Knjiga "Version Control by Example"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Knjiga "Version Control by Example"

15.08.2011 | 23:11
Možda će nekom trebat, a izgleda da šalje i do vamo pa navalite. Knjiga je novo izdanje i za koji tjedan će počet prodaja prek Amazona.

Trenutno je knjiga mukte, dostava također, veli čovjek da ima oko 7 tona papira doma kojeg se želi riješiti. Ja sam za njega čuo još davno, davno prije negdje 7-8 godina i čini se ok developer, bloger itd. Samo se registrirate, potrvrdite mail i to je to.

"SourceGear is pleased to offer you a free copy of the latest book by our founder, software craftsman Eric Sink. The printed edition of the book is 288 pages in full color, with version control concepts and examples using Subversion, Mercurial, Git and Veracity."
15.08.2011 | 23:37
Zanimljiv pristup. Hvala na informaciji, ja sam si downloadao PDF. S obzirom da zadnjih nekoliko godina sw razvoj radim samo za svoje hobi projekte, šteta bi bilo da nekom potrošim njegov papirni primjerak kad znam da mi papirne knjige samo skupljaju prašinu, a PDF je uvijek sa mnom pa ponekad i pročitam nešto.
  • User
  • Posjetitelj
16.08.2011 | 00:45
Uuuuuu odlično...

Već sam se nasao u par situacija kad mi je hitno trebao versioning, a nisam imao pojma o tome pa ga nisam ni koristio... Ovo mi je došlo ko budali pljuska

Hvala ti na ovome! Karma gore!
16.08.2011 | 01:22
Tnx! I meni će dobro doći.
16.08.2011 | 14:38
e baš fino da vam se svidjelo. I mene je neki dan netko tražio da na githubu forkam neki projekt i da onda tu stavim svoje promjene na što sam mogao odgovoriti jedino Ha, ha, How Yes No! Možda mi ova knjiga pokaže kako se to radi.
03.10.2011 | 18:28
Moja je danas stigla.
  • User
  • Posjetitelj
03.10.2011 | 18:37
Moja isto točno danas

Samo je tek za vikend mogu pokupit.
03.10.2011 | 21:43
Oh, da - zaboravio sam se javiti u petak ovdje pošto sam je tada dobio. A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!
03.10.2011 | 21:58
A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!

Moja iskustva su ovakva: kad koristim standardni shipping, paket obično stigne za 10-12 dana, bez obzira šalju li iz USA ili iz nekog skladišta u Europi. Kad koristim ekspresni shipping (vjerojatno nikad više!), završi na carini i tamo zapne - zadnji put je "zapeo" skoro 3 tjedna. :/

Jednom prilikom mi je paket dolazio 3-4 mjeseca (ne sjećam se točno). Nakon mjesec dana sam se obratio Amazonu i javio da još nije stigao. Ispričali su se i rekli da šalju novi. Poslali su ga, stigao je unutar očekivanih 10-12 dana. A 3-4 mjeseca kasnije uskrsnuo je i onaj prvi paket. Valjda se negdje zagubio.

Bottom line: ako su rekli da je poslano, stići će. Ako ne stiže u "pristojnom roku", javi im pa će ti ili reći da pričekaš još malo ili će poslati novi, a onda možda naručeno dobiješ u duplikatu.
03.10.2011 | 22:57
Prije dvije godime mi se jedan paket izgubio s američkog Amazona i nakon kratkog dopisivanja su mi sve poslali još jednom. To sam dobio, a original nikad.

I sad se evo planiram javit na Amazon ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je u pitanju francuski Amazon, mislim da će mi bit malo problematočno izložiti svoj problem pošto francuski znam tek toliko. OK, vjerojatno će proć i poruka na engleskom jer ako pozovem Google translate u pomoć, tko zna, još me može posvađat s ljudima tamo.
03.10.2011 | 23:07
A sada ovdje se planira vratiti u Amazonu ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je riječ o francuskom Amazon, mislim da ćemo izložiti svoj ​​mali problematočno problem jer znam dovoljno Francuski. U redu, to će vjerojatno proći poruku na engleskom, jer ako vas poziva Google prevesti pomoći, tko zna, čak mi se svađati s ljudima tamo.

To ti je google translate HR-EN-HR

Ako ti zatreba pomoć s francuskim, javi se na PM. Ni ja baš ne pišem francuski kao Balzac, ali donekle se snalazim.
03.10.2011 | 23:23
Je, ovo je bilo zabavno!

Ako će Apple sutra pokazati ovo glasovno upravljanje telefonom možda bude i prijevod uključen u uslugu. Pa onda kad ti je dosadno, kažeš nešto telefonu pa mu veliš da to prevede na engleski. Pa onda taj prijevod nek prevede na njemački pa na francuski pa onda natrag na hrvatski.

Igra Pokvarenog telefona će dobiti sasvim novi smisao.
03.10.2011 | 23:25
18.10.2011 | 00:51
Izgleda da je ovo sto sam prozvao Pokvarenim Telefonom ispala glavna atrakcija za novi iPhone. Siri je fenomenalna.

shitthatsirisays.tumblr.com/

Usput, danas mi je napokon stigla Amazon pošiljka - pet tjedana je trebalo. Nema veze, glavno da su Depeche Mode 101 DVD i Mylene Farmer CD Bleu-Noir napokon našli svoj put do mene. Neće se trebat nikom žalit na francuskom ni na bilo kojem drugom jeziku. Baš me zanima što bi Siri rekla zašto je to tako dugo trajalo...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 19 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, dpasaric, Ender, Gjuroo, smayoo, Anonimci (520)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO