Knjiga "Version Control by Example"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Knjiga "Version Control by Example"

15.08.2011 | 23:11
Možda će nekom trebat, a izgleda da šalje i do vamo pa navalite. Knjiga je novo izdanje i za koji tjedan će počet prodaja prek Amazona.

Trenutno je knjiga mukte, dostava također, veli čovjek da ima oko 7 tona papira doma kojeg se želi riješiti. Ja sam za njega čuo još davno, davno prije negdje 7-8 godina i čini se ok developer, bloger itd. Samo se registrirate, potrvrdite mail i to je to.

"SourceGear is pleased to offer you a free copy of the latest book by our founder, software craftsman Eric Sink. The printed edition of the book is 288 pages in full color, with version control concepts and examples using Subversion, Mercurial, Git and Veracity."
15.08.2011 | 23:37
Zanimljiv pristup. Hvala na informaciji, ja sam si downloadao PDF. S obzirom da zadnjih nekoliko godina sw razvoj radim samo za svoje hobi projekte, šteta bi bilo da nekom potrošim njegov papirni primjerak kad znam da mi papirne knjige samo skupljaju prašinu, a PDF je uvijek sa mnom pa ponekad i pročitam nešto.
  • User
  • Posjetitelj
16.08.2011 | 00:45
Uuuuuu odlično...

Već sam se nasao u par situacija kad mi je hitno trebao versioning, a nisam imao pojma o tome pa ga nisam ni koristio... Ovo mi je došlo ko budali pljuska

Hvala ti na ovome! Karma gore!
16.08.2011 | 01:22
Tnx! I meni će dobro doći.
16.08.2011 | 14:38
e baš fino da vam se svidjelo. I mene je neki dan netko tražio da na githubu forkam neki projekt i da onda tu stavim svoje promjene na što sam mogao odgovoriti jedino Ha, ha, How Yes No! Možda mi ova knjiga pokaže kako se to radi.
03.10.2011 | 18:28
Moja je danas stigla.
  • User
  • Posjetitelj
03.10.2011 | 18:37
Moja isto točno danas

Samo je tek za vikend mogu pokupit.
03.10.2011 | 21:43
Oh, da - zaboravio sam se javiti u petak ovdje pošto sam je tada dobio. A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!
03.10.2011 | 21:58
A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!

Moja iskustva su ovakva: kad koristim standardni shipping, paket obično stigne za 10-12 dana, bez obzira šalju li iz USA ili iz nekog skladišta u Europi. Kad koristim ekspresni shipping (vjerojatno nikad više!), završi na carini i tamo zapne - zadnji put je "zapeo" skoro 3 tjedna. :/

Jednom prilikom mi je paket dolazio 3-4 mjeseca (ne sjećam se točno). Nakon mjesec dana sam se obratio Amazonu i javio da još nije stigao. Ispričali su se i rekli da šalju novi. Poslali su ga, stigao je unutar očekivanih 10-12 dana. A 3-4 mjeseca kasnije uskrsnuo je i onaj prvi paket. Valjda se negdje zagubio.

Bottom line: ako su rekli da je poslano, stići će. Ako ne stiže u "pristojnom roku", javi im pa će ti ili reći da pričekaš još malo ili će poslati novi, a onda možda naručeno dobiješ u duplikatu.
03.10.2011 | 22:57
Prije dvije godime mi se jedan paket izgubio s američkog Amazona i nakon kratkog dopisivanja su mi sve poslali još jednom. To sam dobio, a original nikad.

I sad se evo planiram javit na Amazon ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je u pitanju francuski Amazon, mislim da će mi bit malo problematočno izložiti svoj problem pošto francuski znam tek toliko. OK, vjerojatno će proć i poruka na engleskom jer ako pozovem Google translate u pomoć, tko zna, još me može posvađat s ljudima tamo.
03.10.2011 | 23:07
A sada ovdje se planira vratiti u Amazonu ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je riječ o francuskom Amazon, mislim da ćemo izložiti svoj ​​mali problematočno problem jer znam dovoljno Francuski. U redu, to će vjerojatno proći poruku na engleskom, jer ako vas poziva Google prevesti pomoći, tko zna, čak mi se svađati s ljudima tamo.

To ti je google translate HR-EN-HR

Ako ti zatreba pomoć s francuskim, javi se na PM. Ni ja baš ne pišem francuski kao Balzac, ali donekle se snalazim.
03.10.2011 | 23:23
Je, ovo je bilo zabavno!

Ako će Apple sutra pokazati ovo glasovno upravljanje telefonom možda bude i prijevod uključen u uslugu. Pa onda kad ti je dosadno, kažeš nešto telefonu pa mu veliš da to prevede na engleski. Pa onda taj prijevod nek prevede na njemački pa na francuski pa onda natrag na hrvatski.

Igra Pokvarenog telefona će dobiti sasvim novi smisao.
03.10.2011 | 23:25
18.10.2011 | 00:51
Izgleda da je ovo sto sam prozvao Pokvarenim Telefonom ispala glavna atrakcija za novi iPhone. Siri je fenomenalna.

shitthatsirisays.tumblr.com/

Usput, danas mi je napokon stigla Amazon pošiljka - pet tjedana je trebalo. Nema veze, glavno da su Depeche Mode 101 DVD i Mylene Farmer CD Bleu-Noir napokon našli svoj put do mene. Neće se trebat nikom žalit na francuskom ni na bilo kojem drugom jeziku. Baš me zanima što bi Siri rekla zašto je to tako dugo trajalo...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 33 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

1v@n, Borisone, dperec, ipetri68, m@xym, miomika, rusty, Anonimci (1265)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO