Pozdrav, imam iPhone 11 Pro. Punim ga uglavnom na njegov orginalni punjac (18w). Međutim imam i wireless punjac BlitzWolf.
Na adapteru pise 18W, a na wireless punjacu pise max15w...obo znaci da daje mac 15w to je manje njego orginal punjac na kabel.
Zanima me steti li bateriji ovo ako ga punim na wireless ili ce ga samo sporije puniti
Zdravac: Hvala @Riba, sam bog pa ima milijun tutorijala za Mikrotik. Snašao sam se (IP->Firewall->Mangle pa passthrough rule
Riba: Zdravac, imam ja nekoga, ali nije na Jabucnjaku. Tj. je ali nije redovan.
Zdravac: jel ima ovdje neki IT Admin, da se kuži u Mikrotik (RouterOS)?
Ender: Ovde je meni najinteresantniji ovaj deo na kraju: "The team is also in charge of a project to develop a noninvasive blood sugar sensor." Ovo ako uspeju i ugrade u Apple Watch, za duig niz godina ce biti naj-najveca kompanija na svetu.
Yonkis: [link] Apple executive not leaving but retiring
JOHN: Kad se svi razbacuju…..Electrolux perilica rublja, 5-6 godina stara, radi ali se malo žale ležajevi. Cijena je takva da pojede sve skupa što se nudilo za črni petek!
Bertone: Što je slijedeće,... svinjske polovice (jednom rastrančirane) i grabova drva jednom kalana?
damir0408: iMac 24, jednom upaljen s 2g jamstva hitno i povoljno prodajem
QKYMON: PRodajem miš jednom korišten, kupljen prije 30 dana... .[link]
smayoo: 1548 PDV za godinu dana. Ako si mislio da bi mogao biti neki spektakularan popust, kao za normalan softver, nemam ti što drugo reći, nego - dream on.
stefanjos: smyaoo koliko je autocad bio ako smijemo znat