Updating u Photos
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Updating u Photos

28.05.2015 | 18:15
U photos nakon cca mjesec dana uđem i piše mi na dnu updating...i tako vec cca par dana...ostavio sam upaljen komp nekih 8 sati i pogledam opet piše isto...a slike iz mobitela se nisu prebacile u Photos

u cemu je problem?
28.05.2015 | 20:31
Vjerojatno salje fotke s kompa u oblak. Koliko toga imas za upload?
29.05.2015 | 18:08
pa ono sto mi je u kompu je vec odavno dodano sa mobitela u komp..ne kuzim sta ima opet slat nazad na oblak...a fale slike iz mobitela...i ima ih cca 30...ali da 30 slika salje vise od sat vremena to mi je suludo...
30.05.2015 | 10:47
sad isao gledat na mobitel i u settings pod photos & camera mi stoji - 89 item to Upload....i zasto se nece to uploadati?a spojen sam na wifi i imam vise od 20 % baterije....jer pise da ako je ispod da nece....a back up mi se uredno svaki dan upload na icloud
01.06.2015 | 17:50
jos nesto sam nasao...
pokrenuo sam iPhoto i on mi je povukao sve slike sa icloud
medjutim u postavkama na mobitelu pod photos & camera i dalje stoji 99 itmes to upload....
ima tko kakvu ideju?
iphoto povukao slike
photo nije
u mobitelu i dalje pise 99 items to upload

kakve se to štrige dešavaju?
10.06.2015 | 12:07
dali možda ima kakve veze dal je port otvoren ili zatvoren?
i to mi se počelo dešavati otprilike od kako sam uzeo max tv

svako malo mi dođe poruka da se spojim na wifi jer da mi nisu uploadne nove slike,a normalno kod kuće sam spojen na wifi
probao sam i vani preko nekog javnog wifija ali nece
14.06.2015 | 06:33
Malo sam vec ocajan....zar nitko nema neku ideju za pomoci?
14.06.2015 | 09:18
Nece ti pomoci ali ja sam jednostavno obrisao Photos i vratio se na iPhoto. Ovo je poluproizvod i ne znam koji k.... je Appleu u zadnje vrijeme, to su vec napravili sa Final Cut-om i trebalo im je valjda godinu dana da program profunkcionira onako kako je trebao raditi prvog dana.
15.06.2015 | 16:05
jucer sam ugasio photo na mobitelu tj izlogirao sa se clouda...ponovno se ulogirao i naravno nakon izlogiranja su se obrisale sve slike..nakon logiranja su se sve slike prebacile ali mi sad stoji 9 photos to download...i nece da mrdne...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 7 minuta
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO