10.4.9 Update - problemi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

10.4.9 Update - problemi

16.03.2007 | 07:37
Kakva su vaša iskustva sa 10.4.9 updateom, moj PB nije prošao najbolje, no ovo što čitam okolo, još sam dobar.
Za sad kaj sam skužio ne dela:

iSync (pluginovi eseries.phoneplugin ) a i dalje recimo nema podrške za Nokia 6233
Grafika ozbiljno šteka
RDC radi jako sporo
Mail (desni klik na pristigli mail i Replay uzrokuje dupliciranje osnovnog prozora !!??!??!)
..
  • User
  • Posjetitelj
16.03.2007 | 08:25
Meni je sve u najboljem redu... Nakon updatea sam uredno sinkronizirao SE K750 pomocu iSynca, grafika radi tiptop i nemam nikakvih problema s Mailom.

Jedino RDC nemam pa ne znam u vezi toga.
16.03.2007 | 16:08
E meni javilo grešku na kraju instaliranja update i iša restart i NIJE se više moga dignut OS X , vrti se kružić i vrti
16.03.2007 | 17:48
Smrzo se pri apdejtu, sporo se dize , moram duplo duze drzat eject za izbacivanje CDja.
Nakom Onyxa i DiskWarriora sredjeno dizanje na normalu, ali ne i izbacivanje CDja...
Mail uredno radi...
16.03.2007 | 17:48
Kod mene na Powerbooku nula problema kao i uvijek do sada, kolega na MacBooku na poslu morao reinstalirati OS X da ga povrati nakon updatea. Ja i dalje mislim da su uzroci u instaliranju kojekakvih utilityja koji cackaju po sistemu...ne znam je li to kod nekog od vas koji imate problem slucaj.
16.03.2007 | 18:09
wikkky je napisao:
... moram duplo duze drzat eject za izbacivanje CDja.

To je feature a ne bug
Namjerno su napravili da Eject moras drzati malo duze jer ga, navodno, ekipa sa laptopima stisce slucajno. Imate puno o updateu i rijesenjima potencijalnih problema na www.macfixit.com.
Koliko vidim po support forumima problema ima dosta tako da me malo frka updateat
16.03.2007 | 18:27
#$\"%$'#'%#&#$\"!%\"%!#%%$#$

... TrueType radi sranja u kombinaciji sa InDesign 4.0.4 (PS > PDF)
16.03.2007 | 18:33
...EyeTV se neće pokrenut..
16.03.2007 | 18:41
iLok takodjer ima problema...
Preporuka je uvijek skidati combo update a ne software update verziju...
iako ni to s ovim updateom nije ziher
16.03.2007 | 19:21
...AirPort mi je sljep ko šišmiš .. niš ne vidi, a kad se \"sumbla\" iz KisMac-a vidi sve!!!??
16.03.2007 | 19:51
Titanium sa EyeTV i AirPortom - radi bez problema
MacBookPro 15\" - bez problema
16.03.2007 | 19:56
E sad mi ga je dosta...Finder mi se restarto 2x..

Idem reinstall os-a jer ovo nema smisla..
16.03.2007 | 20:34
igorvuk je napisao:
a kad se \"sumbla\" iz KisMac-a vidi sve!!!??

Malo je offtopic,ali kako mozes pokrenut Airport u passive modu? Ja nemogu loadat driver. Jeli neko uspio pokrenut Airport u iMacu u passive modu?

Jedino rijesenje mi je kupit neku drugu karticu(D-link ili nesto sl.).
16.03.2007 | 20:44
U mene sve pjeva.
16.03.2007 | 22:26
meni je samo jedno pola sata vrtio dok se dizao pa sam ga sforsao, nakon ponovnog uključivanja se digao relativno brzo i thats it:)
16.03.2007 | 22:29
Chobac je napisao:
Titanium sa EyeTV i AirPortom - radi bez problema
MacBookPro 15\" - bez problema

......u stvari si hijeo malo hvaliti da imaš dva stroja, blago tebi
  • Dijete
  • Posjetitelj
16.03.2007 | 23:35
PB - nikakvih problema.. ništa od navedenog, čak ni iLok sa PToolsima ne stvara probleme.. da kucnem od drvo..

Presretan sam sa eject tipkom - hvala pametnom i ne lijenom koji je predložio taj feature

Na ostale strojeve još nisam instalirao jer imam naviku prvo na PBa.. štoje u principu glup workflow s obzirom da mi je on \"glavna\" mašina i bez njega sam ko 7of9 bez arkadnog implanta..
17.03.2007 | 02:43
neznam cemu al meni sve valja ak ulazi u statistiku i pozitiva, dupli +
17.03.2007 | 06:56
Updateao sam 8 strojeva - od minija do mrcina i sve radi bez problema.
17.03.2007 | 08:46
Meni radi sve super
17.03.2007 | 20:45
Updateo iBook G3 500, prvi boot nakon restarta užasno dugačak, nakon 2 restarta
sve 5, čak i lagano ubrzanje pri odzivu u OSu i Apps...
20.03.2007 | 18:57
Sve radi super na macbooku, cak je i zvuk malo glasniji , sad ga cak i cujem
  • User
  • Posjetitelj
20.03.2007 | 20:34
boki je napisao:
cak je i zvuk malo glasniji , sad ga cak i cujem

Ajde napokon da su i to rijesili... Sjecam se kod mene kako je bilo - VLC je imo override mogucnost pa se jedino iz njega moglo nesto cut pa ako bi se ukazala koja rijetka prilika da moram slusat na laptop zvucnicima onda bi vrtio muziku iz njega a ne iz iTunesa
29.04.2007 | 07:03
Ja isto imam problem,kada pokusam updatati os x sa 10.4.7 na 10.4.9 sve je u redu ali mi u onom djelu gdje trebeam izabrati hard diska kaze da mi disk nije pogodan za instalaciju ,koji je to vrag i zasto to kaze
imam 17 2.0ghz imaca c2d
ajd please pomozite
a nekada mi mac bude sporiji i kada ga upali i udem u itunes sve su mi pjesme obrisane
ajde molim vas pomozitie mi
29.04.2007 | 08:02
Vjerojatno nisi u istom useru ako nekada pjesama ima, a nekada nema - ili su na disku koji nije monutan.
29.04.2007 | 19:16
Mac fanboy je napisao:
Ja isto imam problem,kada pokusam updatati os x sa 10.4.7 na 10.4.9 sve je u redu ali mi u onom djelu gdje trebeam izabrati hard diska kaze da mi disk nije pogodan za instalaciju ,koji je to vrag i zasto to kaze
imam 17 2.0ghz imaca c2d

Vjerojatno zato jer imaš inkrementalni update koji updatea samo sa 10.4.8 na 10.4.9 a ne sa ranijih verzija. Tebi treba tzv. \"combo\" update koji updatea bilo koji 10.4.x na 10.4.9.
10.05.2007 | 17:49
Meni na Hackintoshu update radi super osim jedne stvari...
Kada stisnem tipku \"about this mac\" onaj display mi se ne pojavljuje...
10.05.2007 | 18:54
Brzi je napisao:
Meni na Hackintoshu update radi super osim jedne stvari...
Kada stisnem tipku \"about this mac\" onaj display mi se ne pojavljuje...

Da pogodim,imas AMD procesor ???
11.05.2007 | 06:50
uzzy je napisao:

Da pogodim,imas AMD procesor ???

Jok...intel:P
06.06.2007 | 18:36
Imam athlona i instalirao sam macOS 10.4.8 i zainstalirao sam nadogradnju 10.4.9 i sve prođe u redu ali kod dizanja mi se pojavi jabuka i vrti samo i ništa dalje neće. čekao sam 10 minuta i ne diže sistem.
Molim pomoć
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 13 minuta
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO