Preporuka restoran u Splitu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka restoran u Splitu

01.10.2018 | 09:31
Bog Momci,

zna li neko neki dobar Restoran u Splitu.
01.10.2018 | 09:51
Villa Spiza, objekt brze prehrane
Petra Kružića 3, Split
Vlasnica i chef: Ivana Gamulin
Mob.: 091/1521-249
Otvoreno od 9 do 24, nedjeljom zatvoreno
01.10.2018 | 10:37
Imaš nekoliko dobrih mjesta. Ovisi ideš li na poslovni ručak ili gablec. Za gablec mogu preporučiti Pimpinellu preko puta bolnice i malo niže Velo misto (put Kalafata). I jedno i drugo mjesto imaju dnevne ponude a najdraže su mi pašticada ili npr punjena paprika. Ako ti treba restoran mogu preporučiti Grašu iznad marine. Siguran sam kako ima još dobrih ili boljih mjesta ali ova mogu preporučiti.
01.10.2018 | 12:21
Poslovni ručak.
01.10.2018 | 17:46
www.movi.hr/en/index.html

Od srca preporučam. Mjesto nije snobbish, ako trebaš voditi neke bankare i slične likove, neće im se dopasti jer nema "Preserateur" stavki u meniju, a ni konobari nisu gay, što će reći da ceh ne može ni teoretski ispasti 1000 kn po glavi, što je eliminacijski kriterij za ufitiljene glumce iz bankarskog millieua.
Ali hrana je vrlo ukusna, što god odabrao (pašticada me je oduševila preko nekoliko puta, pašta mljac, pizza isto, steakovi super). Mjesto je po ugođaju i stilu dosta nalik "Oštariji na Fortice" na Kastvu, s tim što nema tako lijep pogled.

Ako trebaš nešto za bankare, to je vjerojatno Boban. U istom je kvartu, samo jednu ili dvije ulice uzbrdo prema Poljičkoj cesti. Mjesto ti je super. Englezi i Holandezi su redovito oduševljeni hranom, a oni su i inače navikli da ih konobari zajebavaju, ignoriraju, kinje i vrijeđaju pa im je to sve super.
01.10.2018 | 18:21
Odvedi ih na čevape!
01.10.2018 | 18:56
Sendvič u Popaya pa na krafne kod Mate.
Mada je ovo izvrsno, to je narodska klopa i uvijek je puno iako je riječ o pečenjari i pekari. Ali nema Splićana koji tamo nije jeo. Doduše, ne znam niti rade li više.
No, ovo ti radi i dobro je. Stvarno.
A malo bolje, a da nije hiper otmjeno kao nekad Šumica ti je konoba Artičok.
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.10.2018 | 19:42
Ja se pak pokusavam sjetit imena konobe koja me 2010. odusevila sa Pasticadom od tunjevine. Nisu je radili svaki dan cini mi se, a i kad su je radili nisu je radili dosta. Tako da sam svaki dan oko 11 ujutro dosao i nabacio "prednarudzbu" za dvije porcije...

U 10 dana sto sam bio u Splitu te jeseni, jeo sam kod njih 7 puta..

Moguce je da mjesto ne postoji vise, ali nalazilo se u gornjem desnom kvadrantu Dioklecijanove palace... i bila je rupa, al meni najbolja splitska rupa...
01.10.2018 | 20:02
Ako misliš na onu koja je imala terasu na Peristilu, ne postoji više. Tano sam pojeo prvu Pašticadu u Splitu, za doručak. Nisam ni znao šta je to. Ubio sam se za cijeli dan.
01.10.2018 | 20:06
O, brate... Za doručak...?
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.10.2018 | 20:32
nije imalo terasu. bilo je velicine Mimice u Draskovicevoj... mozda su imali 7 stolova unutra i dva mala stola vani...

provjerit cu druge godine, nece bit tesko nac ako je jos tamo..
01.10.2018 | 20:46
Nisam bio, ali supruga jako hvali ovo.
Navodno je sve super.
01.10.2018 | 21:02
smayoo kaže:
O, brate... Za doručak...?

Da. Kužiš kripla... zvučalo mi dobro, mislim si “daj da probam”...
Konobar me pogledao kada sam naručivao kao tipičnog purgerskog idiota i neznalicu. Valjda su tu sezonu stalno bacali fore ne moj račun. A jbg...
02.10.2018 | 06:27
zabac kaže:
Odvedi ih na čevape!

Ako znaš neku dobru čavabđinicu u Splitu, zašto ne.
02.10.2018 | 19:08
smayoo kaže:
www.movi.hr/en/index.html

Od srca preporučam. Mjesto nije snobbish, ako trebaš voditi neke bankare i slične likove, neće im se dopasti jer nema "Preserateur" stavki u meniju, a ni konobari nisu gay, što će reći da ceh ne može ni teoretski ispasti 1000 kn po glavi, što je eliminacijski kriterij za ufitiljene glumce iz bankarskog millieua.
Ali hrana je vrlo ukusna, što god odabrao (pašticada me je oduševila preko nekoliko puta, pašta mljac, pizza isto, steakovi super). Mjesto je po ugođaju i stilu dosta nalik "Oštariji na Fortice" na Kastvu, s tim što nema tako lijep pogled.

Ako trebaš nešto za bankare, to je vjerojatno Boban. U istom je kvartu, samo jednu ili dvije ulice uzbrdo prema Poljičkoj cesti. Mjesto ti je super. Englezi i Holandezi su redovito oduševljeni hranom, a oni su i inače navikli da ih konobari zajebavaju, ignoriraju, kinje i vrijeđaju pa im je to sve super.

Boban već ne radi o-ho-ho....

Uglavnom, ne znam ti 'price range', ali za poslovne ručkove preporučujem, ovim redosljedom:
1) Štorija, Riva (Ivan Pažanin)
2) Zora Bila, Bačvice
3) Zrno Soli, ACI Marina
4) Duje, Gripe pored košarkaške dvorane

Ove Pimpinele, Movije i ostale pizdarije zaboravi ako je poslovni ručak u pitanju. Hrana u Pimpinele je top, ali za marendu s prijateljima, a Movi je ipak nekoliko klasa ispod svega navedenog.
Imaš još super restorana tipa Artičok, Corto Maltese, Mazgoon i sl. ali to nije za poslovni ručak.
02.10.2018 | 19:08
tino1 kaže:
zabac kaže:
Odvedi ih na čevape!

Ako znaš neku dobru čavabđinicu u Splitu, zašto ne.

Kantun Paulina je i dalje br. 1
02.10.2018 | 19:09
temeljnik kaže:
Villa Spiza, objekt brze prehrane
Petra Kružića 3, Split
Vlasnica i chef: Ivana Gamulin
Mob.: 091/1521-249
Otvoreno od 9 do 24, nedjeljom zatvoreno

super za ić s ekipom, ali poslovni ručak?? pa pobogu nemaju ni stolove
02.10.2018 | 19:11
zoranowsky kaže:
Nisam bio, ali supruga jako hvali ovo.
Navodno je sve super.

Osobno volim tamo otici, ali ukoliko ne poznaješ 'repertoar' ocjena hrane može varirati od 4/10-9/10..... interijer je super...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 56 minuta
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO