13.07.2013 | 10:05
Znači iimam ustvari dva problema , jedan vezan na drugi
Imam macbook air 13 late 2012 i želio sam ga reinstalirati ali mi javi da stick nije OK tj da ne može sa njega instalirati, isto je javio i sa DVD-a,
tako da sam pokrenuo onaj repair preko neta i dobio izbornik da mogu povuči sa time machine, naravno nemam taj notebook ali imam jedan drugi air 11 sa čistom instalacijom.
Kako je tamo instaliran Korisnik sa userom Administrator, to mi se isto prenjelo i na air 13 , usera sam promjenio, ime računala sam promjenio,
sve što se može sam promjenio ali mi ostaje to ime korisnik valjda kao vlasnik ili štogod, uglavnom u imeniku sam tog korisnika isto zamjenio i od tada piše moje ime kod instalacije ali sada kad odem na BT da se spojim sa mišem, tamo piše Korisnik's mouse , kako tog jb. korisnika da maknem, nigdje to nisam našao po netu, mada sam vidio reinstalaciju da svi rade a meni je problem kad nema šanse da to mogu napraviti, probao sam sa više medija i sa više verz OS-X .... inaće jel bi to mogla biti greška za servis, još je pod garancijom ,mada mi se to nekako čini softwarski