Osobno ga nisam nikad deinstalirao ali ne bi trebalo biti problema, čini se d aje ključna stvar u Preferences isključiti "Persistent mode" koji ti vjerojatno zadaje glavobolje. Javi ako zapne.
@ smayoo, primjetio sam i ja da ima sve više upita za antiviruse za Mac. Pretpostavljam da su to novi swicheri kojima još nije jasno da komp može biti bez antivirusne zaštite. Premalo njih prije prelaska na OS X uopće skupi kakove informacije, nego idu grlom u jagode (čast iznimkama). Na MK-u ima dosta više takovih upita i ozbiljnih teza o tome.
Da, to je upravo kako jzelko kaže - novi switcheri jednostavno dolaze neinformirani i onda po navici prvo moraju suzbiti strah od virusa, pa svašta instaliraju. Kada god stignem ja na vrijeme upozorim da ljudi ne gube vrijeme na to. Ako ikada bude stvarne potrebe, Jabučnjak će o tome prvi pisati.
drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.