Iphoto mi nije povukao sve slike sa photo stream-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphoto mi nije povukao sve slike sa photo stream-a

02.06.2013 | 13:04
totalni sam novak u mac svijetu i jucer sam pokusao prebaciti preko I Photo slike sa mobitela u mac mini,međutim povukao je samo 14 slika od njih preko 150, ima tko ideju zasto?
02.06.2013 | 16:47
navodno photo stream skuplja i prebacuje samo slike koje su napravljene u zadnjih 30 dana...bezveze...
  • Sank
  • Moderator
  • 221
02.06.2013 | 17:22
Ja nisam nikad uključuo tu opciju jer mi je bezveze. Kad trebam prebaciti slike na Maca spojim iPhone ili ubacim SD karticu iz fotoaparata i slike prebacim sa Image Capture aplikacijom. Može se i direktno sa iPhoto, zavisi što se želi. Ja prvo prebacim slike, pa ih selektiram i obradim i tek onda ubacim u iPhoto.
02.06.2013 | 17:22
to je točno. Dakle Stream zadržava slike ne straije od 30 dana i/ili ne više od 1000 kom. Sa kojeg točno mobitela prebacuješ slike? Ako ti je povukao samo 14 od njih 150 to nema veze sa datumima ili koliko su stare slike.

Objasni točno što si radio i koji je mobitel u igri pa ćemo i lakše odrediti gdje je evenutualno nastao problem.
02.06.2013 | 18:31
Da vidio sam da nejde preko 1000 slika,samo na iPhone imam 1000 a na iPhoto u miniju 865 slika? Na airu imam isto 1000 slika,kao i na iPadu?
02.06.2013 | 20:18
imam Iphone 4
i htio bi slike prebaciti u mac mini ali da mi ostanu i dalje u mobitelu...jer sam cuo da se lako moze zeznut i ostat bez slika
02.06.2013 | 20:44
šta je ljudima toliko problem napisati malo opširnije problem koji imaju? Mihael ajde malo detaljnije napiši kakva ti je trenutno situacija. Da li si već prebacio slike pa sada radiš nadopunu ili što? Da li imaš složeno sve to po albumima, ili eventima ili kako već? Da li si pustio dovoljno dugo da se sve sa Strema povuče lokalno u iPhoto? Da li si probao odabrati "import from iPhone" opciju i što se dogodi u tom trenutku? Da li to radiš preko wifi-a ili kabelom?

Što misliš zašto je tako malo odgovora na ovu temu? Zato jer ne daješ dovoljno informacija kako bi opisao problem, pa ispada da te boli ona stvar, a onda i drugi na taj način reagiraju nazad.

6 postova do sada a sve skupa cca 60 riječi u dva topic na forumu. Ajde se malo potrudi pa možda i riješimo ovaj problem.
02.06.2013 | 21:20
napisao sam u prvom postu da mi je iphoto povukao jako malo slika...cca 10 od 150...a htio bi sve slike iz Iphone 4 staviti u komp...a posto imam mac mini tek 5-6 dana molio bih da imas malo vise obzira posto mi je sve ovo spansko selo

hvala ti
02.06.2013 | 21:50
na skoro sva pitanja si mogao odgovoriti, ali nisi niti na jedno. 10-150 slika je povukao kako, kabelom, wifi? u mobitelu te slike imaš gdje u Camera roll ili si već napravio neke albume (ne vjerujem jer to radiš preko iPhoto, ali svejedno pitam)?

Znam da ti je špansko selo, a ja imam obzira koliko hoćeš, ali ti i dalje ne daješ dovoljno informacija. Misliš da bi ti odgovarao i nastojao pomoći da nemam obzira i da nam nije svima u interesu pomoći novim apple korisnicima?

Nemoj se uvrijediti ali ti samo pokušavam pomoći
02.06.2013 | 21:55
kako?pa upalio sam photo stream i samo se prebacilo....preko wifi
imam slike i u camera roll i photo stream jos 3 foldera(albuma)
02.06.2013 | 22:07
Klikni u docku na launchpad(ima sliku rakete) tad klikni na other kao na ovoj slici

Onda kad ti se otvori novi prozor klikni na image capture i s njim prebaci sve na mini.

02.06.2013 | 22:21
Ako samo hočeš prebaciti s photo stream,onda ti treba vremena da se slike preko wi fi prebace.Slika ima oko 2-3 mb a sve zavisi kako ti je brz wi fi.Ako si vidio 14 slika u photo streamu,onda pogledaj tamo ponovo nakon 15 minuta i vidjet češ da ih je više.Ne gasi wi fi konekciju na iPhone dok se sve slike ne prebace.
02.06.2013 | 22:34
definitivno treba pustiti da photo stream na iphonu pokupi sve slike iz Camera roll. Sve što je u streamu će se kroz neko vrijeme "spustiti" u iPhoto stream, te ćeš nakon toga moći bez problema to raspodijeliti u albume u koje želiš.
02.06.2013 | 22:36
cariblanco kaže:
Klikni u docku na launchpad(ima sliku rakete) tad klikni na other kao na ovoj slici

Onda kad ti se otvori novi prozor klikni na image capture i s njim prebaci sve na mini.

ovaj nacin mi se svidja...jer to kao da radi "copy paste"

a nebi htio da ostanem bez slika u mobitelu

a sto se tice photo stream...cijeli dan je upaljen i mob i wifi i prebacile su se samo te slike....
02.06.2013 | 22:58
Zatvori iPhoto i spoji iPhone s minijem preko usb kabla.Kad se iPhone spoji trebao bi se dići i iPhoto,ako se ne digne,podigni ga ručno.Tad će iPhoto pročitati sve slike koje imaš na telefonu a nisu u iPhoto i bude ti ponudio import.Klikni na import a kad bude prijenos slika gotov,bude te pitao iPhoto da li želiš te slike na telefonu zadržati ili obrisati...ti odaberi keep photos i to je sva mudrost.
03.06.2013 | 00:08
tnx...sutra javim kako je proslo.....
03.06.2013 | 18:28
savrseno urađeno...hvala svima na pomoći
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 11 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, imenso, ipetri68, Riba, VanjusOS, Anonimci (447)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO