20.02.2012 | 16:24
Mislio sam da netko u ovakvoj temi da osnove mac_a u odnosu na windowse.Dosta korisnika poput mene pređe s winsa na mac.Sjećam se svoje početničke zbunjenosti kad nisam mogao listati slike po redu iz preview,trebalo ih je sve označiti pa onda listati.Sad tek vidim da nemogu stavljati nešto s mac_a na vanjski hd jel je ntsf format diska.Vidim da su direktoriji na mac_u drugačiji.Imam na air_u 128gb disk i imam dosta slika i filmova koje importiram na air.Pola harda mi je već popunjeno,vidim koliko imam čega;slika,filmova ili muzike....samo tamo piše da imam i nekih "other" stvari 11gb?Imam li duple slike i filmove one koje su u iphoto i all my files i trebam li sve brisati iz iphoto kad importiram...ono zadnji import ili zadnjih 12 mjeseci.Tamo se nalazi gomila toga i jel to sad duplo ili ne?Kako napisati @ ...sad mi ne pada još nešto na pamet,ali ste shvatili bit i bilo bi dobro da neki mod ili tko se razumije u to napiše one osnovne razlike između winsa i mac_a da se novim korisnicima olakša korištenje.Neznam jel postoji sl. tema jel mi se nije dalo traćiti po stranicama,ako ima bilo bi dobro da bude u čestim temama na vrhu.Pozdrav:)