molim pomoć....hitno mi je
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

molim pomoć....hitno mi je

17.02.2012 | 20:50
imam hrpu mailova i sad je problem ovaj

kako da sve to zajedno zapakujem i napravim export ali tako da bi mogao poslije na naovo računalo mogao napraviti inport a da mi sve ostane složeno kako je sada i da su svi prilozi unutar svakog maila.

usput prelazim sa 10.6.8 na Lion a

molim savjet uz napomenu da mi je hitno potreban taj savjet, (nađem import ali ne i export )

unaprijed Hvala
17.02.2012 | 20:54
Svi Mail.app mailovi su ti u ~/Library/Mail, pa samo iskopiraj taj direktorij na sigurno mjesto. Zar ces raditi cistu instalaciju kada se bojis gubitka mailova?
17.02.2012 | 21:03
stvar je ovakva:
ikopirao sam /Library/mail i to mi je sve na hrpi, ali uzimam drugi lap i to tako da moj ide pod račun.....na drugom je Lion a ja sam na 10.6.8.

Strahujem d aće prilikom ubacivanja tog kopiranog foldera biti izgubljenih stvari, jer se priča da se to zna dešavati unutar istog OS ali ako nije istra verzija maila.Navodno da postoji način kako napraviti export kojim se eliminiraju ti problemi.
17.02.2012 | 21:11
Desni klik (ili ctrl klik) na mailbox i odaberi export
17.02.2012 | 21:17
hvala , sad probam
17.02.2012 | 21:17
Nebi trebalo imati problema. Ja sam tako vratio s Liona na SL.
17.02.2012 | 21:21
ova akcija mi ne prolazi , opet nemam export
17.02.2012 | 21:24
Jzelko,,,sad si me tek zainteresirao.....koji je razlog da si se vratio na SL...ja sam sad na njemu i nagovorili me da idem na Lion...pa te molim za razloge povratka...
17.02.2012 | 22:19
Da li SL radi? Radi! onda nemoj ništa dirati!
Inaće Jzelko jr imao križni put s mislim grafikom i nakon ispipavanja je našao kombinaciju OSX-a koji radi dobro i stabilno.
17.02.2012 | 22:39
da to je zlatno pravilo....dok radi ne diraj......hvala
17.02.2012 | 22:53
Je zabac ima pravo, ali me proglasio juniorom:silly:.Ako ti ne treba preskoći Liona, za sada.
17.02.2012 | 23:54
od kad je izašao , ja se bojim prelaska jer mi SL radi i nemam problema.....ali sam razmišljao da je prošlo već dovoljno vremena i da su dječije bolesti prošle....hvala na savjetu i usvajam ....ostajem gdje jesam i gotovo

hvala
18.02.2012 | 00:12
Zato sam Liona instalirao na vanjski disk sa FW800 i koristim malo njega, malo SL u iMacu. Ko za vraga, više me ne zeza i radi solidno, ali tako ih ostavim, za svaki slučaj. Samo nahranim svinje...
18.02.2012 | 00:29
kolega je stavio Liona na MacBook pro i oduševljen je ....i ot me je ponukalo da i ja to napravim ....ali ako su iskustva takva....bolje mir.......

Obzirom d aimam i Mac Pro na kojemu je SL i radi...pomislio sam d an alap stavim Liona i da to malo testiram......ali neznam koliki je problem poslije se vratiti na SL.....egdje sam pročitao da se teško vrača nazad na SL ....neznam više radi čega , mislim d aICloud stvara problem ili ...nisam siguran a nisam previše ni njuškao okolo....ali bolje mir SL će radirti i dalje
18.02.2012 | 00:45
Stavi na drugi disk ili particiju Iskreno, meni je Lion najmrskiji OS do sada, ima hrpu musica i bugova, problema sa 10.7.3 itd. Od 10.4 stvarno ne pamtim ovakav fušeraj po pitanju OS-a.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 40 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO