego - dream on. :)
  • stefanjos: smyaoo koliko je autocad bio ako smijemo znat :D
  • stefanjos: hvala mbp2009! :)
  • Gjuroo: Lovriću, ne truj :)
  • drlovric: Siguran sam bio da ce i oni preci n apretplate, ali eto Affinity jos uvijek drzi obecanje :)
  • zoranowsky: THX Gjuroo! Treba ih podržati!
  • Gjuroo: @zoranowsky: Čestitam za Affinity!
  • ping: MacGPT licencu. Imao sam 2€ viška.
  • zoranowsky: I bio sam skroman s menart outletom, samo 3lp-a, 4 cd-a i 1 blu-ray
  • smayoo: AutoCAD licencu. Kao i svake godine, s Black Friday popustom :)
  • zoranowsky: Ja sam uzeo Affinity studio V2 upgrade
  • JOHN: kupio sam si neke varalice, novu rolicu i štap :)popust stvarnih 20%
  • JOHN: :) prijašnjoj počeli lageri odlazit, a zamjena oko 200 eura tak da……ovo je ajmo reč bila prilika.
  • JOHN: Ja upravo montiram novu perilicu rublja [link]
  • drlovric: Hevy se zove. Ako nekome treba.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%