10.4.6 problemi..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

10.4.6 problemi..

18.05.2006 | 04:13
Kako ne vidim da se nitko ne žali, pretpostavljam da nemate tih problema, no kod mene je ovakva priča.

Nakon famoznog updejta na 10.4.6 + Java 5+[sve do ibera kaj ima] PowerBook mi dela ko peglica.
Pobaco sam gotovo SVE aplikacije, očistio Sistem [Pref, Appl. Support, etc], napravio repair premissinona, ali NIŠTA NE POMAŽE !

Stroj mi se vleče za poludit, a naročito me iritira obično surfanje KATASTROFA
našao sam treed na Applu, ali nema odgovora

P.S. \"HW: PowerBook 1,67, 1.5Gb RAM, 10Gb Free HDD space\"
18.05.2006 | 06:42
Ja sam isto radio update na 10.4.6, međutim čini mi se da mi sve ide dosta BRŽE nego prije. Novi sam Mac user (cca 2 tjedna) i zasad nisam primjetio sporost, osim u Pages-u kad radim sa puno objekata je malo trom (to je pretpostavljam zbog samo 512MB RAM-a). Neznam...
18.05.2006 | 06:57
Booo, nama radi odlično na svim strojevima. Istina, na PowerBook ga još nismo instalirali.
18.05.2006 | 16:38
probaj jos jedared sa combo update ako nisi...
ja sam imao problema nakon obicnog updatea.
ponovio update sa combo verzijom i sad je ok...
19.05.2006 | 03:26
Heh, eto nakon brdo kemijanja, rezulati su ovakvi:

Nakon što sam pod MAIN acc potjerao 10.4.6 update, niš se nije poboljšalo
Nakon toga sam ponovio Security Update 2006-003 Mac OS X 10.4.6 Client (PPC) i dalje niš.

Tada sam se prebacio u drugi accaunt i samo ponovio Security Update 2006-003 Mac OS X 10.4.6 Client (PPC)

Tad je i taj drugi accaunt počeo sporo radit kao i main !!!!!

www.apple.com/downloads/macosx/apple/sec...sx1046clientppc.html

MISLIM DA SAM NAŠAO KRIVCA!!!
25.05.2006 | 17:14
Tko je krivac?
I mene to malo zanima jer imam slican problem na iMac Cduo.
Malo je prespor pri podizanju aplikacija, no to nije neka tragedija, ali na internetu se vuce kao gov... o dawnloadu da ne govorim.
Konekcija nije kriva jer su mi decki iz Tcoma (kompa) izmjerili sve moguce parametre mreze i sve je ok. Znaci, nesto je trulo u jabuci.
28.05.2006 | 19:40
najgori update na tigru za ppc.nakon dva dana mi dopizdilo i vratio sam na 10.4.4. pokazao se za sada najbolje od tigra.
28.05.2006 | 20:39
Instalirao Command & Conquer Generals na Intel iMac. Ukratko - vuče se k'o M A G L A . . . - Ne razumijem, piše za igra da radi na 1 GHz na PPC sa 256 MB RAM-a. U čem je kvaka, zar je tako loš rezultat za sav software koji nije universal binary?!? Molim pomoć...
28.05.2006 | 21:18
Dražen je napisao:
Instalirao Command & Conquer Generals na Intel iMac. Ukratko - vuče se k'o M A G L A . . . - Ne razumijem, piše za igra da radi na 1 GHz na PPC sa 256 MB RAM-a. U čem je kvaka, zar je tako loš rezultat za sav software koji nije universal binary?!? Molim pomoć...

i to je topic ovog posta!!???

BOOŽEEE!!!
28.05.2006 | 21:20
topic ovog posta je offtopic
29.05.2006 | 10:08
e sad ne kuzim zelis li namjerno filozofirati ili testiras kibu....
29.05.2006 | 10:28
testiram.. kaže da je sve u redu
29.05.2006 | 16:52
Sorry na krivo postavljenom topicu. Smatrao sam da ima veze sa brzinom kompa... Drugi put pazim.
30.05.2006 | 05:48
Eto nakon nesretnog sjebavanja boot managera, reinstalirao sam stroj od nule.

Stavio sam 10.4.6 update i sve je bilo OK.

Nakon security updatea sve je ponovo otišlo u klinac...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 22 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, jura22, marioart, Riba, skunic, tino1, VanjusOS, Anonimci (536)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO