Opet nova anketa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Opet nova anketa

31.05.2011 | 17:40
Pozdrav svima,
znam da je ova tema već napravljena, ali nju više nitko ne gleda.Ne znam kako ide to s anketama, ali sigurno nije baš tako složeno staviti novu anketu. Jer ovo s iPadom je em dosadilo, em je izašao ipad 2 pa... Znam da administratori imaju drugoga posla, ali kladim se da nisam jedini koji bi novu anketu...

Uz dužno poštovanje,
Jan
  • Sank
  • Moderator
  • 221
31.05.2011 | 21:00
Slažem se, ajde jan7 nabaci neku ideju.
31.05.2011 | 21:05
Forumaš imena Dražen je odavno u ovom postu www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/41418-a...eku-novu-anketu.html predložio sljedeća pitanje za anketu:

- Koristite li antivirusni softver?
- Koji web-preglednik preferirate?
- Koliko Apple proizvoda posjedujete?
- Koliko osoba poznajete koje koriste Apple proizvode?
- Da li ste zadovoljni uslugom Apple trgovina u HR (ili u regiji)?
- Da li vam je dovoljna količina HDD-a na vašem računalu?
- Bavite li se sportom?
- Koliko dnevno/tjedno koristite računalo?
- Da li vam je rad na računalu usko vezan uz profesiju?
- Igrate li igre na Macu?
- Posjedujete li uz Mac i PC?
- Da li Mac dostatan za sve vaše potrebe?
- Koliko ukućana dijeli sa vama računalo?
- Da li biste nekome posudili svoj Mac?
- Koristite li baš sve mogućnosti svog računala?
- Da li vam je bitna karma na Jabučnjaku?
01.06.2011 | 09:34
I meni se čini da bi trebala nova anketa. Ali bi htio da je naglasak na Mac ili bar temama vezanim za računalo.
Ma kog boli k...c jel se ja bavim sportom. U teretanu idem samo pričekati ženu poslije aerobika i nakon janjetine obavezno natren.
01.06.2011 | 10:11
Evo još jedne ideje za anketu

- Da li želite novu anketu?
01.06.2011 | 18:34
Koji vam je bio prvi apple proizvod, ili što vas je ponukalo da prijeđete na apple/mac.
01.06.2011 | 18:36
Zapravo, ni nemam uključenu opciju da mi se pokaže anketa. Svaki put na + mi se pokaže anketa. Ako mi ne odgovara,
stisnem -. Štedim prostor, iako ga na Jabučnjaku ima u izobilju, ali to mi se i sviđa. Inače, prema prijedlogu @Dražena i
@DrAlea ankete bi trajale godinu. Dodao bih, s obzirom na preokupacije DrAlea (s drugog foruma), nekakvo pitanje u vezi hi-fi-a, da malo dopunimo interese. Možda bi bilo zanimljivo čuti što jabučnjaci misle o hi-fi-ju. Hajde DrAle, predloži nešto!
02.06.2011 | 09:48
boriskr kaže:
Zapravo, ni nemam uključenu opciju da mi se pokaže anketa. Svaki put na + mi se pokaže anketa. Ako mi ne odgovara,
stisnem -. Štedim prostor, iako ga na Jabučnjaku ima u izobilju, ali to mi se i sviđa. Inače, prema prijedlogu @Dražena i
@DrAlea ankete bi trajale godinu. Dodao bih, s obzirom na preokupacije DrAlea (s drugog foruma), nekakvo pitanje u vezi hi-fi-a, da malo dopunimo interese. Možda bi bilo zanimljivo čuti što jabučnjaci misle o hi-fi-ju. Hajde DrAle, predloži nešto!

Hehe, boriskr očito na tom drugom forumu ne koristi nick sa Jabucnjaka (doduše, ima jedan vrlo sličan) pa ga ne prepoznajem, a ja sam i tu i tamo isti

Zgodno je ovo sa problematikom visokovjernog slušanja glazbe na Macu jer na Jabučnjaku nisam sretao previše takvih tema (bilo tema na forumu ili recenzija).

Evo par stvari koje su mi odmah pale na pamet, a koje bi se mogle malo razraditi da postanu upotrebljiva pitanja za anketu.

U kojem formatu najčešće slušate glazbu sa svog Maca?
ape, flac, wav, mp3, apple lossless, ogg, aac

Kvaliteta reprodukcije glazbe koju slušam na mom Macu mi je:
izuzetno važna
važna
ni važna ni nevažna
nevažna
uopće mi nije važna

Mac koristim kao music server
da
ne
što je to "music server"?
02.06.2011 | 22:41
Zapravo, ne sudjelujem aktivno na tom drugom forumu, ali baš zato što imaš isti nick i avatar, znam da si to ti.
Taj forum mi je u bookmarksima i redovno ga posjećujem, ali ne tako često kao ovaj.
Dakle, budući da je 70% muzike na iMacu, moja kolekcija s CD-a, za sinkronizaciju s iP i iT, koristim mp3 (min 256kb) ili aac. Nije mi toliko bitno, da dok hodam ulicom, imam neznam kakvu kvalitetu radi okolne buke, niti ga glasno navijam.
Žao mi je klinaca kraj kojih i ja čujem što slušaju. Tijelo sve pamti i kumulira. Čudno je to da, do otprilike 40-te, sve radiš što nevalja, a poslije pokušavaš popraviti ali ne ide.
Da, nije mi toliko važna kvaliteta muzike na Macu. Više mi služi kao pozadina dok na prastarom piceku slažem spider (clasic), ili šaram po Jabučnjaku.
Imam dobru liniju i ako se baš zaželim......
Inače, s dobrim slušalicama se dobro čuje i s Maca (ostarile su moje uši). I, da, ne služi mi Mac kao server.
Bok!
02.06.2011 | 23:48
Evo samo da uletim sa blic informacijom da radimo na novoj anketi po vašim prijedlozima da ne bi netko mislio da vas ignoriramo!
04.06.2011 | 17:40
Hvala!
01.07.2011 | 22:44
Hvala na novoj anketi (konačno!), sviđa mi se ideja.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 54 minuta
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Damirst, Riba, Anonimci (1337)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO