scrollanje u obrnutom smjeru uz stisnuti SHIFT?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

scrollanje u obrnutom smjeru uz stisnuti SHIFT?

31.05.2011 | 15:32
Postoji li kakva aplikacija kojom bi se dok se scrolla i drži shift (ili koju drugu tipku) scrola u suprotnom smjeru?
31.05.2011 | 15:43
... čemu?
31.05.2011 | 15:45
mislim da bi ovo moglo poslužiti: www.macupdate.com/app/mac/13043/smart-scroll
31.05.2011 | 17:04
Uprljala se kuglica?
31.05.2011 | 18:06
lako što se uprljala, nego više ni čišćenje ne pomaže kotrljam svako 5-10 min po bijelom papiru, ruke perem ali avaj...
31.05.2011 | 19:08
možda griješim ali koliko mi je poznato Lion će imati zarotirani scroll. Kao da sam negdje vidio jedan youtube clip na kojem se predstavljao jedan od prvih developer build.ova

could be wrong...
31.05.2011 | 19:20
ma oće, al fora je da bi ja da mogu scrollat u jednom ili drugom smjeru tako što ću istovremeno držat pritisnut neku tipku na tipkovnici, tako da mi se kuglica na mightyu vrti uvijek u istom smjeru jer je jedan od smjerova otiša na kvasinu...
31.05.2011 | 20:39
Otvori i očisti miša. Miša ti tvojega. Imaš i prije koju godinu navedeno kako se to radi. Onda si jedno vrijeme bez problema. To je cijena moćnog miša.
01.06.2011 | 01:02
miša mi mojeg moćnog
  • Dijete
  • Posjetitelj
01.06.2011 | 21:37
ak je kuglica u pitanju?

iskljuci miša, uzmi a4 papir i kuglicom od miša glumi gumicu za brisanje i briši papir u svim smjerovima, slobodno i energično... primijetit ćeš da će tu i tam ispast komadić prljavštine..

par minuta i trebao bi raditi...
02.06.2011 | 11:13
doing that for a few months now, probably each day

smjer put gore se nikad nikad ne zaprlja ali put dole stalno, a nemam baš automehaničarske ruke
02.06.2011 | 12:22
Otvarao sam ga dosad dva puta i oba puta se moralo ručno čistiti. Na osovinice kotačića se namotaju fine niti i skrolanjem na arku čistog papira nemaju šanse izaći. Je da je to malo finiji posao, ali nakon toga si sigurno neko vrijeme miran. Možda je preventiva da povremeno na arku skrolaš miša prije nego se zapuni. Moćni mi je u rezervi, a koristim Logitech V470 jer mi bolje leži. I meni je prije zaštekalo na dole.
02.06.2011 | 15:39
Volio sam Mightya, ali mjesečno održavanje, koje se kasnije pretvorilo u tjedno, a zatim i dnevno, postalo je prezamoran posao za osposobljavanje jednostavne funkcije skrolanja. Magic Trackpad riješio me svih tegoba, ali i zadao nove (bolovi u zglobovima). Tako da je trenutna kombinacija Logitech M510 i Magic Trackpad.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, jmirakul, m@xym, marioart, Riba, Sarek, tmedven, Anonimci (404)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO