Help
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Help

• Zminko
  • Posjetitelj
28.02.2008 | 17:26
Pozdrav zajednici velike jabuke!
Kupio sam origigi word translator 2007 za win/mac os, ali kad sam ga ubacio u player i pokusao pokrenuti setup program, pojavila mi se poruka \" There is no default application specified to open the document *.exe\".
Ima li netko ideju kako rijesiti ovaj problem?
Zminko
28.02.2008 | 17:31
Zminko je napisao:
There is no default application specified to open the document *.exe\".
Pa ne mozes na Mac instalirat windows instalaciju
Potrazi neki drugi file koji se zove setup, al bez .exe
  • Zminko
  • Posjetitelj
28.02.2008 | 18:50
Ali, nema ga.
Istresao sam citavo pakiranje ne bih li pronasao drugi cd, ali nista od toga.
Uredno sve odradjuje na pc-u, ali na g4 nista.
28.02.2008 | 19:17
A onda ga nema
Ako je original kao sto kazes morao si dobiti neke upute s tim! Ako nista drugo onda barem PDF na dvdu pa pogledaj kako se instalira pod OSXom
  • Zminko
  • Posjetitelj
28.02.2008 | 19:59
U svakom slucaju, fala.
Pocetnik sam, ali imam puno volje
  • Zminko
  • Posjetitelj
28.02.2008 | 20:03
Usput, platio 1300 kuna, mozda da ga odnesem prodavacu da ga instalira?!
29.02.2008 | 10:07
Zminko je napisao:
Usput, platio 1300 kuna, mozda da ga odnesem prodavacu da ga instalira?!

Ako na kutiji pod System Requirements piše Mac OS X, svakako ulovi prodavača za jaja. Ako su pak windowsi JEDINI pod Sys Req, onda ti nikad neće raditi na PowerPC Macovima.
29.02.2008 | 11:05
Vanjuška je napisao:
...
Ako su pak windowsi JEDINI pod Sys Req, onda ti nikad neće raditi na PowerPC Macovima.
Osim ako nabavis jos i virtual pc i windowse xp, al to nije bas neka fora za nesto sto si platio 1300 kn.

Btw, kakav je to program za 1300 kn o kojem google i wikipedia nista ne znaju?? (ako se zove tako )
29.02.2008 | 11:30
Nisam siguran, ali mislim da se radi o ovome www.tranexp.com/
Prije par godina je moje kolege ulovila manija translatora, i svi su to zvali word translaton, a zapravo je ime programa neuro tran. Nekako kroz maglu mi je da se program pod winblowzama kad se instalira zove word translator. No, davno je to bilo, pa se točno više ne sijećam. Pod macom nikad nisam ni pokušavao to čudo instalirati, jer nije bilo potreba, a firma po meni je malo čudna. Pogotovo šta se tiče podrške za korisnike, jer se kod dobiva preko neta i ako je paket kupljen na popustu, kod ističe nakon nekog vremena i sl. Tako da je dosta ljudi koje znam odustalo od orginala, jer je prestao raditi nakon nekog vremena i prešli su na illegalne verzije koje su crackane. Ako nije taj.. a onda ne znam
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 4 minuta
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO