Xcode
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Xcode

20.01.2017 | 22:07
Pozdrav, nadam se da ima ovdje programera koji svoje appove stavljaju na fizički uređaj u ovom slučaju na iPhone...zanima me kako da updateam aplikaciju ali da ne moram svaki put raditi novi build.
Znaci imam neku gotovu aplikaciju u buildam ju na mob, i sada napravim neke izmjene u kôdu i to želim isto na mobu da se promijeni
Inače mi je praksa da brišem app pa onda ponovo buildam ali to ce duže i duže trajat zbog veličine appa..
Hvala unaprijed!!!
21.01.2017 | 00:15
Preselio sam temu u forum "Programiranje". Znam da je taj puno slabije posjećen, ali pitanje ti je takvo da ti na njega i znaju odgovoriti jedino ljudi koji ovamo zalaze.
Nisam osobno probao, ali mislim (MISLIM) da možeš raditi update jedino kroz App Store, dakle ako si platio Appleu onu cifru koju traže i s aplikacijom prošao njihov proces odobravanja. Dok si u fazi igranja i testiranja te aplikaciju stavljaš isključivo na vlastiti telefon preko iClouda, mislim da svaki put moraš raditi novi build.
21.01.2017 | 00:27
Mislim da se ovdje ne radi o gotovoj aplikaciji koja se nalazi na App Store nego o aplikaciji koja je u fazi izrade i testiranja. Ako se o tome radi onda svaki put kada napraviš nekakve promjene u kodu moraš napraviti build direktno na uređaj, ali verzija koju si prethodno imao na uređaju se ne treba brisati nego ona poprima update kroz taj novi build i automatski se pokreće (i naravno ne gubiš vrijeme da u postavkama svaki put potvrdiš certifikat i što sve ne). Ako ti je to dugo za čekati,a neznam kolika bi to aplikacija trebala biti kad toliko čekaš, za to uvijek možeš koristiti simulator koji je obično dovoljno dobar za testiranje funkcionalnosti (osim ako ne radiš na nekakvim grafičkim poboljšanjima aplikacije ili rezoluciji).
21.01.2017 | 11:05
Tako je ne radi se o gotovoj aplikaciji na app storu..i to je u planu ali tek u sljedeća dva mjeseca kad rijesim developer acc..
Znam za simulator i sve ostalo, već se godinu dana bavim programiranjem za iOS uređaje pa sam prošao kroz sve te elementarne stvari..bitno mi je upravo iz vašeg dizajnerskog razloga da imam app na iphonu..
Hvala na odgovoru, budem pokušao..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 37 minuta
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO