Pozadinska slika novog ipada 2018
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozadinska slika novog ipada 2018

11.04.2018 | 01:13
Bok ekipa Spremam se kupiti iPad 2018 9,7". "Muči" me jedno stvarno glupo pitanje Dolazi ti taj ipad po defaultu s pozadinskom slikom s kojom se reklamira? Predivna mi je, želim ju i na ostalim uređajima i nigdje na netu ju ne mogu naći...

Ono zbog čega sam sumnjičav da je samo promocijska slika je to što ikone aplikacije prvi put vidim i nije realna slika... niti otključan, niti zaključan...

Sorry na glupom pitanju

ipad2018.jpg
11.04.2018 | 04:00
Neki mudrac je jednom rekao da nema glupih pitanja. Ne znam koji. Ali je.
Čuj, vjerujem da ćeš ju moći naći, ali ne kao screensaver, već kao pozadinsku sliku (možda, ovo je stvarno pucanj u prazno - pa ako pogodim, dobro sam pogodio) te aplikacije za slikanje. Eto.
Naravno, naparviš screenshot ekrana i imaš je na svim uređajima kao bacground.
11.04.2018 | 06:42
Nasao sam je za 15 sec, nije tesko.

Samo skini ovaj zip: https://mega.nz/#!R9lhgboR!9VWkMrGGGOL0W...xtcIkAbb-Zy9V7H5yv-E

Inace je ovo stock wall a ovo je stranica

http://www.droidviews.com/download-ipad-2018-stock-wallpapers/
11.04.2018 | 08:26
Ili ovako, kao je Saint napravio.
Saint, imam pitanje u vezi prvog linka - imam MEGA account i ne vodi me na nikakav ZIP file download, nego tranicu mog računa na kojoj piše (gore kod slike) emty cloud... tako nešto.
Znam šta to znači i ša traži od mene, ali zar ne mogu primiti ni ZIP file dok to ne učinim?
Koliko prostora je na FREE verziji MEGAe? 50 GB ako se ne varam?
11.04.2018 | 09:11
Otvori zadnji link koji sam postavio pa idi na download zip file,nece ti nista traziti(vjerovatno si se vec prije logovao na megu pa zato trazi) koliko se sjecam 50GB je free
11.04.2018 | 11:10
Napravit ću to. Ali pazi sada - meni zapravo govori da mi je Cloud prazan.
Pa mi nije jasno gdje bi se trebao nalaziti tvoj zipani ili odzipani file na prvom linku?
Evo slika:
Za ovu sam mislio da me traži da ispraznim cloud, a u biti je obavijest.
ScreenShot2018-04-11at12.08.07.png

Evo potvrda o tome:
ScreenShot2018-04-11at12.08.20.png

EDIT:
Eto, baš sam maločas detaljnije provjerio kada kliknem na tvoj prvi link gdje me točno odvede. Znači, na moj account jer sam ga ostavio otvorenim, pa s lijeve strane imam Cloud drive, shared files, messages, sve prazno. Ne znam gdje bi se tvoja slika trebala nalaziti?
EDIT 1:
Na drugom linku koji si priložio me uredno odvede na MEGA stranicu i da mi da downloadam zip file.
Ne razumijem.
Možda je caka što sam se u međuvremenu odlogirao...?
Uglavnom, ne zamaraj se s odgovorima, Saint. Totalno nebitno.
11.04.2018 | 12:15
Primjetio sam da taj Cloud Drive i ne radi baš u real timeu, barem meni. Na to sam se i "žalio" u vikalici i čim sam napisao onda mi se syncalo
11.04.2018 | 12:27
Ne znam Yonkis. Kao što vidiš iz priloženog, nisam baš neki korisnik MEGAe.
11.04.2018 | 20:44
@Kloba nemoj klikati na link nego copy-pasteaj sve ono u adresu, zbog nekog cudnog razloga forum mu je odsjeka link nakon #
11.04.2018 | 21:15
Evo, link popravljen...
12.04.2018 | 02:35
Hvala Songoku. I tebi Smayoo.
12.04.2018 | 15:18
Znaci, ekipa, zakon ste!! Hvala puno

Kompletno mi je promakla činjenica da iPad 2018 nema fully laminated ekran, a to mi je dealbreaker, upravo sam zato prodao stari Air. Uzet ću vjerojatno rabljeni Air 2 ili Pro 9.7, pa mi ovi linkovi znače još više jer vjerojatno neće biti preuploadani.

Ja sam proguglao sve kombinacije i nisam našao ni približne rezultate.

Hvala još jednom
12.04.2018 | 15:33
Drago mi je da su ti dečki bili od pomoći.
Između ostalog, ova stranica služi i za takve informacije.
I velika većina članova trudi se pridonjeti njenoj kvaliteti - upravo to nam je najveća snaga.
Ne dopuštamo da nas sitne političke, nacionalne i ine razlike posvađaju, već živimo po maksimi "live and let live", te dopuštamo da svatko ima svoj pogled na svijet oko sebe.
Učimo jedni od drugih o svemu, prihvaćamo da uvijek postoji netko tko je pametniji od nas samih - a što se Applea tiče, doista ne znam postoji li kvalitetnija stranica na ovim prostorima koja prati rad te tvrtke kroz njenu povijest.
Ako i postoji, nisam čuo za nju.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 19 minuta
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO