Knjiga "Version Control by Example"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Knjiga "Version Control by Example"

15.08.2011 | 23:11
Možda će nekom trebat, a izgleda da šalje i do vamo pa navalite. Knjiga je novo izdanje i za koji tjedan će počet prodaja prek Amazona.

Trenutno je knjiga mukte, dostava također, veli čovjek da ima oko 7 tona papira doma kojeg se želi riješiti. Ja sam za njega čuo još davno, davno prije negdje 7-8 godina i čini se ok developer, bloger itd. Samo se registrirate, potrvrdite mail i to je to.

"SourceGear is pleased to offer you a free copy of the latest book by our founder, software craftsman Eric Sink. The printed edition of the book is 288 pages in full color, with version control concepts and examples using Subversion, Mercurial, Git and Veracity."
15.08.2011 | 23:37
Zanimljiv pristup. Hvala na informaciji, ja sam si downloadao PDF. S obzirom da zadnjih nekoliko godina sw razvoj radim samo za svoje hobi projekte, šteta bi bilo da nekom potrošim njegov papirni primjerak kad znam da mi papirne knjige samo skupljaju prašinu, a PDF je uvijek sa mnom pa ponekad i pročitam nešto.
  • User
  • Posjetitelj
16.08.2011 | 00:45
Uuuuuu odlično...

Već sam se nasao u par situacija kad mi je hitno trebao versioning, a nisam imao pojma o tome pa ga nisam ni koristio... Ovo mi je došlo ko budali pljuska

Hvala ti na ovome! Karma gore!
16.08.2011 | 01:22
Tnx! I meni će dobro doći.
16.08.2011 | 14:38
e baš fino da vam se svidjelo. I mene je neki dan netko tražio da na githubu forkam neki projekt i da onda tu stavim svoje promjene na što sam mogao odgovoriti jedino Ha, ha, How Yes No! Možda mi ova knjiga pokaže kako se to radi.
03.10.2011 | 18:28
Moja je danas stigla.
  • User
  • Posjetitelj
03.10.2011 | 18:37
Moja isto točno danas

Samo je tek za vikend mogu pokupit.
03.10.2011 | 21:43
Oh, da - zaboravio sam se javiti u petak ovdje pošto sam je tada dobio. A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!
03.10.2011 | 21:58
A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!

Moja iskustva su ovakva: kad koristim standardni shipping, paket obično stigne za 10-12 dana, bez obzira šalju li iz USA ili iz nekog skladišta u Europi. Kad koristim ekspresni shipping (vjerojatno nikad više!), završi na carini i tamo zapne - zadnji put je "zapeo" skoro 3 tjedna. :/

Jednom prilikom mi je paket dolazio 3-4 mjeseca (ne sjećam se točno). Nakon mjesec dana sam se obratio Amazonu i javio da još nije stigao. Ispričali su se i rekli da šalju novi. Poslali su ga, stigao je unutar očekivanih 10-12 dana. A 3-4 mjeseca kasnije uskrsnuo je i onaj prvi paket. Valjda se negdje zagubio.

Bottom line: ako su rekli da je poslano, stići će. Ako ne stiže u "pristojnom roku", javi im pa će ti ili reći da pričekaš još malo ili će poslati novi, a onda možda naručeno dobiješ u duplikatu.
03.10.2011 | 22:57
Prije dvije godime mi se jedan paket izgubio s američkog Amazona i nakon kratkog dopisivanja su mi sve poslali još jednom. To sam dobio, a original nikad.

I sad se evo planiram javit na Amazon ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je u pitanju francuski Amazon, mislim da će mi bit malo problematočno izložiti svoj problem pošto francuski znam tek toliko. OK, vjerojatno će proć i poruka na engleskom jer ako pozovem Google translate u pomoć, tko zna, još me može posvađat s ljudima tamo.
03.10.2011 | 23:07
A sada ovdje se planira vratiti u Amazonu ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je riječ o francuskom Amazon, mislim da ćemo izložiti svoj ​​mali problematočno problem jer znam dovoljno Francuski. U redu, to će vjerojatno proći poruku na engleskom, jer ako vas poziva Google prevesti pomoći, tko zna, čak mi se svađati s ljudima tamo.

To ti je google translate HR-EN-HR

Ako ti zatreba pomoć s francuskim, javi se na PM. Ni ja baš ne pišem francuski kao Balzac, ali donekle se snalazim.
03.10.2011 | 23:23
Je, ovo je bilo zabavno!

Ako će Apple sutra pokazati ovo glasovno upravljanje telefonom možda bude i prijevod uključen u uslugu. Pa onda kad ti je dosadno, kažeš nešto telefonu pa mu veliš da to prevede na engleski. Pa onda taj prijevod nek prevede na njemački pa na francuski pa onda natrag na hrvatski.

Igra Pokvarenog telefona će dobiti sasvim novi smisao.
03.10.2011 | 23:25
18.10.2011 | 00:51
Izgleda da je ovo sto sam prozvao Pokvarenim Telefonom ispala glavna atrakcija za novi iPhone. Siri je fenomenalna.

shitthatsirisays.tumblr.com/

Usput, danas mi je napokon stigla Amazon pošiljka - pet tjedana je trebalo. Nema veze, glavno da su Depeche Mode 101 DVD i Mylene Farmer CD Bleu-Noir napokon našli svoj put do mene. Neće se trebat nikom žalit na francuskom ni na bilo kojem drugom jeziku. Baš me zanima što bi Siri rekla zašto je to tako dugo trajalo...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 19 sati
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO