HRTi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HRTi

14.07.2016 | 08:53
Molio bih nekog tko inače koristi Google Chrome browser (ili ga makar ima instaliranog) da se proba registrirati na HRTi.hrt.hr pa pogledati nešto uživo. Dakle, ne neku emisiju iz repozitorija za gledanje na zahtjev, nego baš ono što se upravo u tom času prikazuje na jednom od 4 programa. Radi li?
14.07.2016 | 10:05
Evo ja sam isprobao... Rade sva četiri programa uživo, nikakvih problema.
14.07.2016 | 10:24
Ako koristiš Safari ili Firefox, onda traži da instaliraš Microsoft Silverlight ???!!!

ScreenShot2016-07-14at11.14.08.png

Pisao sam im, a oni odgovoriše:

HRTi je prešao na najnoviju tehnologiju prikazivanja videa (HTML5 umjesto dosadašnjeg Flash playera) pa je Silverlight potreban ukoliko koristite Firefox ili Safari preglednik.

Zanimljivo je to kako YouTubeu ne treba Silverlight za HTML5 reprodukciju...
14.07.2016 | 10:33
Mozda im to treba za reklame?

Zabac
14.07.2016 | 10:34
Da, tako je i kod mene na Safariju... A što je najgore, na Mac Miniju sam instalirao najnoviji Silverlight ali me i dalje traži noviju verziju.
Na MacBooku sa istom verzijom Safarija sve radi. Ništa ja više tu ne kužim...
14.07.2016 | 12:50
Mulci!
14.07.2016 | 14:34
Borostef kaže:
Da, tako je i kod mene na Safariju... A što je najgore, na Mac Miniju sam instalirao najnoviji Silverlight ali me i dalje traži noviju verziju.
Na MacBooku sa istom verzijom Safarija sve radi. Ništa ja više tu ne kužim...

Pa najnoviji Silverlight za Mac je zamalo 6 godina star...
14.07.2016 | 17:55
Bilo je odlicno prije, sad su zasrali s tim silverlightom. Sada za ipad moram imat posebnu aplikaciju, a da ne spominjem da je aspect ratio sada zakljucan na full screen na ipadu. html5 verzija je bila savrsena i cak sam imao picture in picture mode na ipadu. i to su izbacili.
14.07.2016 | 20:30
Uz taj zastarjeli Silverlight za Safari problem je i na Vivaldiju, jer mi ovako (ne)radi: zvuk je usporen
14.07.2016 | 21:01
Fake ! Zanemarite ga i sve radi. Probao više puta. Nametnuta sranja kao i sve ostalo.
14.07.2016 | 21:45
Kako da ga zanemarim? Ne prikazuje mi stream. Klikam dolje na pauzu, ne reagira. Kad kliknem na taj banner, ide na microsoft...
15.07.2016 | 07:16
smayoo kaže:
Kako da ga zanemarim? Ne prikazuje mi stream. Klikam dolje na pauzu, ne reagira. Kad kliknem na taj banner, ide na microsoft...

Pa instaliraj windowse
15.07.2016 | 08:37
20.06.2018 | 17:13
naletim na ovaj post, upravo tražeći rješenje kako da mi proradi HRTi, i naravno opet ste mi pomogli..

Živio Jabučnjak vječno!
21.06.2018 | 10:13
Šta, instalirao si windowse? ?
22.06.2018 | 08:06
Mene na Safariju, barem koliko se sjećam, nije tražilo da instaliram Silverlight i HRTi mi najnormalnije radi. Ali to uzmite sa velikom rezervom. Ja sa sjećanjem i nisam baš na ti.
22.06.2018 | 10:32
Radilo je sve osim live tv. Za live je tražilo silverlight.
22.06.2018 | 10:59
smayoo kaže:
Radilo je sve osim live tv. Za live je tražilo silverlight.

nisam instalirao Windowse, nego u Safariju za LIVE traži Silverlight, tj. nije tražio ništa već samo crno, i onda kad sam vidio post, instaliram Silverlight i proradi.. Aleluja!!
11.07.2018 | 09:43
evo i ja tek sad skontao - a treba poć na hrti.hrt.hr, pa onda pref -> websites, pa stavit hrti.hrt.hr na ON
11.07.2018 | 10:15
Isprike svima, Smayii prije svega, nije ni meni šljakao live tv dok nisam instalirao Silverlight i napravio što kolega iznad veli da treba napraviti. Ali ajde, sada radi.
11.07.2018 | 13:26
Priznajem da nisam čitao temu od početka, ali sad sam probao i HRTi radi na Firefoxu bez ikakvih posebnih instalacija dodataka (no to ste možda već i znali)

Videoteka:
Slikazaslona2018-07-11u14.23.40.png

Live:
Slikazaslona2018-07-11u14.27.33.png
11.07.2018 | 13:54
Kako imam i Firefox i Yandex, isprobao sam ovo kaj Bertone veli - fakat šljaka. OK, ja sam instalirao Silverlight, ali sam ga morao uključivati na Safari Preferences, ovdje ništa. Vidjet ću kako se Yandex ponaša pa dodam.
EDIT:
I Tovariši su sklepali da sve radi bez ikakvih dodataka. Slava Rusiji!
21.07.2018 | 12:21
HRTi usluga u novom ruhu ne podržava Safari.
Prilozi:
21.07.2018 | 20:07
Trebali bi im onda i za njihovu pretplatu također tako reći... Vaš model naplate je zastario i nema apsolutno smisla. Hrpa idiota.
21.07.2018 | 23:53
Mene osobno to ne muči jer Safari nikad ne koristim, jer ne valja.
22.07.2018 | 09:07
Jutros stiglo na mail:

Slikazaslona2018-07-2210-04-00.png

itunes.apple.com/us/app/hrti-ott/id1412033720?ls=1&mt=8
22.07.2018 | 09:25
Pa nije ta aplikacija novost. Imaju je već skoro 3 godine
22.07.2018 | 09:28
smayoo kaže:
Pa nije ta aplikacija novost. Imaju je već skoro 3 godine

Pa napisali su da su izdali novu aplikaciju što bi valjda trebalo značiti da stara više ne radi ili je povučena... kaj ja znam, pitaj HRT ... a ako su mi tek jutros poslali mail za aplikaciju koja postoji već tri godine onda su stvarno brzi
22.07.2018 | 11:47
Noćas, malo iza ponoći dobivam e-mail i mislim se, koji kreteni šalju ovakve stvari u gluho doba noći (da je iz Amerika ili Čajne, pa bi čovjek i razumio).

Međutim, naše firme se vode slijedećom logikom, navečer im serveri nisu opterećeni, pa hajdemo malo spammati korisnike obavijestima dok spavaju (imam još jednu takvu firmu zbog koje sam morao kreirati dodatne filtre na gmailu). To je donekle i bilo uredu dok nismo imali pametne uređaje koji rade 24 sata dnevno i obavještavaju nas o kojekakvim glupostima, ali danas je to već na granici uznemiravanja.

Srećom, ja sam noćna ptica pa me takve stvari ne izbacuju iz takta, ali da me probudilo, poslao bih im e-mail prepun "lijepih želja".
22.07.2018 | 13:13
smayoo kaže:
Mene osobno to ne muči jer Safari nikad ne koristim, jer ne valja.

Sve ok, i ti moraš za nešto biti u krivu, ali ok, opraštamo ti.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 44 minuta
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO