Još 27 dana... :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Još 27 dana... :)

28.04.2018 | 17:24
28.04.2018 | 17:50
A di je Renault Kadjar?
28.04.2018 | 18:24
Isto gdje i WD diskovi i HP laptopi...
28.04.2018 | 18:37
Ovo mi sad lići da bi i dupe dali samo da zarade još koji cent. Ovo je po meni silovanje serijala.
28.04.2018 | 18:45
Ovo bi gledao, jedino da me zatvore u zatvor Guantanamo Bay i misle da sam neki radikal
28.04.2018 | 18:54
Ja budem najvjrojatnije pogledao sa sinom, ali ne očekujem neki spektatkl.
Daleko bolje su mi MARVEL filmovi koji su u ekspanziji.
28.04.2018 | 19:02
Kaaad smo već na temi

Moj kratki (spoiler free) osvrt na Infinity War, nakon prvog gledanja

28.04.2018 | 19:50
zabac kaže:
Ovo mi sad lići da bi i dupe dali samo da zarade još koji cent. Ovo je po meni silovanje serijala.

Zašto je ovo silovanje serijala, a Star Wars Revelations ili Star Wars Clone Wars - nije?

Nemam visoka očekivanja, ali dosadašnja tri filma koji su napravljeni otkad je Disney preuzeo - meni su bili dobri. U nekim stvarima - i bolji od onih prije. U najmanju ruku idem pogledati Soloa i pri tom ne očekujem ništa.
28.04.2018 | 19:51
zabac kaže:

Marvel stripovi su mi bili bezveze još kad sam bio klinac. U tom smislu, filmovi nisu ništa bolji, samo su vizualno atraktivniji.
28.04.2018 | 19:59
Filmo vi su mi odlični. Svakoga pogledam. Pogledam i SW filmove.
28.04.2018 | 20:06
smayoo kaže:
zabac kaže:

Zašto je ovo silovanje serijala, a Star Wars Revelations ili Star Wars Clone Wars - nije?

Nemam visoka očekivanja, ali dosadašnja tri filma koji su napravljeni otkad je Disney preuzeo - meni su bili dobri. U nekim stvarima - i bolji od onih prije. U najmanju ruku idem pogledati Soloa i pri tom ne očekujem ništa.

Hey hey! Nemoj te mi protiv SW animiranih serija! Kada smo na njima, stiže ih još iz iste tvornice - Star Wars Resistance, can't wait!
28.04.2018 | 20:14
smayoo kaže:

Marvel stripovi su mi bili bezveze još kad sam bio klinac. U tom smislu, filmovi nisu ništa bolji, samo su vizualno atraktivniji.

Nemoj ti meni protiv Iron Mana
28.04.2018 | 21:01
zabac kaže:

Ako StarWarsu zamjeraš silovanje serijala, što onda reći za Marvelov svemir? Ja više ni ne znam koji film sam gledao jer su sad odjednom svi junaci u svakom filmu kako god da se on zvao. SpiderMan maltene ispadne sporedni lik u "svom" filmu.
Al se npr. ne bunim za "silovanje" X-MENa jer mi je Logan sasvim dobar film.

Ako ikome iz SWa treba dati šansu, onda je to Han Solo. Iako me Chewbaca nervira
28.04.2018 | 21:11
Bertone kaže:
smayoo kaže:

Nemoj ti meni protiv Iron Mana

Legendarni Čovjek-pegla!
29.04.2018 | 10:34
Jesam ja onda bezveznjak jer mi je oduvijek najdraži bio i ostao Alan Ford?

No, da ne bude zabune, Star Wars volim. I Rogue one mi je izvrstan film.

Ali, Alan Ford je jedan i jedini
29.04.2018 | 10:38
Alan Ford nije nipošto usporediv s bilo kojim američkim stripom ili filmom. Alan Ford je apsolutna institucija. Antološko djelo društvene satire. Uopće ga spominjati u ovom threadu je uvreda likovima i djelu velikih Roberta Raviole i Luciana Secchija, kao i Nenada Brixyja čiji je mestralni prijevod praktički dao jednu dodatnu dimenziju za nas s ovog jezičnog područja.
29.04.2018 | 14:09
Djuro genijalac kaže:
Ali, Alan Ford je jedan i jedini

Rado se potpisujem
29.04.2018 | 15:58
Da nije teksta vec suhoparan prijevod, uspjeh bi bio slabi.
Isto je meni s Muckama. Ja ne razumijem englaski humor i da su doslovno prevadjane ne bi bile toliko uspjesne.
Imam poskenirane Alan Forde i povremeno ih ponovno procitam.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 58 minuta
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO