10.11.2020 | 16:28
Pozdrav svima,
MACBOOK PRO 2011
neznam jesam li dobar forum izabrao ako ne isprike adminima.
prvi put sam ovdje i kupio sam koristen macbook, zena je sve obrisala sa njega i trebalo je dici operativni sustar gore ) MAC OSX )
ja to nisam mogao nikako napraviti jer mi uvijek baca gresku ( Can’t download the additional components needed to install Mac OS X )
takoder cu u link postaviti slike svih pogreski na kraju posta.
naso sam neke upute na youtube da treba skinuti OSX na usb sta sam i napravio, naravno sa svog windows racunala posto mac se nemoze upatiti, tehnicki moze ali samo do tuda, kad sam to sve napravio i pokusao bootati USB stavio sam USB u Macbook i koristio komande koje su pisale na internetu, nemojte me drzati za rijec ( alt ili onaj option + R ili tako nesto, )
uglavnom sve sam ih isprobao, od tih da dignem OSX sa usb-a, nikad mi se nije upalio na nacin da mogu izabrati kao od kuda zelim pokrenuiti ili dignuti macbook nisam mogao doci do tog izbornika, probao sam internet recovery i isto me stavi nakraju na instalaciju na kraju koje dobijem istu gresku Can’t download the additional components needed to install Mac OS X.
probao sam da se instalira i zadnji moguci i prvi OSX koji je dosao sa Macbookom ali i to nije islo, .
odnio u iStyle i rekli mi da je otisao HARD jer se pokazuje onaj kao folder sa upitniom ( bijela ikona takoder cu staviti slike u link na kraju posta )
stoga su mi rekli da je ostisao hard cim su ga upalili i to vidli, ali mene zanima da li je to istina posto se taj upiitnik u folderu ta greeska nije javljala od pocetka vec nakon nekih 3,4 sati pokusavanja da nesto napravim, sta me i ne cudi jer sam ga upalio i gasio jedno 30 puta dok sam isprobavao, sad mene zanima ima li ko savijet ili neka slicna iskustva posto je macbook dan prije toga dok je bio kod zene od koje sam ga kupio radio normalno jer mi je slika slala , a sad ne radi, da li je otisao samo hard ili jej os neka greska u pitanju, ja njega mogu upaliti i preko internet recovery mode doci opet do instalacije ono ( reinstall OSX ) ali opet se javlja ista gfgreska,
PROBLEMI KOJI SE JAVLJAJU -------> imgur.com/a/fNv8SIm