20.02.2021 | 01:20
Prvi koncert koji pamtim je bio Djole '83. u Domu Sportova... tribina lijevo...
nakon toga 86te Dom Sportova opet dva dana zaredom, Salata 87' kad sam cuo Samo da rata ne bude i nakon toga imao ozbiljan razgovor sa roditeljima.... pa Cibona '88 dva dana zaredom kad sam se popeo na binu da mu dam fotke, a on meni pusu u celo..
mislim da je bio jos jedan nakon toga, ali ne mogu se sjetit... (a moguce je da sam i ostale godine pobrkao
pa onda serija koncerta u Mariboru, Ljubljani... pa Pula i Varazdin...
Bio sam siguran da ce Rijeka i Alyx jednog dana stajat medju rajom sa mnom... al nebudu, kako bi rekao Tomac...
Maribor 94te i Šalata 87me su mi jedni od najjacih koncerta uopce po kolicini emocija... zbog njega sam naucio da se muzika najbolje slusa uzivo i zbog toga toliko i pohodim koncerte... hvala... tuzan sam... i sretan sam sto svi njegovi likovi nstavljaju da zive..
D-mol mi je vrh (i uz Famous Blue Raincoat od Cohena te Baby od Trinity Rootsa najdraza stvar svih vremena)....
Naposletku mi je najdrazi album koji je izbacio Marim ja (koji je izasao samo kao kazeta onomad) sa trona, koji je pak izbacio Tri Posleratna Druga..
Zadnjih par godina me Bože, Bože grune na najjace... na ostale sam vec pomalo mozda i oguglao, al BB se ne da...