Zamjena HD-a i ponovno skidanje programa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zamjena HD-a i ponovno skidanje programa

13.07.2012 | 00:20
Prošli sam tjedan imala probleme s mojim iMacom, naime "uništio" se Hard disc i instaliran je drugi. Jedan dio podataka je sačuvan a jedan nije. Molim Vas da mi pomognete gdje mogu besplatno skinuti RealPlayer DOWNLOADER i RealPlayer CONVERTER. ne sjećam se gdje sam to ranije skinula. Naime kako učim španjolski, sa kompjutera sam pomoću downloaderea skidala seriju koju sam kasnije konvertirala u MP4 kako bih ju prenijela na USB i gledala na TV na većem ekranu (skidala se je u FLV), i onda brisala epizodu, pa drugi dan skinula novu itd.. Više ne znam kako to napraviti.
Već sam bila od forumaša dobila upute kako skinuti i konvertirati ali više se ne mogu sjetiti. Hvala puno.
13.07.2012 | 00:31
skino odavde.....kad pokrenes instalaciju...imaces sve sto ti treba...
europe.real.com/realplayer/mac
13.07.2012 | 00:41
al' zar nije to samo RealPlayer za "gledanje". Ranije , kad bih pokrenula video na internetu otvorio mi se RP downloader, pa kad se je skinuo imala sam opciju ili gledati ili Converter, i onda bih konvertirala u mp4
13.07.2012 | 00:54
raspakuj,i prati sta ti kaze....jednog trenutka ,kad prvi put pokrenes Real Player,pitace te da aktiviras neki Agent....on sluzi za Download......
13.07.2012 | 00:56
evo uspjela sam dobiti i downloader i converter a molim za još jednu pomoć... ranije kad sam pokrenula video odmah se automatski pojavio (automatski iskočio) na downloaderu, klikla sam download i počeo se skidati, a sada kad pokrenem video ne downloaderu nema ničega, ne znam kako pokrenuti skidanje... gnjavim:(((
13.07.2012 | 00:59
e to ne znam(ne gnjavis:)......reci mi da li samo skidas sa Youtuba....jer ja za to koristim nesto drugo...ili su bitni i neki drugi Video sajtovi?
ovaj RP,sam nekad koristio,i samo po secanju ti pisem....jbg...
13.07.2012 | 01:07
amorbraviohq.blogspot.com/2012/07/amor-b...o-90-6-de-julio.html

ne ne nije s Youtubea - to je ova stranica s koje sam do sada skinula i odgledana sve epizode. Kad sam pokrenula video na stranici odmah mi se sam automatski pojavio na downloaderu pa sam klikla za download i skinuo se, kasnije sam ga konvertirala i gledala na TV. sad mi se uopče ne pojavi na downloaderu i ne znam kako pokrenuti skidanje...
13.07.2012 | 01:29
ne znam zasto baguje taj Rp Downloader.....mogu da ti predlozim jedno resenje,preko koga mozes da skidas i konvertujes sve zivo(sada sam probao i tvoj klip,i skida ga...)prekinuo sam,ne treba mi...
sve sto ti treba je Firefox,i addons za njega koji se zove (Video DownloadHelper 4.9.9 )
znaci ako nemas ubacis Firefox u Mac(poslednji,radi super)i skines ovaj addons...
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/v...adhelper/?src=search
trazice da ponovo pokrenes Firefox.....
pokrenes FF,i tvoj omiljeni sajt sa serijama.....
pokrenes seriju....i pogledaj gore u cosku(kao sa slike)videces ikonicu kao neki mali baloni.....kliknes na mali trouglic,i izadje ti opcija za download tvog videa:)provereno radi....javi da li si se snasla...a prosto ko pasulj(grah)
13.07.2012 | 11:06
ma skine mi ovako (ranije mi se kad je epizoda bila skinula odmah otvorila i vidjela mala sličice, sad samo piše MPEG4) ne mogu otvoriti u real playeru a takvu ne mogu preku USB niti gledati na TV... nemam pojma
ranije mi je to išlo, sad mi se sve zakompliciralo
13.07.2012 | 15:36
pa uradio ovo,sto sam ti predlozio....pa nije greh imati i Firefox an Mac-u..
13.07.2012 | 16:12
oprosti nisam bila baš jasna, ja i radim u Firefoxu - jako dugo, sve to govorim za njega. Kad kliknem na npr, ono što si ti poplavio gore, započinje skidanje, ali kad se skine na radnom stolu se pojavi File sa oznakom MPEG4 koji ne otvara ni Quick time ni Real player... ranije mi se nakon skidanja odmah pojavila sličica umjesto tog znaka i mogla sam gledati i na Quicku i Realu kao i preko USB-a na TV u formatu MP4.Ako iden na soluciju da kliknem ono desno Dovnload & konverter ne snam kako dobiti taj Format MP4, ne znam što sve po koracima moram upisivati, jer mi se na nekom drugom koraku blokira... poludit ću, kako mi se je sve to poremetilo, ranije sve tako jednostavno, a sad odjednom ne znam odakle krenuti;)))
13.07.2012 | 16:30
Zakaj ne koristiš VLC?
13.07.2012 | 21:49
tako je..VLC i sve sljaka...
14.07.2012 | 03:07
Ako se dobro sjećam kad smo prije nekih pola godine pričali o tome, kad klikneš na ikonicu VDH-a on ti otvori dijalog s nazivom epizode koju skidaš i gdje ćeš spremiti video,... prije potvrde skidanja ili ostavi ponuđeni naziv ili ga promijeni u recimo sezona xy epizoda xy i obriši flv iza točke i upiši avi (ili MP4 ak ti TV traži baš to),... dijalog će te pitati da li želiš zadržati izmjenu potvrdiš (tu možeš označiti i da te više nikad ne pita) i to je to,... kad završi skidanje imaš avi-video koji je čitljiv sa svime,...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 25 minuta
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?
  • dpasaric: Poanta je da je besmisleno dalje širiti raspravu.
  • Air: Fakat imaš teških osobnih problema
  • Air: Protiv "cara" se ne smije ništa pisati?
  • Air: Smetati osobno?
  • Air: i zašto si obrisao ovaj moj tekst is te teme?
  • Air: u temi kafanska laprdanja
  • Air: @dpasaric Samostalno, ničim izazvan optužio si Djuru za nešto. Djuro ti je odgovorio. Budi čovjek, pa kada si "zagrizao" odgovori čovjeku na njegovu cijelu obranu. - stavku po stavku.
  • Air: Skrećeš TEMUsa svojih LOŠIH djela na svoja DOBRA djela (koja nitko ne spori).;)
  • dpasaric: Propast su lijenost i jalovo lamentiranje. Tko je vrijedan i radi neće propasti.
  • dpasaric: Jabučnjak je do svoje punoljetnosti davao odličnu pomoć svakome tko je došao i bez vaših političkih prepucavanja.
  • dpasaric: Vaša hipoteze su potpuno promašene! :) Ono kao "super je imati stalno aktivnu crnu kroniku jer će onda puno ljudi to čitati, pa će ti koji to čitaju pomagati drugima." Bez brige, tko treba pomoć dobit će je i bez crne kronike.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO