03.02.2021 | 14:38
imam neki basic kindle, kupljen pred 5 godina cca, i to je jedan od najboljih komada tehnike kojeg sam ikada kupio.
volim te nepoderive uredjaje o kojima ne moram razmisljati, sa jednom funkcijom, tipa kindle ili kalkulator.
baterija je i dalje abnormalno dobra, nikada nikakav case nisam koristio, nosio sam ga na plazu, u sumu, bacao u ruksak sa kljucevima, cigarama, sav je izgreban, par ubijenih pixela na ekranu, ali to cudo i dalje radi bez greske.
citam koliko i prije, tako da taj moment "citat cu vise" ni kod mene nije prosao, ali mi je citanje jednostavnije, a uz knjige ono u cemu mi je cesto koristan je citanje duzih clanaka. pokojni denis kuljis kojeg sam volio citati je znao pucati kilometarske komentare, pa takav sadrzaj samo posaljem na kindle za kasnije citanje.
dio knjiga skidam sa torrenta jbg ,a dio kupim na amazonu ili nekom drugom shopu. talijanski vecinom pa nije problem pronaci prijevode.
za sadrzaj koje skidam mimo amazona, calibre je odlican i za konverziju raznih formata i za katalogizaciju, tako da sa te strane nema problema.