App Store ima jedan update za instalirati, konkretno iTunes 11.2.2 i krenuo je sa update ali je zapelo na početku. Stalno mi stoji ova poruka od jučer "Installing-Calculating..." Neznam kako da taj proces izgasim,pa da ga ponovo pokrenem, probao sam iz Findera s Force Quit ugasiti App Store, ali kad ga ponovo pokrenem, opet stoji ista poruka?
Izgleda da je i mene ulovila apple mania, nisam se sjetio starog trika s windowsa....restart i sve proradi Kad sam kupio prvi apple komp, onda sam ga svaki dan gasio, a sad se ne sjećam kad sam zadnji put izgasio minija
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.