Prebacivanje slika sa Apple na Windows.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prebacivanje slika sa Apple na Windows.

09.09.2017 | 17:54
Molim za pomoc. Slike sa Apple macbook air-a sam prebacila na usb stick i kada zelim te slike pogledati na drugom kompjuteru npr. HP, slike ne mogu otvoriti.
Unaprijed hvala.
09.09.2017 | 18:14
Neki specifični error se javlja? Možda koja slika greške ili povratni info? Koja aplikacija se koristi za pregledavanje tih slika? Na koji način su te slike točno prebačene na usb stick?
09.09.2017 | 18:45
Na  kompu ih ponovo preimenuj iz "slika.png" u "slika.jpg" i tako svaku (slika1.png, slika2.png itd). Mislim da ti je u tome štos.
09.09.2017 | 20:13
Hvala na odgovoru. Evo bas sam pogledala i slike vec jesu u jpg formatu. Kada slike kopiram na apple-u, ime slike se mjenja u naziv unadjustednonraw_thumb.
Prilozi:
09.09.2017 | 20:22
Hvala na odgovoru. Ne javlja nikakvu gresku. Uredno kopira slike sa apple-a na stick, metoda copy paste. U privitku je slika na Ibm kompjuteru kada se ostvori usb stick. Inace na Windows kompjuteru koristim Windows photo viewer.
Prilozi:
09.09.2017 | 20:22
E sada stvarno ne znam što dalje. Ako imaš vremena - strpi se da netko stručniji pročita tvoju molbu pa ti da pravi savjet. Ako nemaš, probaj na engleskom ukucati pitanje na Google - možda ti da odgovor na nekoj stranici. Kada bih sam znao kako ti pomoći, bih. Sretno!
09.09.2017 | 20:26
Evo, našao sam ti link - ima neke veze sa RAW slikama izgleda. Pročitaj ako dobro kužiš engleski.
support.apple.com/en-us/HT204977
Ukucao sam ovo pitanje, pa ga iskopiraj u Google tražilicu, sretno još jednom!
Pictures from Mac unadjusted non raw won't copy on Windows solution
09.09.2017 | 20:30
Ajmo od početka. Slike su načinjene čime i na Mac su došle kako?
Kad ih kopiraš na stick, kopiraš ih iz Findera ili iz Photos ili odakle?
(Temu sam preselio u odgovarajući forum, molim te ubuduće pazi na odabir foruma u kojem objavljuješ temu, hvala!)
10.09.2017 | 10:44
Ne znas uopce sto radis zato niti ne znas gdje je problem.
Na stick kopiras ocito Photos file koji sadrzi slike koje se na Mac otvore a na Win ne.
Kako si slikala samo dio ekrana, bilo bi dobro poslikati cijeli ekran.

Edit: stavio u ž rod. Sorry
10.09.2017 | 10:47
Srećom pa je Inges žena... ali dobro.
10.09.2017 | 12:16
Ako to radi tako kako Žabac kaže, onda je rješenje jednostavno. Označi slike u Photos aplikaciji, kopira ih bilo gdje na Macu (primjerice desktop) - onda ih označi ponovo i kopira na USB koji poslije ušteka na PC u voila... Ali cura se ne javlja. Možda je sredila stvar sama.
10.09.2017 | 12:22
Nisu svi geekovi ko mi pa da vise na jabučnjaku neprekidno...
10.09.2017 | 12:49
Pa ne moze na 100 strana ostaviti pitanje i onda joj se fuckati za odgovore.
Ocito nije hitno ili vazno dobiti odgovor.
10.09.2017 | 13:50
Pa nije ni napisala da joj je hitno ili jako važno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 6 minuta
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO